Opublikowano 7 marca 20223 l Ten taki długaśny cross, The Gauntlet czy jakoś tak - próba czystego przejazdu w trybie rywali i dosłownie chwilę przed metą lekka obcierka o bandę i wykrzyknik... ... no wkurwił się byś
Opublikowano 21 marca 20223 l Dopiero Marzec...Przy forzie 4, pierwsze dlc pokazali na e3.Chyba w alternatywnej rzeczywistościForza Horizon 4 - 28 września 2018 Fortune Island - 13 grudnia 2018 Lego Speed Champions - 13 czerwca 2019
Opublikowano 22 marca 20223 l Faktycznie, coś mi się pomyliło. Cóż, w końcu kiedyś wyjdzie, chciałbym coś z większym miastem.
Opublikowano 22 marca 20223 l No ciekawe w jakim kierunku pójdą, w sumie nie wiem nawet jakie DLC bym chciał.
Opublikowano 22 marca 20223 l może w czwartek coś będzie bo zapowiadają sporo informacji. pewne jest że Mach-E dodadzą
Opublikowano 22 marca 20223 l Może Yaris GR w końcu? Ile można czekać zamiast dawać kolejne gównoporsche czy 74 wersje Gallardo/Huracana.
Opublikowano 24 marca 20223 l na dodatek jeszcze poczekamy. tymczasem nowa historia (drifty) i kilka nowych aut. przyznam że bardzo przyjemne fury wjadą https://forzamotorsport.net/en-us/news/forza-horizon-5-series-6 Ascari jedno z moich ulubionych aut w H4. jeździło i brzmiało cudownie.
Opublikowano 25 marca 20223 l Drift club fajnie, zawsze lubiłem, ale nowe auta? No jak to T10, trzy nowe Mclareny, nowe Porsche, nowe Mini różniące się detalami, najmniej roboty W takim tempie do końca roku będzie 30 mclarenów i z 50 Porsche, a nowych fajnych fur nadal brak. Gdzie są wszystkie nowe Ferrari? Gdzie Yaris? Gdzie GR86?
Opublikowano 27 marca 20223 l Wczoraj wzialem Portofino do wyzwania sezonowego i skumalem, ze minelo pol roku od premiery, a nadal az 4 auta maja dzialajace dachy, a jedno ma tryb wyscigowy xDDDD Tak zapowiadane przed premiera ficzursy, a nadal obsrane przez T10
Opublikowano 27 marca 20223 l Teraz już trochę więcej ma otwierane dachy lub inne funkcje: -Lamborghini Gallardo Spyder Performante -Porsche 918 Spyder -Mercedes AMG One -Ferrari Portofino -McLaren 720S Spider -McLaren 650S Spider -Willy's MB Jeep -Pagani Zonda Cinque Roadster -2021 Ford Bronco -Porsche 911 Speedster -Ford Mustang Mach-E 1400 (zmiana AWD/RWD)
Opublikowano 30 marca 20223 l Nawet spoko ten drift Club, nie ma glupich driftow po szutrze, fajne trasy, dobór aut, ale 30 minut i skonczone wymaksowane Bo raptem 6 wyzwań
Opublikowano 31 marca 20223 l Z tego co pamietam to chyba wszystkie elektryki jadą do tyłu tyle co do przodu.
Opublikowano 31 marca 20223 l Wczoraj odpaliłem grę. Zobaczyłem kolejne nudne, oklepane, robione na szybko wyzwania i gówniane fury, wyłączyłem. Nie tak miało być. W czwórkę grałem rok po premierze i do tej pory jest tam co robić (w podstawce). A tu chuj, odblokowane wszystko po 3 godzinach i nara.
Opublikowano 31 marca 20223 l Nie, w 4 miałeś levele poszczególnych rodzajów wyścigów, nawet dzięki temu było po co grać. Nie mówiąc już o rankedach.
Opublikowano 31 marca 20223 l W sumie racja, ale to nie zmienia tego, ze dla mnie to moja ulubiona Forza po jedynce.
Opublikowano 1 kwietnia 20223 l Mnie zastanawia czy czasem brak info i przeciąganie wydania dodatków, nie jest spowodowane tym, ze gra jest w gamepassie. Ilu ludzi jest takich jak ja, którzy gierkę maja z gamepassa i wykupili season pass za realną kasę? Takie drastyczne przedłużanie wydania dwóch dodatków sprawia, ze dłużej będę mieć passa, bo przecież i tak już zapłaciłem za dodatki…
Opublikowano 1 kwietnia 20223 l 8 minut temu, Smiti napisał: Mnie zastanawia czy czasem brak info i przeciąganie wydania dodatków, nie jest spowodowane tym, ze gra jest w gamepassie. Ilu ludzi jest takich jak ja, którzy gierkę maja z gamepassa i wykupili season pass za realną kasę? Takie drastyczne przedłużanie wydania dwóch dodatków sprawia, ze dłużej będę mieć passa, bo przecież i tak już zapłaciłem za dodatki… Sam znam przynajmniej 5 + ja.
Opublikowano 1 kwietnia 20223 l Uhm, zawsze możesz nie opłacać GP i wrócić do niego, gdy już DLC wjadą na ruszt? Moim zdaniem nie klei się ta teoria. Wręcz przeciwnie - ludzie, którzy czekają tylko i wyłącznie na DLC do FH5 nie mają innego powodu do opłacania, więc mogą zrobić pauzę i wtedy mamy dokładną odwrotność tego, co napisałeś. Tak czy siak mogliby coś kurła pokazać wreszcie.