Opublikowano 16 kwietnia 20241 r Ja też z automatycznym, chodzi, że wyświetlają się nazwy przedmiotów po podniesieniu nie na długo, w momencie kiedy Adam tłumaczy, że ta skrzynka to jakaś tam i po koreańsku ciężko zobaczyć co mówi Adam i co to za przedmioty w tym samym momencie bez większego zmóżdżania się Może to trywialne, ale też jest szansa na gadanie postaci podczas walki itp itd
Opublikowano 17 kwietnia 20241 r Fajna opcja przedmioty ręcznie, a kasa automat. Zawsze po potyczce zbierałem wszystko ręcznie i czytałem co w ogóle podnoszę.
Opublikowano 17 kwietnia 20241 r No, ale chyba aż tyle śmieci nie będzie i można automat bez problemu.
Opublikowano 17 kwietnia 20241 r Ja po angielsku. Jak będą coś gadać w trakcie grania to nie będę musiał na napisy zerkać.
Opublikowano 17 kwietnia 20241 r Granie w Stellara po angielsku to tak samo jak granie w Wiedźmina po angielsku. Zero wczuty
Opublikowano 17 kwietnia 20241 r W dniu 14.04.2024 o 19:26, Plugawy napisał: Ciekawe czy cała gra jest taka szarobura na jedno kopyto? Akurat pierwsze miasto to było ruskie więc normalka że szarobure. Ogólnie demko to taki korytarzyk z odnogami. Mechanika ma potencjał. Fajne efekty i wizualia, no i spoko zaprojektowane niemilce. Eve nosi buty jak kopytka, jak klacz podbita haha. Dziwny design ale ok- zdecydowanie lepszy niż nogi kurczaka w pewnej grze niby AAA, która okazała się szmirą.
Opublikowano 17 kwietnia 20241 r 4 godziny temu, Szermac napisał: Też tak macie, że zaczyna was swędzieć nos jak to oglądacie?
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r Przypomnę tylko dla potężnych cyfrarzy, że od północy można zrobić preloadzik
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r I kiedy premiera, bo zapomniałem? Ile to jeszcze dni? A co do recek to faktycznie, kiedy embargo schodzi?
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r 3 minuty temu, Bzduras napisał: I kiedy premiera, bo zapomniałem? Ile to jeszcze dni? A co do recek to faktycznie, kiedy embargo schodzi? Środa o 16:00
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r Wizjoner, połączenie Kojimy i Yoko Taro, nie moge się doczekac jego przyszlych projektów.
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r 4 godziny temu, Shen napisał: Wizjoner, połączenie Kojimy i Yoko Taro, nie moge się doczekac jego przyszlych projektów. Na czym polega jego wizjonerstwo? Serio pytam...
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r Na tym że nie pierdoli się w tańcu, tylko tworzy takie gry jakie chce.
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r 2 godziny temu, mugen napisał: Smalec z psa. Pierwszy Wiedźmin mi się przypomniał.
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r 50 minut temu, Czezare napisał: Na czym polega jego wizjonerstwo? Serio pytam... Bo robi sobie zdjęcia z Kojimą i Panem Emilem i wrzuca je na portale społecznościowe, influencer wizjoner.
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r 7 minut temu, Sep napisał: Na tym że nie pierdoli się w tańcu, tylko tworzy takie gry jakie chce. ...czytaj: mało oryginalne, zrzynające pomysły od innych twórców. Kojima wizjoner? Pełna i absolutna zgoda, ale ten chińczyk z Korei?