Opublikowano 16 stycznia 20214 l Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Decyzje zapadły, pogódźcie się z tym.
Opublikowano 16 stycznia 20214 l 0.7 Spoiler Moziego i resztę nielotów, to do kontynentalnego po tych zawodach
Opublikowano 16 stycznia 20214 l Zauważyłem, że soulsowcy Spoiler wyłapali największy wpierdol od gry , zupełnie tak jakby mieli to w DNA.
Opublikowano 16 stycznia 20214 l Nie wiem jak wy ale ja w glowie mialem komentarz Szaranowicza caly czas.
Opublikowano 16 stycznia 20214 l Autor Przy okazji: wymieniajcie gry, w których da się przeprowadzić podobne "losowanie" - czyli wystawić do rywalizacji/walki sterowanych przez KOMPUTER zawodników, by on zadecydował o zwycięzcy. Nie musi być to coś, co od razu angażuje ileś uczestników, bo nawet w bijatykach 1vs1 zawsze można zorganizować pewnego rodzaju "drabinkę" i po kilku(nastu) pojedynkach zostanie tylko jeden zawodnik. Rzecz w tym, by była możliwość ustawienia walki CPU vs. CPU z graczem tylko w formie widza. Coś ktoś?
Opublikowano 16 stycznia 20214 l Każdy RTS bez jednostek latających z edytorem losowych plansz by spełnił te kryteria. My oddzielamy się ścianą nie do przebicia a wtedy CPU będzie się lało między sobą. Turówki też by dały radę. W heroes 3 dodatkowym czynnikiem losującym jest losowanie stylu gry dla CPU, wojownik, odkrywca, ekonomia itp. No i można skipować walki które w tym scenariuszu trwały by sekundę.
Opublikowano 16 stycznia 20214 l PES/FIFA? Kiedyś była taka opcja. Może same karne? Co do zwycięzcy... Spoiler No dziwne, że wygrał z takim nickiem. Przed startem było pewne, że będzie miał najlepsze noszenie.
Opublikowano 16 stycznia 20214 l Znów pozytywne zaskoczenie formą losowania. Ja niestety zostałem przez sędziego zdyskwalifikowany na kilka konkursów, jednak przebieg kolejnych fascynujacy, trochę mniej emocji, jak się patrzy z boku, jednak dalej kreatywność na plus!
Opublikowano 16 stycznia 20214 l 0.7 Fajnie byłoby wygrać grzybka, ale jeszcze większą nagrodą byłoby to, że doopa pupcia pękła by bez smarowanka Gratulację dla zwycięzcy 5 godzin temu, Kmiot napisał: Przy okazji: wymieniajcie gry, w których da się przeprowadzić podobne "losowanie" - czyli wystawić do rywalizacji/walki sterowanych przez KOMPUTER zawodników, by on zadecydował o zwycięzcy. Nie musi być to coś, co od razu angażuje ileś uczestników, bo nawet w bijatykach 1vs1 zawsze można zorganizować pewnego rodzaju "drabinkę" i po kilku(nastu) pojedynkach zostanie tylko jeden zawodnik. Rzecz w tym, by była możliwość ustawienia walki CPU vs. CPU z graczem tylko w formie widza. Coś ktoś? Quake 3 Arena -> odpalisz chyba nawet na opiekaczu do kanapek. Odpalasz arenke, ustawiasz boty, dajesz czas i wygrywa osoba z największą iloscią fragów. Edytowane 16 stycznia 20214 l przez oFi
Opublikowano 16 stycznia 20214 l No to w końcu przydało się na coś oglądanie skoków od czasów Matei Roberta! Dziękuje organizatorowi za mega turniej, a przeciwnikom za walkę! Mega się cieszę z nagrody! Idealna dla mnie!
Opublikowano 16 stycznia 20214 l Quake 3 brzmi spoko, no i każda bitka też byłaby fajna do oglądania. Można też zasadzić cebule e stardew valley i ta ktora będzie złota wygrywa
Opublikowano 16 stycznia 20214 l Autor Dobra, tylko teraz jeszcze dwie dość istotne kwestie. Aktualnie i jeszcze przez dłuższy czas nie mam dostępu do PC Gaming, więc gry stricte blaszakowe odpadają. W tej chwili tylko PS4 i Switch, ewentualnie mobilka (tak jak w przypadku DSJ2). Albo też coś ze sprzętów, które mam gdzieś w piwnicy czy pochowane po szufladach: PSX (i PSX classic, więc .ISO i jazda), PS3, WiiU (xd), Vita, 3DS, choć tutaj rodzi się problem dostępu do danych gier). Chyba że ktoś byłby skory mnie w jakimś "PC Gaming losowaniu" wyręczyć raz na jakiś czas. Oczywiście komentarz jest z grubsza zbędny nie trzeba się przesadnie angażować, wystarczy zapis rozgrywki (nawet nagrywanie ekranu przy pomocy smartfona), więc można odpalić CPU vs. CPU i pójść zrobić sobie herbatę. Chodzi tylko o wygodny dostęp do gier z PC i bym nie musiał ogarniać za każdym razem uczciwych zasad losowania w grach, w które nigdy nie grałem. Druga kwestia jest taka, żeby wyłanianie zwycięzcy nie trwało pół godziny czy godzinę. Myślę, że 10-15 minut to maks, chyba że trafi się jakiś wyjątkowy giwałej z dużą ilością uczestników i dłuższe losowanie będzie usprawiedliwione. Edytowane 16 stycznia 20214 l przez Kmiot
Opublikowano 16 stycznia 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W dniu 11.01.2021 o 11:15, balon napisał: W przypadku wygranej lampka stanie dumnie w nowopowstającym HC balona juniora! 2 godziny temu, balon napisał: Mega się cieszę z nagrody! Idealna dla mnie! No nastepny co lowi na dziecko.
Opublikowano 16 stycznia 20214 l Hhehe nie no dam młodemu do pokoju, ale codziennie będę mu odpalał po czytaniu bajki na dobranoc! W sumie on to ja, a ja to on, więc ganz egal!
Opublikowano 16 stycznia 20214 l Autor Przecież wiadomo, że jak coś idzie "dla dzieciaka", to w dużej mierze idzie też dla nas. Jesteśmy dużymi dziećmi i nie potrafimy tego ukryć.