Opublikowano 28 października 20231 r Tego nie wyczytałem, więc na ślepo liczyłem że sobie pobiorę na kompie jak inne gierki.
Opublikowano 28 października 20231 r Ale smaczek mi się trafił, lubię takie akcenty w grach lub filmach Mam jeszcze pytanie co do walki Spoiler Przeciwników walić w łeb czy w to czerwone źródło co mają na klatach? Edytowane 28 października 20231 r przez KamilM
Opublikowano 28 października 20231 r Od AW sie odbilem, duzo strace grajac tylko w dwojke? Czy lepiej jedynke zmeczyc jednak najpierw?
Opublikowano 28 października 20231 r Jedyneczkę miło wspominam, calak leciutko wpadł. Złe wspomnienia mam tylko z szukaniem termosów, bo ostatni szukałem pół dnia Dwójka zaraz wyląduje na dysku. Wszyscy pójdą spać i ogień na słuchawkach.
Opublikowano 28 października 20231 r Rozwiazywaliscie zagadkę z amperami? Co się narozkminialem jak rozwiązać to proste zadanie z matmy to moje xD Fajna później też kartka w środku. Mam wrażenie że twórcy bardzo często puszczają do gracza oko w różnoraki sposób. Jakby co to można zwiększyć szybkość przeladowania robiąc unik Edytowane 28 października 20231 r przez Szymek
Opublikowano 28 października 20231 r Dopiero przeszedlem przez wagon w metrze - strasznie zniszczylo mi to psyche. Takiej atmosfery sie nie spodziewalem. Poprzeczka tutaj jest naprawde wysoko podniesiona budowanym klimatem. Szacun dla chlopakow z Remedy I it.
Opublikowano 28 października 20231 r Godzinę temu, Ölschmitz napisał: Od AW sie odbilem, duzo strace grajac tylko w dwojke? Czy lepiej jedynke zmeczyc jednak najpierw? Zamiast się męczyć ja bym zapodał sobie taki recap co też uczyniłem ostatnio żeby wszystko sobie odświeżyć - wszystkie scenki i dialogi z absolutnie minimalną ilością gameplayu. Trwa to 3h (są też krótsze) i ogląda się jak dobry serial. Mając to na świeżo w głowie znalazłem już w dwójce sporo smaczków, których nie miałem szans zapamiętać po tylu latach. Edytowane 28 października 20231 r przez Gregorius
Opublikowano 28 października 20231 r Kawałki muzyczne, które wskakują pomiędzy rozdziałami Jestem już dość daleko (tak przypuszczam, jakieś 14h nabite) i ciągle nie mogę wyjść z podziwu jak to wszystko jest dobrze poprowadzone i przemyślane. Kolejna kwestia to zagadki - cudo! Tego trzeba doświadczyć po prostu. I żeby nie było, nie wszystko jest w tej grze takie ohh i ahh, jednak pewne usterki (w większości drobne) absolutnie nie wpływają na jej całokształt.
Opublikowano 28 października 20231 r Gra ma zadziwiająco dużo ciekawych mechanik, spokojnie starczyloby na 10 innych gier "akcji" TPP. Godzinę temu, MEVEK napisał: Dopiero przeszedlem przez wagon w metrze - strasznie zniszczylo mi to psyche. Takiej atmosfery sie nie spodziewalem. Poprzeczka tutaj jest naprawde wysoko podniesiona budowanym klimatem. Szacun dla chlopakow z Remedy I it. Ten chapter na razie najlepszy, też mi właśnie wszedł. Max Payne Remake na takim silniku to też będzie grube. 8 godzin temu, Bartg napisał: Teraz wyobraźcie sobie Maxa Payne'a w takiej oprawie Nie trzeba, on już Spoiler w niej jest, tzn. jego alter xD Edytowane 28 października 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 28 października 20231 r W dniu 27.10.2023 o 21:31, KrYcHu_89 napisał: Alex z Digital Foundry też ukontentowany (graficznie) oficjalnie nazwał ją best looking game SO FAR (czyli lepsza od Crysisa..:)). xD No ale 3 strony dyskusja trwała na temat wymagań na PC ULTRA z maksymalnym RT xD
Opublikowano 28 października 20231 r Wszyscy piszą true detective Vibe Dla mnie początek z napisami tytułu plus drzewa przy widoku z góry to przecież jeb@ne "Lśnienie" Uwielbiam to że klimat gry każdemu robi robotę i każdy widzi nawiązania do takich fajnych tytułów jak powyżej Super giera . Słuchawki na uszy i jadę dalej
Opublikowano 28 października 20231 r Tutaj nie silnik jest ważny w kontekście MP, tylko strzelanie, bo jak widzę narzekanie, to właśnie na ten aspekt.
