Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Giveaway, kliknijcie suba i dzwoneczek.

Featured Replies

Opublikowano

PS4 :lapka:

Przez chwilę byłem tą 8. osobą w Polsce co ma Switcha, ale musieliśmy się rozstać :Coolface:

PS Ja też mam flashbacki z Wietnamu niczym @Mejm jak to na zabawie szkolnej w 1 klasie miałem maskę któregoś żółwia i czułem się niezniszczalny jak wywijałem kijem, no i wiadomo, że patrzyli jak na debila. 

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 305,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gwoli ścisłości informuję jedynie, że Zagul jako bonus wybrał sobie figurkę Sonica. Przesyłka już do niego dotarła, ale odpakować ją będzie miał okazję dopiero po świętach.   A co poza tym?

• PROSZĘ BARDZO. Standardowo zwycięzców zapraszam do wysłania mi PM z adresem.

• No i jest . Udało się, kurde ale stres i sam do siebie mówić  - masakra.  to  mój pierwszy taki film, starałem się to zrobić na jedno podejście, prawie się udało z małymi problemami. Plan był aby op

Opublikowano

Ja w podstawówce bylem żółwiem takim prawdziwym, bo mama ostatnie grosze wydała na wypożyczenie tego stroju żółwia. 

Najlepsze bylo to, że nie byłem jedynym żółwiem w klasie z wypożyczonym strojem także doszło do zlowieszczych wymian spojrzeń i pojedynków na styropianowe miecze. 

Niestety miecze nie przetrwały i trzeba bylo karę płacić za zniszczone akcesoria :nosacz:

Opublikowano

Mój ulubiony to Leonardo... Właśnie zdałem sobie sprawę, że mój syn podświadomie też go by lubił, bo był... Niebieski ;)

A skoro niebieski to PS4 :D

polskie-zolwie-ninja-policja-policjanci-na-facebooku-z-okazji-swiatowego-dnia-zolwia.jpg

Opublikowano

Można by zrobić forumkową imprezę w klimacie żółwi ninja. 

Mejm, Rudiok i oFi z ekipą

a7486e4ee1bd9397f7dff61307aebf92.jpg.278416816678576c79b38dd6ea8b5bd4.jpg

Ten pies Blubera co gryzł 

dogturtle-2-752x501.jpg.42c89b1c44ea56dd4154c982e9d4e9c7.jpg

Rozi 

gruba-laska-brzuch-zolw-ninja_2019-12-20_20-43-03.jpg.55dbad830cbe1f4112f4fa57f1c346a4.jpg 

Opublikowano

Ja bardzo chętnie bym się pojawił jak ŻÓŁW Donatello na imprezie PSX EXTREME na jubileuszu. Nawet bym zapłacił wysoką składkę wejściową. Tylko Redaktor Naczelny naszej ukochanej gazety o konsolach musiałby pomyśleć o organizacji :oh_you:

Opublikowano
  • Autor

@second mordo, zgłaszasz udział czy tak dla hecy memujesz? :usmiech:

Opublikowano
40 minut temu, Kmiot napisał:

@second mordo, zgłaszasz udział czy tak dla hecy memujesz? :usmiech:

Nie biorę udziału, ale chętnie dorzucę nr 300 szmatławca z okładką MGS do listy bonusowej. Ewentualnie jak ktoś chce nr 300, ale nie ma gustu i dobrego smaku i woli okładkę z Halo, to mogę zamiast MGS wysłać Halo.

Opublikowano
  • Autor

A to w takim razie już dopisuję. I dziękuję.

comment_eN0q1jbRHW3KnbrIa2PzRahbyV5Kb7d9.jpg.f93925c7cce13237c7914663474d0584.jpg

Opublikowano

Siemka ofi bierze udział? Bo nie wiem czy się zgłaszać żeby pokazać żółwią dominacje nad chłopem i wygrać tą kozacką gierke

Opublikowano

Tak, w wersji PS4, więc proszę tu tabeli słiczowców nie zapychać sztucznym tłumem w postaci 1 (słownie: jednego) Pupcia

Opublikowano

otii7seqn7t11.png

Mój ulubiony żółw to Leonardo gdyż ma dwie kozackie katany.

Wybieram wersje typu obojętna żeby w razie wygranej wc0rwić bzdurasa albo ofiego :nosacz3:

Opublikowano
  • Autor
43 minuty temu, creatinfreak napisał:

@Kmiotoferuje do puli nagród dodatkowych dać Max Payne 3 w wersji na x360.

Maksymilian Ból zawsze na propsie. Dodam po pracy, dziękuję.

Przy okazji zapytam: ta książka Gears of War nadal aktualna?

Opublikowano
10 minut temu, Pupcio napisał:

żeby w razie wygranej wc0rwić bzdurasa albo ofiego :nosacz3:

I myk, dzisiaj będziesz miał dyżur w szafie w mojej sekcie na spółę z Kryśką :nosacz3:

Opublikowano

Pupcio jest fałszywym fanem żółwi. No nie wiem czy powinienem zostać dopuszczony :gsr:

Opublikowano
  • Autor

Generalnie krótka piłka z mojej strony i piszę jak jest.

Potrzeba jeszcze dwóch chętnych, aby było idealnie. Aktualnie mamy 7 chętnych na PS4, 5 chętnych na Switcha i dwóch zawodników, którzy zostawili mi wolną rękę i mogę ich przydzielić gdziekolwiek (aktualnie pasują do Switcha). Celem jest po 8 zawodników, bo z taką ilością mogę zrobić cokolwiek, nawet coś w rodzaju turnieju (ćwierć-, pół- i finały), a przy tym wszystkich potraktować uczciwie w szansie na wygraną. 

Więc dwóch chętnych i z automatu zamykam listę. Obie platformy mają po jednym wolnym miejscu, z tym, że jeśli będzie akurat dwóch preferujących Switcha, to też nie problem, bo wtedy do PS4 przerzucę któregoś z dwóch panów, którym to obojętne.

Opublikowano
  • Autor

No ale z forumową aktywnością u kolegi to mogłoby być lepiej. :reggie:

Powiedzmy, że jak nie będzie innych chętnych, to przymknę oko?

Opublikowano
  • Autor

Ty aktualnie masz jeszcze bana? Chyba że się pomyliłem w obliczeniach?

Opublikowano

Ofi nie tak dawno jarał się intrem do żółwi z jakiejś obesranej wersji z lat dwutysięcznych(zamiast OG 80), więc nie wiem, czy to jest człowiek godny zaufania. Powiedzmy, że mogło być gorzej, mógł wrzucić te ostatnie gówna z netflixa, ale nadal jest to coś więcej niż wykroczenie.

Opublikowano

Ja też lubie te żółwie z 2008 :rayos: Otwórzcie głowy a nie utknęliście w latach 80' :sonkassie: