Skocz do zawartości

Abandoned

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 87,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hal Emmerich
    Hal Emmerich

Tweety Hideo z dzisiejszego poranka:         Obraz dołączony do tekstu to The Night Watch autorstwa Rembrandta van Rijna. Gdzie przyszedł na świat Rembrandt? W holendersk

• Bardzo wymowne, że gdy ludzie mają ubaw z tej całej sytuacji, grzebią po sieci, snują teorie spiskowe, które nikomu krzywdy nie robią, mają zajawkę i dostarczają rozrywkę innym graczom w tym chwilami

• I cyk pan obiektywny trzyma rękę na pulsie . Po 1 zdaniu zapowiedzi i 4 fotkach, już wie że gierka będzie generyczna. Wyrok wydany, wyrok wykonany, EX    

Opublikowano

To też już wisiało na PSS jakiś czas. Dobranoc czubki :D

Edytowane przez cotek

Opublikowano

Ja tez lece. Jak rano nie bedzie zeby odpalic przed robota to sa spaleni u mnie :dunno:

Opublikowano

Jakie można mieć technical issues udostępniając demo lub trailer?
Przecież to nie spacex ze rakietę na Marsa wysyłają.
Albo to jakieś element kampanii, ze niby zostaliśmy abandoned albo to taka amatorka ze szok.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

:isee: Siara na maxa, chyba że to taki chwyt marketingowy Kojimy to zwracam honor. 

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Dobrze, że nie mam jakiegoś mega parcia na grę i nie czekałem wczoraj bo trochę strzał w pysk dla zainteresowanych.

Opublikowano

Problemy techniczne jako element kampanii marketingowej? 

To ma szanse się udać tylko jeżeli stoi za nimi ten stary cwaniaczek, Ocelot :reggie:

Ewentualnie sprawdzają poziom wytrzymałości psychiki posiadaczy PS5

Opublikowano

W następnym tygodniu state od Play wiec może coś ...wierzę :-)

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

Chyba żadna poważna firma nie pozwoliła by sobie na tyle fuck upów jeden za drugim. Najpierw przełożenie tej całej apki, później kolejne opóźnienie ze względu na problemy z 'lokalizacją'  : ) , teraz problemy techniczne. I to wszystko bez żadnej informacji nawet parę dni wcześniej. Mało tego pół godziny przed rzekomym trailerem robią hype aby 40 min później przepraszać za 'problemy techniczne'.

Opublikowano
6 minut temu, łom napisał:

Chyba żadna poważna firma nie pozwoliła by sobie na tyle fuck upów jeden za drugim. Najpierw przełożenie tej całej apki, później kolejne opóźnienie ze względu na problemy z 'lokalizacją'  : ) , teraz problemy techniczne. I to wszystko bez żadnej informacji nawet parę dni wcześniej. Mało tego pół godziny przed rzekomym trailerem robią hype aby 40 min później przepraszać za 'problemy techniczne'.

Być może dlatego, że to nie Sony ani Kojima odpowiadają za tę grę, a faktycznie małe studio z niewielkim doświadczeniem. 

Opublikowano

Jeśli to naprawdę jaja jakieś od jakiegoś hasana to jeszcze dziś sony powinno wypierdolić te cała apke z psstore

Opublikowano
22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Być może dlatego, że to nie Sony ani Kojima odpowiadają za tę grę, a faktycznie małe studio z niewielkim doświadczeniem. 

I myślisz sony pozwala na takie zagrywki? 

Opublikowano
8 minut temu, sajmon34 napisał:

I myślisz sony pozwala na takie zagrywki? 

a czemu nie? Masz pozwolenie na wydanie swojej gry/apki w sklepie i masz wolną rękę o ile nie łamiesz wytycznych sklepu. Producent nie jest 1st party, nikt się nad nimi nie będzie specjalnie pochylał.

Opublikowano

Ja sie troche podjaralem wczoraj przed prezentacja. A jak juz zobaczylem wpisy Yoshidy to juz qiedzialem ze to bedzie pewniak. A tu co... Partactwo. Ja dziekuje na ten moment. 

Opublikowano

Ponoć usunęli tezwszystkie posty na ig, yt itd. Zwijają interes.