Opublikowano czwartek o 10:061 dzień Kurde mocny tydzień dla mnie, premiera remastera krzyżowca, małpa i DLC do robocopa a nie mam czasu grać bo budowa i dzieciak za kilka dni się rodzi. Będzie co nadrabiać zimą :D Dla mnie bardzo dobry rok jeśli chodzi o gierki.Wiadomo już na ile godzin jest to DLC?
Opublikowano czwartek o 10:171 dzień 10 minut temu, Ukukuki napisał(a):Wiadomo już na ile godzin jest to DLC?UV zrobił platynę w 11h (jeśli dobrze zrozumiałem na filmie)
Opublikowano czwartek o 11:001 dzień To niewiele krótsze od podstawki. Tam platyna to około 14-16 godzin jeśli dobrze pamiętam. Platyny to praktycznie przejście gry przynajmniej w podstawce.
Opublikowano czwartek o 12:071 dzień Mi platynka zajęła więcej, ale ja lubię zaglądać w każdy kąt i się cieszyć gierką.Myślę, że w "dodatku" też pyknie przynajmniej 20h, więc za 109zł to uczciwy deal.
Opublikowano czwartek o 12:551 dzień Co ja poradzę - lubię gierkę poznawać "dogłębnie", a nie "balonować" po łebkach
Opublikowano czwartek o 18:151 dzień Dobra gra, zacząłem w Plusie ale nie zdążyłem skończyć zanim skończył się abo. Planowałem kupić, ale wpadł do passa więc gram tutaj od nowa jednocześnie na XSX i PC. Dziwne, bo nie mogę ustawić DLSS - nawet mi go nie wykrywa i mam do wyboru m.in. AMD FSR 3.Update: poczytałem na necie i nie tylko u mnie taki problem, wygląda na to, że klasycznie wersja w MS Store jest upośledzona.