Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Co do nowego aktu to akurat nie jest wykluczone, lub remake D1 na Blizzconie (tutaj sama graficzka to mało by było), bo na koniec konfy teasowali jakiś "another big thing".Mnie się ten trend gier nieśmiertelnych podoba. Blizz robił te zmiany razem z najlepszymi Youtuberami z community endgame, więc widać zależy im, mogliby wskrzesić teraz inne swoje magnusy.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Uuuuu w koncu gierka wyladowala na Steam Diablo II: Resurrected – Infernal Edition on SteamRediscover the dark fantasy classic that defined the modern ARPG genre; fully remastered with a new class, fresh content, quality‑of‑life upgrades, and an overhauled endgame. Chain brutal skill and it
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 16 minut temu, Rash napisał(a):Classic też oczywiście olany.Dla kogoś kto grał LOD mimo wszystko dużo fajnych zmian,idzie też nerf mozaiki.Szkoda że po raz kolejny olali też upgrade wersji do switcha dwójki.Nic,pozostaje dalej wałęsanie się po classicuIdeą classica zawsze miało być oryginalne niezmącone żadnymi zmianami doznanie - także tu bym się raczej niczego nowego nie spodziewał.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Wstępnie naprawdę fajne zmiany w Blizzardzie po przejęciu przez Microsoft. Wczoraj pograłem godzinę i dodatek na mocny plus, dziwne uczucie móc pograć inną klasą w tak starej grze
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Nom, to przejęcie samemu Blizzardowi akurat wyszlo na dobre. Nie rozumiem dlaczego az taka różnice robi gdzie będzie grał - gdyż battle net jest świetna aplikacja.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 5 minut temu, Moldar napisał(a):Wstępnie naprawdę fajne zmiany w Blizzardzie po przejęciu przez Microsoft. Wczoraj pograłem godzinę i dodatek na mocny plus, dziwne uczucie móc pograć inną klasą w tak starej grzeTeż poleciałem chwilę tym Warlockiem, fajnie się gra. Te zmiany w skrzynkach to spory plus, wrzucanie runek, czy kamieni do konkretnego miejsca bardzo ułatwia.Jest kilka minusów, niestety kolekcje nie działają wstecz i to co już mamy się nie pojawia rekursywnie.Dodatkowo sam stash wspólny nie działa po konwersji, trzeba przenosić na mułach, ale da się, 5 minut roboty.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Oni to chyba już totalnie odlecieli chcąc 110zł za jedną postać do 25 letniej gry xD Niech ten microsoft i jego podmioty to juz zdechna.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 34 minuty temu, smoo napisał(a):Podobno w planach mają jeszcze kolejne rozszerzenie do D2. Skąd bierzecie te rewelacje, tj. 6 akt, remake jedynki i kolejne nowości do dwójki?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 10 minut temu, XM. napisał(a):Skąd bierzecie te rewelacje, tj. 6 akt, remake jedynki i kolejne nowości do dwójki?Diablo1 to jakiś dataminer coś znalazł w backendzie, a o kolejnym DLC to LLama coś chlapnął (z tego co czytałem), a on też wiedział np. o tym Warlocku, więc jest wiarygodny.Podobno ma być też nerf Mozaiki, więc jak ktoś jeszcze nie ma to zanim wgracie patcha zróbcie ją sobie, bo zmiany raczej nie są retroaktywne (nigdy wczesniej nie były). Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez smoo