Opublikowano 20 maja 20213 l Kuhwa z graczami - jak Jasona niezbyt lubię, tak takie ameby internetowe wysyłające pogróżki bo gierka będzie później to nie wiem skąd się biorą.
Opublikowano 24 maja 20213 l No tyle siedzieli nad Falloutem 76 i co wyprodukowali. Kapsztonca. Late 2022 brzmi jak mid 2023.
Opublikowano 24 maja 20213 l Kurde to TES6 to pewnie będzie na koniec generacji xd Kiedyś to było, gierka w parę lat nowa, a teraz już od Skyrima stuka dekada.
Opublikowano 24 maja 20213 l Nom, sami chyba mówili że wypuścili ten teaser żeby ludzie zamknęli mordę ale jeszcze gówno robią przy tej grze
Opublikowano 24 maja 20213 l Te teasery starfielda i tes 6 wypuścili tak wczesnie, bo chcieli sprzedać firmę i podbić cenę. A tego f76 robiła w większości Bethesda Austin, a nie ich główny team
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Aż tak odległa data premiery? Bethesda zawsze lubiła dawać daty blisko zapowiedzi, a tu ponad rok. Zobaczymy, ciekawi mnie głównie gameplay i czy to fallout w kosmosie.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 48 minut temu, Patricko napisał: W tym tempie to gameplay na następnej konfie. Oni te gry robią latami, więc w przypadku Bethesdy "it's done when it's done".
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Chyba nie chcą zaliczyć takiej pizdy jak z F76, w sumie nie dziwne, widać, że to jest ich bardzo mocny projekt, który chcą dopieścić.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Mimo wszystko ja liczyłem na pokaz rozgrywki, przecież już trochę czasu ten tytuł powstaje Na obecną chwilę dalej nie wiadomo czego się spodziewać.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l ale to "25 years in making" to jest tak niefortunne, chłopom pewnie chodziło to, że zarysy uniwersum już mieli zarysowane w latach 90, a dopiero teraz mogli to zrealizować no ale tak to będzie mem
Opublikowano 14 czerwca 20213 l Autor jest i nowy nextgenowy silnik, chociaż mam wrażenie że to bardziej zabieg marketingowy bo z tego co wiem nowa wersja Creation Engine wciąż mocno bazuje na starym iteracjach silnika
Opublikowano 14 czerwca 20213 l Dzięki Creation Engine mamy taką fizykę i interakcję z przedmiotami w grach Beth, więc cieszę się, że nagle nie przechodzą na coś zupełnie innego. To co pokazali w krótkim zwiastunie było wystarczająco fajne pod względem wizualnym.
Opublikowano 14 czerwca 20213 l 1 minutę temu, Bigby napisał: Dzięki Creation Engine mamy taką fizykę i interakcję z przedmiotami w grach Beth, więc cieszę się, że nagle nie przechodzą na coś zupełnie innego. To co pokazali w krótkim zwiastunie było wystarczająco fajne pod względem wizualnym. Piszesz o zakładaniu garnków na łepetyny npc'ów?
Opublikowano 14 czerwca 20213 l Teraz, Bigby napisał: Zakładaniu garnków i okradaniu sprzedawców, tak jest. I te komiczne sytuacje jak wkurwisz za dużo osób i całe miasto chce cię ukatrupić i silnik nie wyrabia. xd