Opublikowano 28 października 20231 r Godzinę temu, SlimShady napisał: Tutaj nie silnik jest ważny w kontekście MP, tylko strzelanie, bo jak widzę narzekanie, to właśnie na ten aspekt. No prawda, ale przecież to samo Remedy już kiedyś Maxie robiło, akurat w AW2 to niejako ma sens, że Alan i Saga nie ogarniają do końca tematu i każda potyczką że zjawami może się skończyć zgonem/psychozą xD. Jest mniej przeciwników niz w jedynce - to na pewno i to tez na pewno plus, ze nie zrobili z tego shootera.
Opublikowano 28 października 20231 r Zacząłem drugi rozdział Alanem, jestem pod ogromnym wrażeniem tej gry a ta oprawa tylko potęguje wrażenia.
Opublikowano 28 października 20231 r Aż dziwne, że MS/Sony nie wykupiło ich, studia, ale w sumie to się chwali, że sami bardzo dobrze sobie radzą.
Opublikowano 28 października 20231 r Znalazłem klucz do skrytki nad strumieniem. Chodzę po całym lesie i za cholerę nie mogę znaleźć tej skrytki. Się ktoś gdzie ona jest?
Opublikowano 28 października 20231 r Jednak w nocy to jest inny poziom grania. Gra ryje banie. Nie wiem kiedy grałem ostatnio w grę z aż tak gęstym klimatem.
Opublikowano 28 października 20231 r 4 minuty temu, Donatello1991 napisał: Jednak w nocy to jest inny poziom grania. Gra ryje banie. Nie wiem kiedy grałem ostatnio w grę z aż tak gęstym klimatem. Jest niszczator gierka pod tym względem.
Opublikowano 28 października 20231 r Nikt nuty nie wrzucił? Oświetlenie Gdzie pudełko do chuja?! Takie rzeczy się trzyma na półce. Tam na trzeźwo tej gry nie kreślili.
Opublikowano 28 października 20231 r 18 minut temu, KamilM napisał: Znalazłem klucz do skrytki nad strumieniem. Chodzę po całym lesie i za cholerę nie mogę znaleźć tej skrytki. Się ktoś gdzie ona jest? Cofnij się troszkę, ten sam teren na tej skrzyni jest narysowana żarówka sekcje w NY Alanem to też klimacik fest Edytowane 28 października 20231 r przez Whisker
Opublikowano 28 października 20231 r 44 minuty temu, Faka napisał: Aż dziwne, że MS/Sony nie wykupiło ich, studia, ale w sumie to się chwali, że sami bardzo dobrze sobie radzą. Właśnie to jest największą zaskoczka Studio robi gierkę taką jaką chcą wydać bez korpo bzdur i pisania ("pod klucz" bo to się dzisiaj nie sprzeda) Niby nic odkrywczego, ale w dzisiejszych czasach takie tytuły są na wagę złota dla zagrajmerow z poprzedniej epoki
Opublikowano 28 października 20231 r Nie wiemy jaka umowa łączy Remedy z Epiciem ale z tego, co pisali to oni tylko wyłożyli kasę, a samo Remedy stworzyło gre jaka chcieli. I tym własnie zaskarbiło sobie moja uwagę na nowe projekty Także AW2 nie prędko pojawi sie na steamie