Opublikowano czwartek o 22:014 dni wiek wiekiem ale nie ta fizyczność. już nie ta sprawność żeby biegać i strzelać. dobra, wyjdzie to wyjdzie. może aż takiej spierdoliny nie zrobią. pod koniec lutego będzie z nią serial na prime to się oceni czy nadal drewno.
Opublikowano czwartek o 22:054 dni A tak z innej beczki- wczoraj wleciał u mnie maraton z prime i obejrzałem 4 odcinki NR- faktycznie dobre to. Drugiego sezonu też ma być tylko 6 odcinków?
Opublikowano piątek o 07:544 dni Zaje.bista ta nowa Lara. Vikander wyglądała jak dziecko z tą ładną buźką, ta wygląda jakby mogła mi spuścić wpier.dol, nawet jakiś tam zarys bicków jest
Opublikowano piątek o 19:294 dni Tomb Raider: W poszukiwaniu zaginionego chromosomu Edytowane piątek o 19:294 dni przez Josh
Opublikowano sobota o 17:333 dni W dniu 15.01.2026 o 22:29, PiotrekP napisał(a):Gdyby cycata Sydney była Brytyjką, to byście ją woleli? Ciekawe czy mieli jakieś inne kandydatki.Chociaż jakby tak przefarbować
Opublikowano niedziela o 14:202 dni PrimeVideo: ależ zaskoczonko... przynajmniej dla mnie: ,,Moby Dick". Z drugiej strony, trochę kicha, czyli taka moja prywatna plama na geekowskim honorze, że dopiero teraz zauważyłem, że takie klasyki (a to dopiero początek!), jak ten przygodowo-dramatyczny obraz z lat 50-tych... oferuje nam w ,,abo" Prime. Druga dziwność, i to pozytywna: za 15zł w opcji wypożyczonka jest film Wojna o Przetrwanie - oczywicha, że w jakości UHD i systemach Dolby etc. Oglądał ktoś z Was tą ,,Wojnę o Przetrwanie"?
Opublikowano wczoraj o 18:07 1 dzień W dniu 15.01.2026 o 23:05, PiotrekP napisał(a):A tak z innej beczki- wczoraj wleciał u mnie maraton z prime i obejrzałem 4 odcinki NR- faktycznie dobre to. Drugiego sezonu też ma być tylko 6 odcinków?Na to wygląda. Ale 3 sezon już potwierdzony więc obawiam się, że podzielą historię na pół między te dwa sezony. A z każdym odcinkiem drugi sezon coraz lepiej, 4 mega dostarczył i oglądałem jak na szpilkach. Działo się więcej niż w niejednym pełnometrażowym filmie
Opublikowano wczoraj o 18:15 1 dzień Pierwszy sezon zakończony i od razu wleciały 4 drugiego. Teraz czekać tydzień na kolejny. Liczyłem, że spoiler s2e4tego prokuratora jednak ocalą, a jednak zarobił kulkę w łeb
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. W dniu 15.01.2026 o 23:05, PiotrekP napisał(a):A tak z innej beczki- wczoraj wleciał u mnie maraton z prime i obejrzałem 4 odcinki NR- faktycznie dobre to. Drugiego sezonu też ma być tylko 6 odcinków?Co to jest "NR"?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Mhm, no ten pierwszy sezon dekadę temu był dobry, więc pewnie jakiś recap wleci i niedługo zaliczę kolejny.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. A pamietacie taki genialny serial Devil's Hour? Ja już prawie zapomniałem, a trzeci sezon podobno kręcili razem z drugim.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Chyba sobie go w końcu obejrzę, choć kiedyś odpuściłem po 1 odcinku. Może teraz jednak podejdzie.