Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Nie no te lokacje fajne, niestety sam będę od jutra na takiej, więc gra musi poczekać, ale recenzje na pewno pooglądam :DHmm usunęli z oficjalnego kanału, dziwny to wydawca, ciekawe, czy chodziło o jakiś spoiler, czy raczej komentarze o Dałnuvo.Widziałem na zagranicznych forach, że była jakaś drama o jakiegoś typa, który się pojawia na tym filmie ale ja osobiście nie mam pojęcia kto to jest. Może to przez to usunęli.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 23 minuty temu, Qbon napisał(a):Widziałem na zagranicznych forach, że była jakaś drama o jakiegoś typa, który się pojawia na tym filmie ale ja osobiście nie mam pojęcia kto to jest. Może to przez to usunęli.Albo wrzucili za wcześnie i dopiero przed premierą miał być upload… w każdym razie jest jeszcze tu. Mocno Hitmanem zalatuje i bardzo dobrze.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 13 minut temu, Uzytnik30 napisał(a):Albo wrzucili za wcześnie i dopiero przed premierą miał być upload… w każdym razie jest jeszcze tu. Mocno Hitmanem zalatuje i bardzo dobrze.I Uncharted 4 trochę. Też bardzo dobrze. Może być fajny akcyjniak.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. To już dziśTytuł na który w tym roku zaraz po GTA 6 najbardziej czekałem na premierę. Równo o 16 zaczynam pobierać by max kwadrans po zacząć tą piękną mam nadzieję przygodę.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 6 godzin temu, Qbon napisał(a):Widziałem na zagranicznych forach, że była jakaś drama o jakiegoś typa, który się pojawia na tym filmie ale ja osobiście nie mam pojęcia kto to jest. Może to przez to usunęli.O to chodzi, powinniście z memów kojarzyć:
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Omg, już kojarzę tego bezbeka. Ciekawe kiedy zaczną wrzucać do gier Mr.Beasta, MoistCritikala albo Logana Paula.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 7 godzin temu, Qbon napisał(a):I Uncharted 4 trochę. Też bardzo dobrze. Może być fajny akcyjniak.Jak widzę tą animację jak on łapie broń w powietrzu to od razu się z Uncharted kojarzy.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 8 hours ago, Uzytnik30 said:Albo wrzucili za wcześnie i dopiero przed premierą miał być upload… w każdym razie jest jeszcze tu. Mocno Hitmanem zalatuje i bardzo dobrze.Od razu mam w głowie "Welcome to Vietnam 007" powiedziane głosem Diany z Hitmana.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 21 minut temu, Josh napisał(a):Omg, już kojarzę tego bezbeka. Ciekawe kiedy zaczną wrzucać do gier Mr.Beasta, MoistCritikala albo Logana Paula.IO lubi umieszczać w swoich grach celebrytów/znane osoby. W Hitmanie to elusive targety, tutaj jakieś poboczne postacie. StreamableWatch Bond | Streamable
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ktoś jednak w pompce miał embargo, nie mam pojęcia kto to, ale dał 9.5edit. dobra już dostał bana xD Jakiś kanał z 60k subów
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 2 godziny temu, wrog napisał(a):IO lubi umieszczać w swoich grach celebrytów/znane osoby. W Hitmanie to elusive targety, tutaj jakieś poboczne postacie.StreamableWatch Bond | StreamableDobra, dalem sie nabic w butelke co napawa mnie optymizmem. Ale ze mnie błazen
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 2 godziny temu, Bartg napisał(a):Recenzje równo z premierą early access? No można i tak...Podobno recenzje 2h przed early accessem, a to embargo dotyczy streamów. Ogólnie zamieszanie jakby to nie wiadomo co za gra wychodziła.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 19 minutes ago, wrog said:Podobno recenzje 2h przed early accessem, a to embargo dotyczy streamów. Ogólnie zamieszanie jakby to nie wiadomo co za gra wychodziła.Jedyne wytłumaczenie to jakiś duży patch, który wjechał na ostatnią chwilę przed premierą.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Pytanie jak ta gra się zmieni za miesiąc, dwa. Bo na przykład RT ma być w ogóle dodany "za jakiś czas" po premierze (przynajmniej na pecetach). Dziwny zabieg. Edytowane 10 godzin temu10 godz. przez l33t
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Od pierwszej zapowiedzi widać było problemy optymalizacyjne, więc najpewniej o to chodzi.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 7 minut temu, l33t napisał(a):Pytanie jak ta gra się zmieni za miesiąc, dwa. Bo na przykład RT ma być w ogóle dodany "za jakiś czas" po premierze (przynajmniej na pecetach). Dziwny zabieg.What? Teraz dopiero to doczytałem. Jprdl no słabo w opór...
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Godzinę temu, l33t napisał(a):Pytanie jak ta gra się zmieni za miesiąc, dwa. Bo na przykład RT ma być w ogóle dodany "za jakiś czas" po premierze (przynajmniej na pecetach). Dziwny zabieg.Tyle czasu temu wydali specjalny trailer, a teraz brak na premierę, standard z tym PT (bo to reklamowali tak hucznie z Nvidią), ale umówmy się, to jest ficzer dla bardzo ograniczonej grupy.2 minuty temu, Bartg napisał(a):Chyba coś więcej, niż poprawka stabilności xD.