Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Featured Replies

Opublikowano

Też może kupię jakieś doładowanie porfela na enebie dopóki jeszcze są :)

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 288,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czarek250885
    czarek250885

Już problem rozwiązany,  kwiat zasłaniał mi prawy róg ekranu i nie widziałem, że R1 przechodzimy do główne menu. 

• co za kurwy bo inaczej tego nazwać nie można, to że trzeba będzie dopłacić różnice w cenie za cały okres to ok wiadomo było od dawna że nie będzie fajnie jak u konkurencji, ale kurwa kazać sobie jeszc

• Jak twój Nick kończy się na "pl" to automatycznie Cię tam wrzucają podobno

Opublikowano
16 minut temu, Figuś napisał:

zaraz się pewnie skończą albo ceny tych zdrapek pójdą w górę

zawsze mozna kupowac doładowania 100zł za 80zł, to tez obnizy cene plusa.

Opublikowano
22 minuty temu, Elitesse napisał:

Kupiłem cebulę, bo miała właśnie drożeć, a tu dziś cena jeszcze niższa!

Znaczy się po ile, bo ja w sumie tylko kupowałem zdrapki 100 zł jak były poniżej 80 zł. Wtedy gierki na PSS czy Plus w promocji wychodzą sporo taniej.

Opublikowano

Właśnie na enebie chciałem sobie kupić doładowanie, gdyż kończy mi się subskrypcja. Jednakże wszędzie jest info, że póki mamy aktywny profil nie możemy skorzystać z karty. Trochę głupota. 

Opublikowano
21 godzin temu, Figuś napisał:

od początku informacje były jasne jak upgrade będzie wyglądać

Wiele można napisać o tych wszystkich informacjach ale na pewno nie to, że są jasne :yao:
Sporo osób ma pytania odnośnie konwersji a i tak kończy się na "w czwartek się okaże".

Opublikowano
  • Autor

Dla mnie w czwartek się okaże czy będzie rabat czy nie. Cała reszta była zrozumiała prawie od początku :kaz:

Opublikowano

1. mam plusa aktywnego do stycznia 2023. mogę zrobić upgrade do extra naaaa dajmy na to 3 miesiące, czy muszę ulepszyć do końca aktywnej subskrypcji ?

2. wyklarowała się sytuacja z plusami kupionymi na rabacie ? brałem na 12 miechów na promocji 33%off. czy z tego powodu będę musiał "zwrócić" kwotę tej promocji przy konwersji ? 

Opublikowano
  • Autor

1. będziesz musiał do końca subskrypcji dopłacić czyli do stycznia 2023

2. Nie, nic im nie będziesz musiał zwracać. Tłumaczyli sie błędem na serwerach XD

Opublikowano

ja dzisiaj kupiłem roczny plus (z kodu) i nie mogę go zaktywować xD. Muszę czekać do konwersji.

Opublikowano

Dobrze pamiętam, w czwartek rusza ten nowy plus? :boredom:

Opublikowano
38 minut temu, Kalel napisał:

ja dzisiaj kupiłem roczny plus (z kodu) i nie mogę go zaktywować xD. Muszę czekać do konwersji.

No juz od jakiegos czasu tak jest.

Wziąłem dwie zdrapki po 100zl, bedzie na upgrade.

Opublikowano
6 godzin temu, Square napisał:

Znaczy się po ile, bo ja w sumie tylko kupowałem zdrapki 100 zł jak były poniżej 80 zł. Wtedy gierki na PSS czy Plus w promocji wychodzą sporo taniej.

Wczoraj kupowałem po 85 zł z groszami. Teraz jest oferta za 82 zł z groszami. Nie wiem czy zejdą poniżej 80 zł ze względu na zwiększone zainteresowanie i kurs dolara.

Ostatnio kupowałem Golda do miłej konwersji na GPU, to cena codziennie była inna. Raz mniejsza, raz większa, potem znów spadek. Tu może być podobnie.

Te nowe warianty wchodzą nie tylko w PL w czwartek? Oferta będzie albo powinna być taka sama jak dla innych krajów w europie?

Opublikowano

Teraz pytanie, co będzie korzystniejsze:

1. Kupić zdrapkę na roczny abonament (176 zł na tą chwilę), jutro wrzucić na konsolę i liczyć na dobry rabat przy konwersji (aktualnie mam aktywnego plusa do czerwca 23')

2. Nie kupować plusa, tylko ogarnąć zdrapki na 100 zł i bezpiecznie skupić się tylko na tym rocznym przedłużeniu

3. Turcja i zakup środkowego pakietu za 106 zł i olanie streamingu + zapisu w chmurze. No i trochę też szkoda aktualnego pakietu w PL, który jest ważny jeszcze przez rok

Dylematy, dylematy...

Edytowane przez ginn

Opublikowano

Czy to ma dzialac jakos od północy dzis czy startuje jutro o określonej godzinie?

Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, Ölschmitz napisał:

pewnie wstyd, ale nigdy nie kupowalem nic tutaj

https://www.eneba.com/pl/psn-playstation-network-card-365-days-poland-psn-key-poland

to normalnie pewniak za ta cene? maja po 42 ojro.

Na lowcach gier maja kod rabatowy do nich, 100pln wychodzi chyba cos kolo 82zl z ich kodem

Opublikowano

Nowy PS Plus już dostępny. Bo jakoś tak wyjątkowo spokojnie tu. :cool2:

Opublikowano
1 minutę temu, pattro napisał:

Nowy PS Plus już dostępny. Bo jakoś tak wyjątkowo spokojnie tu. :cool2:

Właśnie przeglądałem zawartość. Ogólnie nie jestem targetem ponieważ i tydzień mogę nie grać, ale widzę że jest kilka fajnych gier i może na te 108 dni co mam jeszcze opłacone zrobię ulepszenie za te 40 zł, choćby dla RDR2 w które jeszcze nie grałem. 

Opublikowano

Nie wygląda to na jakiś dobry deal w porównaniu do tego co było w Jap i US. Chyba, że czym więcej tym lepiej. Jak to tam u was się prezentuje?

Screenshot_2022-06-23-01-29-54-877_com.scee.psxandroid.jpg

Screenshot_2022-06-23-01-30-11-637_com.scee.psxandroid.jpg

Opublikowano

Przeliczyłem pozostałe dni plusa dzieląc do upgradu na extra u Ciebie i wychodzi 2,28zł

U mnie 1079 dni i upgrade za 405zł wyszło 2,66zł

Opublikowano

U mnie za za konwersję na 365 dni wychodził podobny przelicznik, więc nie zastanawiam się i biorę u Turka. 

Opublikowano

Środkowy. Najdroższy to masz jeszcze stare gierki.