Opublikowano 30 listopada 20222 l 1 minutę temu, Bzduras napisał: Chyba na PC, bo na komsolecie już od poniedziałku mam ściągnięte. Xbox? Na PS5 widzę że ziomki dopiero pobierają.
Opublikowano 30 listopada 20222 l Też załapałem się na hypetrain, a nie planowałem . Sam nie do końca wiem, czego się spodziewać i do czego grę przyrównać. W Dead Space nie grałem. Trailerów nie oglądam, posłuchałem tylko pierwszych wrażeń na tvgry. Liczę na dobrą historię i fajną przygodę. Dla klimatu zaliczyłem Obcego na Disneyu i czekam. Tylko dwa dni zostały, żeby Last Guardian skończyć
Opublikowano 30 listopada 20222 l Ja po tych opiniach i kilku filmikach się złamałem i kupiłem na STEM. Byle do premiery.
Opublikowano 30 listopada 20222 l https://www.pushsquare.com/news/2022/11/sony-assigned-over-150-employees-to-aid-the-callisto-protocols-production Czyli cinematic expirience 100% oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu
Opublikowano 30 listopada 20222 l Kurde no nakręca coraz bardziej. Nie mogę się doczekać aby odkryć co za tajemnice skrywa ten księżyc Edytowane 30 listopada 20222 l przez Szermac
Opublikowano 30 listopada 20222 l 27 minut temu, Szermac napisał: Kurde no nakręca coraz bardziej. Nie mogę się doczekać aby odkryć co za tajemnice skrywa ten księżyc Mocny spojla: Spoiler POTWORY!!! XD
Opublikowano 1 grudnia 20222 l 3 minuty temu, second napisał: Kiedy schodzi embargo na recenzje? Jutro rano.
Opublikowano 1 grudnia 20222 l W mediamarkt jest rabat na grę, wychodzi 259 zł na xsx/ps5, wstępnie zarezerwowałem, ale czekam jednak na recenzje, mam nadzieję że ten patch na premierę przywraca tekstury z 21 wieku.
Opublikowano 1 grudnia 20222 l No ja też czekam na jutro dopiero, bo wersje na xsx już anulowałem chwilę temu. Jednak wolę w słuchawkach grać na ps5. Zobaczymy jutro. Jedynie o optymalizację się boję.
Opublikowano 1 grudnia 20222 l Rozumiem że informacja w mailu iż można odebrać grę jeszcze dziś to jakiś błąd.
Opublikowano 1 grudnia 20222 l Ja w hypetrainie od dawna, bez czekania na recenzje, wzięta cyfrunia, kilka opinii przeczytanych, kilka minut lets playa i styknie. Dam nad ranem znać czy fajne xd
Opublikowano 1 grudnia 20222 l 56 minut temu, Rtooj napisał: Rozumiem że informacja w mailu iż można odebrać grę jeszcze dziś to jakiś błąd. Jeden rabin powie tak a inny nie. Ja bym sprawdził.
Opublikowano 1 grudnia 20222 l 18 minut temu, Szermac napisał: Ja w hypetrainie od dawna, bez czekania na recenzje, wzięta cyfrunia, kilka opinii przeczytanych, kilka minut lets playa i styknie. Dam nad ranem znać czy fajne xd Życzę żebyś się nie rozczarował.
Opublikowano 1 grudnia 20222 l Było już chyba wcześniej. W każdym razie nie jest to nic dziwnego. Po prostu zapłacili za ich wynajęcie w ramach outsourcingu. Visual Arts pomagało też m.in przy Jedi Fallen Order.
Opublikowano 1 grudnia 20222 l Wiem, że nic nowego, ale liczba dość spora, ciekawe ile liczy Striking.
Opublikowano 1 grudnia 20222 l 14 minut temu, YETI napisał: Wiem, że nic nowego, ale liczba dość spora, ciekawe ile liczy Striking. Ponad 200 devów, 2 studia, jedno w Kalifornii, drugie w Saragossie.
Opublikowano 1 grudnia 20222 l Kurwa dziś trzeba dokończyć gowa. Niech tę recenzję będą przynajmniej pozytywne bo dawno tak napalony nie byłem
Opublikowano 1 grudnia 20222 l GoW skończony (choć nie splatynowany), a nawet połowa Dead Space na HARD już pękła - my body is ready
Opublikowano 1 grudnia 20222 l 14 minut temu, Wredny napisał: GoW skończony (choć nie splatynowany), a nawet połowa Dead Space na HARD już pękła - my body is ready Fajnie będziesz miał bezpośrednie porównanie do pierwowzoru.
Opublikowano 1 grudnia 20222 l Ja DS2 na Zealot pyknąłę w ramach przygotowania: No musiałem wrzucić, bo takie piękne, a i w 120 klatkach rusza się wspaniale. Żeby nie było tak różowo, trochę wymęczyłem. Do połowy super - napięcie, klimat, różnorodność. Potem robi się z tego strzelanka z ogromną ilością wrogów w monotonnych lokacjach i coraz więcej sesji, za to krótkich, musiało wpaść, by dotrzeć do finału. Tak czy siak, Callisto Protocol wlatuje.