Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 303,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Easy możesz od razu mnie raportować, ale weź już kurwa zamknij się. Pragnę ci przypomnieć typie, że Forza Horizon to wolność i fun.  Tam nie ma zmuszania do czegokolwiek tworzenia sztucznych barier, g

• Lucek ma Fanateca CSL 2.5, ja mam Thrustmastera TX  

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w temacie "US and A", będąc w ubiegłym roku w NY odwiedziliśmy Microsoft Experince Center. Kilka pięter X-bąkowej dobroci. Figurki, pięknie przedstawiona historia poszczególnych mo

Opublikowano

Ten taki długaśny cross, The Gauntlet czy jakoś tak - próba czystego przejazdu w trybie rywali i dosłownie chwilę przed metą lekka obcierka o bandę i wykrzyknik...

... no wkurwił się byś :dunno:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dopiero Marzec...

Przy forzie 4, pierwsze dlc pokazali na e3.
Chyba w alternatywnej rzeczywistości

Forza Horizon 4 - 28 września 2018
Fortune Island - 13 grudnia 2018
Lego Speed Champions - 13 czerwca 2019
Opublikowano

No ciekawe w jakim kierunku pójdą, w sumie nie wiem nawet jakie DLC bym chciał. 

Opublikowano

spacer.png

może w czwartek coś będzie bo zapowiadają sporo informacji. pewne jest że Mach-E dodadzą :ohboy:

Opublikowano

Może Yaris GR w końcu? Ile można czekać zamiast dawać kolejne gównoporsche czy 74 wersje Gallardo/Huracana.

Opublikowano

Drift club fajnie, zawsze lubiłem, ale nowe auta? No jak to T10, trzy nowe Mclareny, nowe Porsche, nowe Mini różniące się detalami, najmniej roboty :reggie: W takim tempie do końca roku będzie 30 mclarenów i z 50 Porsche, a nowych fajnych fur nadal brak. Gdzie są wszystkie nowe Ferrari? Gdzie Yaris? Gdzie GR86? 

fyYn23-rAPS02YOvDlzniljqa9YIIw9HqddTfUWNOoo.jpg?auto=webp&s=620c2dbd504debd2cde6901691f8321e0b3c5608

Opublikowano

Wczoraj wzialem Portofino do wyzwania sezonowego i skumalem, ze minelo pol roku od premiery, a nadal az 4 auta maja dzialajace dachy, a jedno ma tryb wyscigowy xDDDD Tak zapowiadane przed premiera ficzursy, a nadal obsrane przez T10

Opublikowano

Teraz już trochę więcej ma otwierane dachy lub inne funkcje:

-Lamborghini Gallardo Spyder Performante

-Porsche 918 Spyder

-Mercedes AMG One

-Ferrari Portofino

-McLaren 720S Spider

-McLaren 650S Spider

-Willy's MB Jeep

-Pagani Zonda Cinque Roadster

-2021 Ford Bronco

-Porsche 911 Speedster

-Ford Mustang Mach-E 1400 (zmiana AWD/RWD)

Opublikowano

Nawet spoko ten drift Club, nie ma glupich driftow po szutrze, fajne trasy, dobór aut, ale 30 minut i skonczone wymaksowane :reggie: Bo raptem 6 wyzwań 

Opublikowano

Wczoraj odpaliłem grę. Zobaczyłem kolejne nudne, oklepane, robione na szybko wyzwania i gówniane fury, wyłączyłem. Nie tak miało być. W czwórkę grałem rok po premierze i do tej pory jest tam co robić (w podstawce). A tu chuj, odblokowane wszystko po 3 godzinach i nara.

Opublikowano

Nie, w 4 miałeś levele poszczególnych rodzajów wyścigów, nawet dzięki temu było po co grać. Nie mówiąc już o rankedach.

Opublikowano

W sumie racja, ale to nie zmienia tego, ze dla mnie to moja ulubiona Forza po jedynce.

Opublikowano

Mnie zastanawia czy czasem brak info i przeciąganie wydania dodatków, nie jest spowodowane tym, ze gra jest w gamepassie. Ilu ludzi jest takich jak ja, którzy gierkę maja z gamepassa i wykupili season pass za realną kasę? Takie drastyczne przedłużanie wydania dwóch dodatków sprawia, ze dłużej będę mieć passa, bo przecież i tak już zapłaciłem za dodatki…

Opublikowano
8 minut temu, Smiti napisał:

Mnie zastanawia czy czasem brak info i przeciąganie wydania dodatków, nie jest spowodowane tym, ze gra jest w gamepassie. Ilu ludzi jest takich jak ja, którzy gierkę maja z gamepassa i wykupili season pass za realną kasę? Takie drastyczne przedłużanie wydania dwóch dodatków sprawia, ze dłużej będę mieć passa, bo przecież i tak już zapłaciłem za dodatki…

Sam znam przynajmniej 5 + ja. 

Opublikowano

Uhm, zawsze możesz nie opłacać GP i wrócić do niego, gdy już DLC wjadą na ruszt? Moim zdaniem nie klei się ta teoria. Wręcz przeciwnie - ludzie, którzy czekają tylko i wyłącznie na DLC do FH5 nie mają innego powodu do opłacania, więc mogą zrobić pauzę i wtedy mamy dokładną odwrotność tego, co napisałeś.

Tak czy siak mogliby coś kurła pokazać wreszcie.