Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prime Video

Featured Replies

Opublikowano

Wy to ogladacie na Amazon Prime? u mnie tego w ogole nie ma i tylko wiadomo tyle ze ma byc w 2022 i nic wiecej. Ja pierdole ten serwis to jest kpina, zeby wlasnego serialu nie dac na premiere z niewiadomych powodow.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 138,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Zapowiada się powtórka z Wiesława. Jeżeli ktoś nie zna dobrze materiału źródłowego, a lubi fantasy, to jest szansa, że będzie bawił się całkiem dobrze przed telewizorem. Dla reszty będzie to profanacj

• Reacher wraca 15 grudnia   

Opublikowano

Freevee należy do amazonu. Może na Prime odcinki będą z opóźnieniem, ale nic nie znalazłem na ten temat. Wszędzie jest rozpiska na to freevee, na którym 5 i 6 odcinek miały się pojawić wczoraj. Dziwne to :dunno:

Opublikowano

Drugi sezon Reacher potwierdzony, bedzie oparty na 11 tomie serii. Myślę, że to dobry wybór.

Przechwytywanie.JPG.d295954e4071ae195d750844680ee525.JPG

Opublikowano

Drugi sezon był klepnięty w lutym, parę dni po premierze. Miał takie liczby jak Racher mięśnie (zajebiście wielkie i heteroseksualne), więc od razu potwierdzili kontynuację. Latem lub jesienią mają zacząć kręcić, ponoć od razu 2 sezony. 

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

Klepniety był, ale nie było wiadomo za jaką książkę się wezmą. Obstawiam, że wybrali te bo Neagley ma w niej sporą rolę i ogólnie pojawia się tylko cztery razy na prawie 30 powiesci.

Opublikowano
Outer Range całkiem fajne
Ujdzie. Twista domyśliłem się gdzieś w połowie. Nie czekam za specjalnie na drugi.
Opublikowano

A to jest powiązane mocno z Boshem czy można oglądać bez znajomości? 

Opublikowano

Można w sumie, ale bardzo dużo powiązań i odniesień, bo to jest bezpośrednia kontynuacja.

Właśnie obejrzałem ostatnie dwa odcinki i nie mogą dać następnego sezonu dopiero za rok z takim cliffhangerem :frog:

Opublikowano

Bez znajomości imo nie ma sensu oglądać, wielu postaci nie będzie kojarzył. 

a nawet jakby i się spodoba to i tak będzie cofanie do wcześniejszego serialu to nie ma sensu :)

Opublikowano

A jaki to klimat w ogóle serialu i do czego podobny? 

Opublikowano

True Detective, tylko może nie tak mroczny jak pierwszy sezon, ale mimo wszystko serial jest świetny. Oglądam 2 sezon i jest grubo.