Opublikowano czwartek o 08:585 dni Autor Teraz, KrYcHu_89 napisał(a):Ale Mindseye dobrze wyglądał na trailerach :D.Na którym?
Opublikowano czwartek o 09:555 dni Rozgrywka wygląda fajnie, ale poczekam na pierwsze obniżki lub kupię używkę, bo gra i tak pewnie będzie na raz. Chyba, że będą dodawać nowe misje.
Opublikowano czwartek o 09:575 dni 2 minutes ago, McDrive said:Rozgrywka wygląda fajnie, ale poczekam na pierwsze obniżki lub kupię używkę, bo gra i tak pewnie będzie na raz. Chyba, że będą dodawać nowe misje.A to też dobre pytanie, bo w Hitmanach była tona contentu po premierze i genialne mapy.
Opublikowano czwartek o 10:055 dni 6 minut temu, Bartg napisał(a):A to też dobre pytanie, bo w Hitmanach była tona contentu po premierze i genialne mapy.No właśnie, jeżeli będą dodatkowe misje i ciągle będą rozwijać tytuł, to można się zainteresować. Byle nie było tak, że będą czekać na pierwsze wyniki sprzedaży, bo wtedy co drugi kupi używkę.
Opublikowano czwartek o 10:065 dni 1 godzinę temu, McDrive napisał(a):Na początku pokazu jest napis PS5. Nie ma nic o pro.Jak byk jest Pro.
Opublikowano czwartek o 11:125 dni od pierwszej zapowiedzi bylem kupiony, gejmplej mnie utwierdzil. po hitmanie tym ostatnim ta ekipa mu u mnie taki kredyt, ze biore w ciemno. plus uwielbiam 007.
Opublikowano sobota o 10:443 dni Straszliwe durnoty widać na tym gejpleju Ja rozumiem, że to jest gra konkuterowa, że to arcade, ale to co widać na tym pokazie to już za duża przeginka w drugą stronę.Po pierwsze, to nikt z tłumu ludzi w biały dzień nie widzi kolesia, który sobie fruwa po parapetach i nie alarmuje?! Po drugie, wszechobecne czerwone butle i zbiorniki z propanem-butanem czy tam inną benzyną i to w bezpośrednim sąsiedztwie terminala lotniczego tylko po to, aby się graczom japa hahała podczas rozwałki. A gdzie elementarne zasady p.poż. i BHP ja sie pytam?Niby pierdoły, ale mnie po wielu latach grania takie głupizny coraz bardziej wadzą i drażnią
Opublikowano sobota o 10:483 dni No gierka wygląda na spoko, obejrzałem sobie cały gameplay reveal, ale takie głupotki na samym początku filmu w stylu zajebania zapalniczki to trochę słabo jak na Bonda.
Opublikowano sobota o 13:203 dni 2 godziny temu, Czezare napisał(a):Straszliwe durnoty widać na tym gejpleju Ja rozumiem, że to jest gra konkuterowa, że to arcade, ale to co widać na tym pokazie to już za duża przeginka w drugą stronę.Po pierwsze, to nikt z tłumu ludzi w biały dzień nie widzi kolesia, który sobie fruwa po parapetach i nie alarmuje?! Po drugie, wszechobecne czerwone butle i zbiorniki z propanem-butanem czy tam inną benzyną i to w bezpośrednim sąsiedztwie terminala lotniczego tylko po to, aby się graczom japa hahała podczas rozwałki. A gdzie elementarne zasady p.poż. i BHP ja sie pytam?Niby pierdoły, ale mnie po wielu latach grania takie głupizny coraz bardziej wadzą i drażnią Rozumiem twoje zastrzeżenia, ale gdyby trzymali się idealnie zasad BHP, to wszystkie filmy z Bondem trzebaby wywalić do śmietnika
Opublikowano sobota o 13:303 dni To jest jeden z tych zawodników, co idzie do kina na jakichś kalesoniarzy, roboty, czy innego akcyjniaka i później wychodzi niezadowolony, bo w prawdziwym życiu nie jest to możliwe. Widać gołym okiem inspirację Uncharted(nawet konkretną odsłoną), więc chyba oczywiste w jaką konwencję celują.
Opublikowano sobota o 13:303 dni Nie takie głupoty już w grach widzieliśmy, a Bondom można wiele wybaczyć.
Opublikowano sobota o 14:133 dni Jakbyśmy mieli iść w realizm, to te strzelaniny są niemożliwe, bo na lotnisku nie byłoby osłon, najemnicy nie byliby debilami tylko wyszkolonymi żołnierzami z długą bronią, a samolot nie czekałby aż ejdżent Bond podszedłby pod samą rampę.Chcesz realizmu? Wróć do pracy.
Opublikowano sobota o 19:133 dni Dokładnie. Jeden konkretny, zaprawiony w bojach żołnierz uniemożliwił by dalszą grę już na początku rozgrywki."BHP" kurwa...jprd
Opublikowano sobota o 23:092 dni Wiadomo, że beka z takiego przewrażliwienia, ale pamiętam początek recenzji The Callisto Protocol od Angry Joe, gdzie zasłużenie kręcili bekę z tych wszystkich wirujących wszędzie kolców i śmigieł do rozczłonkowywania przeciwników - tam jak najbardziej przypierdolka była słuszna. Edytowane sobota o 23:302 dni przez Square rozjechany filmik
Opublikowano niedziela o 19:482 dni Biorę day 1, ale jak w prologu nie będzie badań lekarskich do pracy na wysokościach to unistall i do paczkomatu leci ścierwo
Opublikowano wczoraj o 13:25 1 dzień 17 godzin temu, jimmy napisał(a):Biorę day 1, ale jak w prologu nie będzie badań lekarskich do pracy na wysokościach to unistall i do paczkomatu leci ścierwoZanim kupisz potrzebne będzie zaświadczenie od lekarza medycyny pracy.