balon 5 323 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 3 minuty temu, SnoD napisał: To jest gra ograniczona CPU, a ten mocą nie różni się za wiele od tego w XsX, właściwie to chyba jest niemal taki sam. Tutaj teraflopy z karty graficznej pomogą jedynie podbić grafikę. No to bardzo mało podbiły. Patrząc po analizie znikoma ta różnica, czyli najbardziej widoczna jak się nie ruszam i 3x zoom czyli w warunkach growych mało widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 (edytowane) 9 minut temu, balon napisał: No to bardzo mało podbiły. Patrząc po analizie znikoma ta różnica, czyli najbardziej widoczna jak się nie ruszam i 3x zoom czyli w warunkach growych mało widoczne. No ja nie wiem czy przejście z 900p internal resolution w S na 1440 w XsX, to mało Na XsX wyświetla w rzeczywistości 2.5x więcej realnych pikseli niż S, do tego przy lepszej jakości cieni, rysowania obiektów itd. Po prostu gra jest dobrze zeskalowana zachowując margines na w większości stały framerate. Edytowane 31 Sierpnia 2023 przez SnoD Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 12 minutes ago, Hubert249 said: Gościu to fakt a nie opinia. Zapraszam do wątku https://www.psxextreme.info/topic/123834-foliarze/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Żeby gdziekolwiek dolecieć trzeba korzystać z mapki, nie tylko do wylądowania na planecie. Cały kosmos to tylko małe lokacje z różnym tłem. Największy zawód dla mnie. Nie rozumiem dlaczego tego nie pokazali dużo wcześniej. Fałszywe oczekiwania nie są na ich korzyść. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 36 minut temu, ASX napisał: jesli nawet Bethesda w takiej grze jak Starfield, tak dobrze ogarnęła optymalizację to coraz trudniej wytłumaczyć devów którzy nie radzą sobie z Series S. Po trzech latach jedno studio od turowej gierki ze splitem którego nikt nie będzie używał + perski dev z twittera o którym słuch zaginął. XS to zajebista maszynka. ale HYPE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tlas 433 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 3 minuty temu, Daddy napisał: Po trzech latach jedno studio od turowej gierki ze splitem którego nikt nie będzie używał + perski dev z twittera o którym słuch zaginął. XS to zajebista maszynka. ale HYPE Czy ty jesteś niepełnosprawny umysłowo? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 12 minut temu, Sebas napisał: Żeby gdziekolwiek dolecieć trzeba korzystać z mapki, nie tylko do wylądowania na planecie. Cały kosmos to tylko małe lokacje z różnym tłem. Największy zawód dla mnie. Nie rozumiem dlaczego tego nie pokazali dużo wcześniej. Fałszywe oczekiwania nie są na ich korzyść. Eksploracja kosmosu z mapki xD Czyli starfield dla fanów bethesdo tworów a dla kosmicznych świrków no man's sky 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
addhoc 61 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Mi tam się bardzo podoba. Konsola za 600 zł i GP za 4 dychy to chyba GOTY jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Tylko po co się pieprzyć z tą małą lokacją do latania. Chyba tylko, żeby na trailerku było i pompowało balonik Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 230 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Czyli co, nie ma eksploracji planet ani eksploracji kosmosu w grze o eksploracji kosmosu? Nie ma problemu, zieloni zaraz napiszą że to nie jest najważniejsze, oni mogą nawet całą grę przesiedzieć w jednym pokoju bo nie lubią wielkich, pustych przestrzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 18 minut temu, Sebas napisał: Żeby gdziekolwiek dolecieć trzeba korzystać z mapki, nie tylko do wylądowania na planecie. Cały kosmos to tylko małe lokacje z różnym tłem. Największy zawód dla mnie. Nie rozumiem dlaczego tego nie pokazali dużo wcześniej. Fałszywe oczekiwania nie są na ich korzyść. No mans sky czy elite dangerous to to nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 18 minut temu, Sebas napisał: Żeby gdziekolwiek dolecieć trzeba korzystać z mapki, nie tylko do wylądowania na planecie. Cały kosmos to tylko małe lokacje z różnym tłem. Największy zawód dla mnie. Nie rozumiem dlaczego tego nie pokazali dużo wcześniej. Fałszywe oczekiwania nie są na ich korzyść. Jeśli ktoś myślał, że sobie przeleci przez galaktykę, to zazdroszczę wolnego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Just now, SnoD said: Jeśli ktoś myślał, że sobie przeleci przez galaktykę, to zazdroszczę wolnego czasu Na mózg ci siada? Postać lata w tę i we w tę pomiędzy gwiazdami a ty nie możesz oblecieć ziemi dookoła Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 No piękna ta Ziemia, najbardziej popularna planeta wśród konolomaniaków a zrobili z niej pustynię z kamieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 626 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Jak ktoś lubi recki bez rozwodzenia się nad cyferką końcową: Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 No i super ogra się na premiere w GP, nie widzę sensu dopłacać 30e żeby zagrać pare dni wcześniej . W sumie to tyle jeśli chodzi o mój rok gamingowy bo nic więcej mnie nie interesuje , myślałem że będzie to top 3 tego roku ale przynajmniej z tego co widać gra trzyma poziom Hogwart's legacy w które grało się przyjemnie i dobrze wspominam. Najbardziej jednak ze wszystkich wad boli ten ubogi system statków , w TVGry nawet wspominają że tak naprawdę można bez problemu skończyć grę bez latania statkiem bo można przenosić się między punktami a liczyłem że motyw statku będzie mocno rozbudowany i chociaż jakoś uda im się stworzyć coś na myśl No Man Sky gdzie płynnie wchodziło się w atmosferę. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 (edytowane) https://youtu.be/N6YSr25Z_hc?t=394 wygląda jak świetna zabawa ledwo zdążyłem skopiować, a już film prywatny xd to z tego co observer wrzucił wyżej Edytowane 31 Sierpnia 2023 przez krzysiek923 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 No ogromnego entuzjazmu odnośnie gry u grubego z tvgry nie widać, a chłop z tego co wiem kocha mas efekciki czyli zajawka klimatem scifi jest. Jak zwykle Todd omamił nas wspaniałymi sloganami i perfekcyjnym pokazem na niE3, a koniec końców jest Skyrim w kosmosie z dopracowaną fabułą o której nikt nie może wspominać Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nievil 29 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Strzelanie do NPC 1 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Do tej pory nie robiłem preorederow, bo wolalem poczekać na recenzję. A że z recenzji wynika że jest bardzo dobrze, to dziś wykupiłem upgrade do premium, więc od jutra zaczynam kosmiczną przygodę. Trochę się jaram, przyznaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 1 minute ago, ASX said: Do tej pory nie robiłem preorederow, bo wolalem poczekać na recenzję. A że z recenzji wynika że jest bardzo dobrze, to dziś wykupiłem upgrade do premium, więc od jutra zaczynam kosmiczną przygodę. Trochę się jaram, przyznaje. Serio bałeś się, że będzie gorzej? Absolutne minimum to było bardzo dobrze i Bethesda, co wynika z ocen, nic ponad bardzo dobrze nie zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 6 minut temu, nievil napisał: Strzelanie do NPC Przynajmniej nie krzyczą po odstrzeleniu głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 7 minut temu, nievil napisał: Strzelanie do NPC To jest zbyt mocne xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Strzelanie do NPC Jezu, aż się oplułem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi