Opublikowano czwartek o 08:001 dzień Co do nowego aktu to akurat nie jest wykluczone, lub remake D1 na Blizzconie (tutaj sama graficzka to mało by było), bo na koniec konfy teasowali jakiś "another big thing".Mnie się ten trend gier nieśmiertelnych podoba. Blizz robił te zmiany razem z najlepszymi Youtuberami z community endgame, więc widać zależy im, mogliby wskrzesić teraz inne swoje magnusy.
Opublikowano czwartek o 08:001 dzień Uuuuu w koncu gierka wyladowala na Steam Diablo II: Resurrected – Infernal Edition on SteamRediscover the dark fantasy classic that defined the modern ARPG genre; fully remastered with a new class, fresh content, quality‑of‑life upgrades, and an overhauled endgame. Chain brutal skill and it
Opublikowano czwartek o 08:331 dzień 16 minut temu, Rash napisał(a):Classic też oczywiście olany.Dla kogoś kto grał LOD mimo wszystko dużo fajnych zmian,idzie też nerf mozaiki.Szkoda że po raz kolejny olali też upgrade wersji do switcha dwójki.Nic,pozostaje dalej wałęsanie się po classicuIdeą classica zawsze miało być oryginalne niezmącone żadnymi zmianami doznanie - także tu bym się raczej niczego nowego nie spodziewał.
Opublikowano czwartek o 08:481 dzień Wstępnie naprawdę fajne zmiany w Blizzardzie po przejęciu przez Microsoft. Wczoraj pograłem godzinę i dodatek na mocny plus, dziwne uczucie móc pograć inną klasą w tak starej grze
Opublikowano czwartek o 08:531 dzień Nom, to przejęcie samemu Blizzardowi akurat wyszlo na dobre. Nie rozumiem dlaczego az taka różnice robi gdzie będzie grał - gdyż battle net jest świetna aplikacja.
Opublikowano czwartek o 08:551 dzień 5 minut temu, Moldar napisał(a):Wstępnie naprawdę fajne zmiany w Blizzardzie po przejęciu przez Microsoft. Wczoraj pograłem godzinę i dodatek na mocny plus, dziwne uczucie móc pograć inną klasą w tak starej grzeTeż poleciałem chwilę tym Warlockiem, fajnie się gra. Te zmiany w skrzynkach to spory plus, wrzucanie runek, czy kamieni do konkretnego miejsca bardzo ułatwia.Jest kilka minusów, niestety kolekcje nie działają wstecz i to co już mamy się nie pojawia rekursywnie.Dodatkowo sam stash wspólny nie działa po konwersji, trzeba przenosić na mułach, ale da się, 5 minut roboty.
Opublikowano czwartek o 08:561 dzień Oni to chyba już totalnie odlecieli chcąc 110zł za jedną postać do 25 letniej gry xD Niech ten microsoft i jego podmioty to juz zdechna.
Opublikowano czwartek o 09:071 dzień 34 minuty temu, smoo napisał(a):Podobno w planach mają jeszcze kolejne rozszerzenie do D2. Skąd bierzecie te rewelacje, tj. 6 akt, remake jedynki i kolejne nowości do dwójki?
Opublikowano czwartek o 09:191 dzień 10 minut temu, XM. napisał(a):Skąd bierzecie te rewelacje, tj. 6 akt, remake jedynki i kolejne nowości do dwójki?Diablo1 to jakiś dataminer coś znalazł w backendzie, a o kolejnym DLC to LLama coś chlapnął (z tego co czytałem), a on też wiedział np. o tym Warlocku, więc jest wiarygodny.Podobno ma być też nerf Mozaiki, więc jak ktoś jeszcze nie ma to zanim wgracie patcha zróbcie ją sobie, bo zmiany raczej nie są retroaktywne (nigdy wczesniej nie były). Edytowane czwartek o 09:321 dzień przez smoo
Opublikowano czwartek o 19:201 dzień Z chęcią sobie ogram D2 w GP, lata temu poszły setki godzin. No ale 109 zł na dodatkowego ludzika to niezłe wariactwo, 174 za pakiet. Generalnie jedna z gier mojego życia, ale rzadko wracam to staroci. Ta cena nie zachęca. Tym bardziej, że za rogiem DLC do D4.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Ależ ciekawe doznanie - po tych tysiącach godzin w D2 zobaczyć nowe przedmioty, animacje czy skille; usłyszeć nowe odzywki Dagger +3 do Ring of Fire i się robi miazgę na P8 Ja rozumiem, że dla kogoś to 109zł będzie sporo, ale dla takiego D2zjeba jak ja to klasyczne:
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. No i na to wlasnie liczy blizzard. Niesamowicie sie skurwili ale wiele osob dalej ma gigantyczny sentyment do ich marek (szczegolnie diablo, znam osoby co nie graja juz w gierki ale o d4 pytali i jak tu zagrac bo slyszalem ze wychodzi) to sobie moga pozwalac na takie zagrywki. Wystarczy zobaczyc jaki byl szal jak oglosili paladyna w preorderze dodatku, mnostwo ludzi od razu sie na to rzucilo. Inna sprawa ze D4 to akurat przyzwoita gra tylko toczona wspolczesnym rakiem wyciskania wszystkiego ze wszystkiegoSam sie w sumie waham a pewnie i tak kupie spontanicznie jak to czesto mam z gierkami blizzarda xd
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Bo ich te gry zwyczajnie mają to coś. Wykreowali naprawdę świetne światy, a do gier wbija się ot tak z miejsca i można dobrze się bawić. Dodatek dla mnie bardzo spoko, sporo fajnych zmian na plus, a sama nowa postać mega ciekawa. Dużo tutaj robi oczywiście efekt nowosci do tej już bardzo starej gry, ale jest niesamowity banan na ryju grajac w to.