Opublikowano 22 października 20213 l Ogromna poprawa jeśli chodzi o tekstury, oświetlenie, zasięg rysowania, liczbę detali:
Opublikowano 22 października 20213 l Elegancko to wygląda. Jak będzie 60fps na switchu to biorę pudełeczko od Pana czezkiego, a na dzień dobry sa z gp aż spłyną potwierdzone wieści
Opublikowano 22 października 20213 l Ciekawe, jak to w ruchu bdzie wyglądało. Faktura spodni lipa, ale te odbłyski na lampie
Opublikowano 22 października 20213 l Ktoś zaglądał dziś na gtaforums? Coś wykopali jeszcze dodatkowo?
Opublikowano 22 października 20213 l 8 minut temu, HiS napisał: Przecież na Switchu w życiu takiej jakości tekstur nie będzie i w dodatku 60fps, nie mówiąc już o rozdzielczości, która robi istotną robotę w tym remasterze. Z tym słiczem jest tak jak z lekcjami wf, nauczyciel rzuca piłkę do nogi i podbiegają dzieci z upośledzeniem, że one by też chciały. No nie musisz mi tłumaczyć że na switchu nie będzie 4k xdd Niech dadzą 720p/60fps i będę kontent.
Opublikowano 22 października 20213 l Ps4 i Xbox nie będą miały 60 klatek a switch dostanie, tak tak, na pewno.
Opublikowano 22 października 20213 l Na moim telefonie będzie to wyglądało i śmigało lepiej niż na Switchu, beka. xddd No, ale San Andreas odpalę w XGP, jak nie zaskoczy - wyleci z dysku bez straty.
Opublikowano 22 października 20213 l 3 minuty temu, XM. napisał: Ps4 i Xbox nie będą miały 60 klatek a switch dostanie, tak tak, na pewno. Nigdzie nie jest napisane że nie będą miały 60, tylko że nie 60 i 4k. Podobnie było z trylogia Mass Effecta gdzie stara generacja dostała 1080p i 60fps.
Opublikowano 22 października 20213 l 47 minut temu, specjalniedlaps4pro napisał: Ograłem Vive city stories na psp, rozumiem że vice city to inna historia w tym samym mieście? Wysłane z mojego CPH2095 przy użyciu Tapatalka tak
Opublikowano 22 października 20213 l 8 minut temu, maciucha napisał: Nigdzie nie jest napisane że nie będą miały 60, tylko że nie 60 i 4k. Podobnie było z trylogia Mass Effecta gdzie stara generacja dostała 1080p i 60fps. A switch w ogole nie dostał. Zobaczymy, szczerze nie wierzę w 60 na pstryku.
Opublikowano 22 października 20213 l 60 na Switchu nie będzie ale za to będą inne exclusive features tylko na tą platformę
Opublikowano 22 października 20213 l No pożyjemy zobaczymy, mam nadzieję że mają tyle godności żeby nie wydawać tego w 30fps, niezależnie od wizualiów.
Opublikowano 22 października 20213 l 55 minutes ago, Bigby said: Ja: Wygląda tak samo jak pamiętam 20 lat temu, dużych zmian nie ma........*potem widzę następy screen* 55 minutes ago, Bigby said: woooow ale oryginalne GTA Vice City słabo wygląda nie wiem czy biorę Day1 ale na pewno biorę 3 minutes ago, GearsUp said: 60 na Switchu nie będzie ale za to będą inne exclusive features tylko na tą platformę ohh wow, dzięki ale już wole 4K/60fps Edytowane 22 października 20213 l przez Labtec
Opublikowano 22 października 20213 l ohh wow, dzięki ale już wole 4K/60fps Po półtora roku posiadania switcha sobie właśnie zdałem sprawę, że ma dotykowy ekran xD
Opublikowano 22 października 20213 l Teraz, eloszki napisał: Dodali chociaż napisy polskie na konsolach? W San Andreas będzie lektor, żeby jeszcze mocniej się wbić w klimacik lat 90tych
Opublikowano 22 października 20213 l Kurde, no podoba mi się to co zrobili mimo widocznego aż nadto momentami plastiku. Aż do premiery będę się bił z myślami czy brać od razu. 1 godzinę temu, Pupcio napisał: @suteq ustaw sobie tommiego na avatar jak za dawnych czasów tylko teraz weź tego dauna Pozdro wariacie.
Opublikowano 22 października 20213 l Podstawowym (no i najbardziej oczywistym) ficzerem słicza będzie to, że będzie można tę trylogię mieć ze sobą "wherever You go". Mi to wystarczy żeby olać wersję na duże konsole, a wyczekać na promkę i łyknąć pstrykową edycję niezależnie jakie będą cięcia względem tych trailerów i shootów wyżej. Tzn mam nadzieję, że grafa chociaż "ujdzie w tłumie" i nie będzie ciąć cnie. No i wielka zagadka to OST. Szczególnie ciekawi mnie te w Vice City, oby dostarczyli.
Opublikowano 22 października 20213 l Trochę niepokojące, że nie podali info odnosnie soundracku, ale nie wyobrażam sobie, że mieliby wyciąć radia jak w tych kastratach komórkowych.
Opublikowano 22 października 20213 l na pc z wersji steamowej też sukcesywnie wycinali kawałki patchami, wiec obecnie by mieć oryginalny soundtrack to tylko wersja płytowa
Opublikowano 22 października 20213 l 4 minuty temu, krupek napisał: Trochę niepokojące, że nie podali info odnosnie soundracku, ale nie wyobrażam sobie, że mieliby wyciąć radia jak w tych kastratach komórkowych. Ale przeciez radio zostało też zaktualizowane w oryginalnych wersjach pecetowych na Steam bo to wszystko kwestia licencji. Jak odnowili to będą oryginalne utwory, jak nie to nie.
Opublikowano 22 października 20213 l Jedyna część która chce ograć będzie w gamę passie. Spencer byku