Skocz do zawartości

RoboCop: Rogue City

Featured Replies

Opublikowano

Kurde mocny tydzień dla mnie, premiera remastera krzyżowca, małpa i DLC do robocopa a nie mam czasu grać bo budowa i dzieciak za kilka dni się rodzi. Będzie co nadrabiać zimą :D

Dla mnie bardzo dobry rok jeśli chodzi o gierki.

Wiadomo już na ile godzin jest to DLC?

• Odpowiedzi 306
  • Wyświetleń 40,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• RoboCop: Rogue City [PS5]     Filmowych Terminatorów uwielbiam, RoboCopów tylko lubię i szanuję. To wciąż niemało. I być może nową grą Teyonu bym się nawet szerzej nie zainteresow

• Cóż za cisza, koledzy zagrajmerzy! Dostałem do recenzji RoboCopa i czuję obowiązek bycia ambasadorem marki Teyon. To jest blast from the past pod każdym względem - fabuły, narracji, przejść między sce

• Pupcio
    Pupcio

Opublikowano
10 minut temu, Ukukuki napisał(a):

Wiadomo już na ile godzin jest to DLC?

UV zrobił platynę w 11h (jeśli dobrze zrozumiałem na filmie)

Opublikowano

To niewiele krótsze od podstawki. Tam platyna to około 14-16 godzin jeśli dobrze pamiętam. Platyny to praktycznie przejście gry przynajmniej w podstawce.

Opublikowano

Mi platynka zajęła więcej, ale ja lubię zaglądać w każdy kąt i się cieszyć gierką.

Zrzut ekranu 2025-07-17 140606.png

Myślę, że w "dodatku" też pyknie przynajmniej 20h, więc za 109zł to uczciwy deal.

Opublikowano

Przez 33h to chyba w niejednym kącie stałeś nosacz3

Opublikowano

Co ja poradzę - lubię gierkę poznawać "dogłębnie", a nie "balonować" po łebkach reggie

Opublikowano

Dobra gra, zacząłem w Plusie ale nie zdążyłem skończyć zanim skończył się abo. Planowałem kupić, ale wpadł do passa więc gram tutaj od nowa jednocześnie na XSX i PC. Dziwne, bo nie mogę ustawić DLSS - nawet mi go nie wykrywa i mam do wyboru m.in. AMD FSR 3.

Update: poczytałem na necie i nie tylko u mnie taki problem, wygląda na to, że klasycznie wersja w MS Store jest upośledzona.