Mejm 15 255 Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Stelarka ma to szczescie, ze wychodzi w czasach kiedy kawalek kraglej dopy wzbudza wrzenie 3/4 internetu, w tym (co jest dosyc osobliwe) takze pewnej czesci graczy. Nawet jesli to bedzie ultra sredniak, to "gier z takim doopskiem sie dzis nie robi". Ten sam casus co demonsy kazace cofac sie na poczatek levelu. Nic odkrywczego w branzy, bo to mechanizm z lat 80/90, ale jaki byl to kontrast do mocno wtedy skrecajacej w kierunku samograjstwa branzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 54 minuty temu, Dr.Czekolada napisał: Czyli nigdy? XD Kurła no kiedyś zapowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Godzinę temu, Square napisał: W demie było chyba 10 miejsc na tych dużych przeciwników, więc nie tak mało bym powiedział. No tak, tak. O bossaków nie ma co się martwić, tylko będzie kilka powtórek tak czy siak, oprócz tych głównych dużych Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Gówno widać na tym zwiastunie. Ogólnie Sony mocno promuje ten tytuł, oby się sprzedał dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Widać kolejnego bossa z dema bez paska życia Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Przyszły weekend z głowy(?) Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 113 Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 51 minut temu, PiotrekP napisał: Przyszły weekend z głowy(?) w media expert masz taniej Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 3 minuty temu, szurubur napisał: w media expert masz taniej Moze chce zagrać na premiere. Brałem tam raz preorder na Tlou2 i grałem po weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia @szurubur 328zł mi pokazuje na ich stronie Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 113 Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 8 godzin temu, PiotrekP napisał: @szurubur 328zł mi pokazuje na ich stronie przy platnosci trzeba wybrac opcje visa cash i dodac kod "Visa-1" wychodzi wtedy ok 295 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia (edytowane) https://stellarblade-comic.com komiks a'la wprowadzenie Edytowane 22 Kwietnia przez Szermac 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Zajebisty pomysł ale kreska obrzydliwa Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 124 Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 10 godzin temu, szurubur napisał: przy platnosci trzeba wybrac opcje visa cash i dodac kod "Visa-1" wychodzi wtedy ok 295 w PB można wybrać opcje wykorzystaj cebuliony i wychodzi wtedy 155 zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia SPOILER Nie ma współnej sceny pod prysznicem, szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 124 Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: SPOILER Nie ma współnej sceny pod prysznicem, szkoda czasu. Gra nabierze RUMIEŃCÓW przy premierze na PC Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Dwustronna okładka z tym dużo lepszym artem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Jak nie ma oznaczeń, labela PS5 itp to ch... nie "okładka" Cytuj Odnośnik do komentarza
kiseki 749 Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia (edytowane) Tak będą wyglądały sny każdego, kto zacznie obcować z Ewką. Edytowane 22 Kwietnia przez kiseki Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia O której jutro recki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Oby nie było zimnego prysznica, sam bym poleciał po grę, ale backlog tak długi że zakup byłby głupotą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 10 minut temu, Donatello1991 napisał: O której jutro recki? o 7,50 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 12 minut temu, Donatello1991 napisał: O której jutro recki? 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia W dniu 21.04.2024 o 22:25, Shen napisał: Moze chce zagrać na premiere. Brałem tam raz preorder na Tlou2 i grałem po weekendzie Miałem nadzieję, że liberalne podejście mają tylko przy mniejszych tytułach a duże AAA to już raczej na premierę dowożą Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi