Opublikowano 20 kwietnia 20241 r Stelarka ma to szczescie, ze wychodzi w czasach kiedy kawalek kraglej dopy wzbudza wrzenie 3/4 internetu, w tym (co jest dosyc osobliwe) takze pewnej czesci graczy. Nawet jesli to bedzie ultra sredniak, to "gier z takim doopskiem sie dzis nie robi". Ten sam casus co demonsy kazace cofac sie na poczatek levelu. Nic odkrywczego w branzy, bo to mechanizm z lat 80/90, ale jaki byl to kontrast do mocno wtedy skrecajacej w kierunku samograjstwa branzy.
Opublikowano 20 kwietnia 20241 r 54 minuty temu, Dr.Czekolada napisał: Czyli nigdy? XD Kurła no kiedyś zapowiedzą
Opublikowano 20 kwietnia 20241 r Godzinę temu, Square napisał: W demie było chyba 10 miejsc na tych dużych przeciwników, więc nie tak mało bym powiedział. No tak, tak. O bossaków nie ma co się martwić, tylko będzie kilka powtórek tak czy siak, oprócz tych głównych dużych
Opublikowano 21 kwietnia 20241 r Gówno widać na tym zwiastunie. Ogólnie Sony mocno promuje ten tytuł, oby się sprzedał dobrze.
Opublikowano 21 kwietnia 20241 r 51 minut temu, PiotrekP napisał: Przyszły weekend z głowy(?) w media expert masz taniej
Opublikowano 21 kwietnia 20241 r 3 minuty temu, szurubur napisał: w media expert masz taniej Moze chce zagrać na premiere. Brałem tam raz preorder na Tlou2 i grałem po weekendzie
Opublikowano 22 kwietnia 20241 r 8 godzin temu, PiotrekP napisał: @szurubur 328zł mi pokazuje na ich stronie przy platnosci trzeba wybrac opcje visa cash i dodac kod "Visa-1" wychodzi wtedy ok 295
Opublikowano 22 kwietnia 20241 r https://stellarblade-comic.com komiks a'la wprowadzenie Edytowane 22 kwietnia 20241 r przez Szermac
Opublikowano 22 kwietnia 20241 r 10 godzin temu, szurubur napisał: przy platnosci trzeba wybrac opcje visa cash i dodac kod "Visa-1" wychodzi wtedy ok 295 w PB można wybrać opcje wykorzystaj cebuliony i wychodzi wtedy 155 zł
Opublikowano 22 kwietnia 20241 r 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: SPOILER Nie ma współnej sceny pod prysznicem, szkoda czasu. Gra nabierze RUMIEŃCÓW przy premierze na PC
Opublikowano 22 kwietnia 20241 r Tak będą wyglądały sny każdego, kto zacznie obcować z Ewką. Edytowane 22 kwietnia 20241 r przez kiseki
Opublikowano 23 kwietnia 20241 r Oby nie było zimnego prysznica, sam bym poleciał po grę, ale backlog tak długi że zakup byłby głupotą.
Opublikowano 23 kwietnia 20241 r W dniu 21.04.2024 o 22:25, Shen napisał: Moze chce zagrać na premiere. Brałem tam raz preorder na Tlou2 i grałem po weekendzie Miałem nadzieję, że liberalne podejście mają tylko przy mniejszych tytułach a duże AAA to już raczej na premierę dowożą