Opublikowano 15 stycznia15 sty wiek wiekiem ale nie ta fizyczność. już nie ta sprawność żeby biegać i strzelać. dobra, wyjdzie to wyjdzie. może aż takiej spierdoliny nie zrobią. pod koniec lutego będzie z nią serial na prime to się oceni czy nadal drewno.
Opublikowano 15 stycznia15 sty A tak z innej beczki- wczoraj wleciał u mnie maraton z prime i obejrzałem 4 odcinki NR- faktycznie dobre to. Drugiego sezonu też ma być tylko 6 odcinków?
Opublikowano 16 stycznia16 sty Zaje.bista ta nowa Lara. Vikander wyglądała jak dziecko z tą ładną buźką, ta wygląda jakby mogła mi spuścić wpier.dol, nawet jakiś tam zarys bicków jest
Opublikowano 16 stycznia16 sty Tomb Raider: W poszukiwaniu zaginionego chromosomu Edytowane 16 stycznia16 sty przez Josh
Opublikowano 17 stycznia17 sty W dniu 15.01.2026 o 22:29, PiotrekP napisał(a):Gdyby cycata Sydney była Brytyjką, to byście ją woleli? Ciekawe czy mieli jakieś inne kandydatki.Chociaż jakby tak przefarbować
Opublikowano 18 stycznia18 sty PrimeVideo: ależ zaskoczonko... przynajmniej dla mnie: ,,Moby Dick". Z drugiej strony, trochę kicha, czyli taka moja prywatna plama na geekowskim honorze, że dopiero teraz zauważyłem, że takie klasyki (a to dopiero początek!), jak ten przygodowo-dramatyczny obraz z lat 50-tych... oferuje nam w ,,abo" Prime. Druga dziwność, i to pozytywna: za 15zł w opcji wypożyczonka jest film Wojna o Przetrwanie - oczywicha, że w jakości UHD i systemach Dolby etc. Oglądał ktoś z Was tą ,,Wojnę o Przetrwanie"?
Opublikowano 19 stycznia19 sty W dniu 15.01.2026 o 23:05, PiotrekP napisał(a):A tak z innej beczki- wczoraj wleciał u mnie maraton z prime i obejrzałem 4 odcinki NR- faktycznie dobre to. Drugiego sezonu też ma być tylko 6 odcinków?Na to wygląda. Ale 3 sezon już potwierdzony więc obawiam się, że podzielą historię na pół między te dwa sezony. A z każdym odcinkiem drugi sezon coraz lepiej, 4 mega dostarczył i oglądałem jak na szpilkach. Działo się więcej niż w niejednym pełnometrażowym filmie
Opublikowano 19 stycznia19 sty Pierwszy sezon zakończony i od razu wleciały 4 drugiego. Teraz czekać tydzień na kolejny. Liczyłem, że spoiler s2e4tego prokuratora jednak ocalą, a jednak zarobił kulkę w łeb
Opublikowano 20 stycznia20 sty W dniu 15.01.2026 o 23:05, PiotrekP napisał(a):A tak z innej beczki- wczoraj wleciał u mnie maraton z prime i obejrzałem 4 odcinki NR- faktycznie dobre to. Drugiego sezonu też ma być tylko 6 odcinków?Co to jest "NR"?
Opublikowano 20 stycznia20 sty Mhm, no ten pierwszy sezon dekadę temu był dobry, więc pewnie jakiś recap wleci i niedługo zaliczę kolejny.
Opublikowano 20 stycznia20 sty A pamietacie taki genialny serial Devil's Hour? Ja już prawie zapomniałem, a trzeci sezon podobno kręcili razem z drugim.
Opublikowano 20 stycznia20 sty Chyba sobie go w końcu obejrzę, choć kiedyś odpuściłem po 1 odcinku. Może teraz jednak podejdzie.
Opublikowano 22 stycznia22 sty The New Batman Adventures (1997-99)... PrimeVideo - na tej platformie też jest ta seria dostępna... No to wzięło zdziwko. Skorzystało się? No a czemu nie?Dlatego też, po ostatnim z epizodów... :cudowna ,,kontynualka" ,,TAS" od Batmana Tima i Diniego. To taki mega intuicyjnie dopracowany graficznie i fabularnie ,,cosik" od WBA i DC Universe, potrafiący dostosowywać się do nowych trendów w technice i stylu i ,,popytu" animacji superbohaterskiej. Animacja płynnie przechodzi w ostrzejszy i żywszy ton, idealny pod nieco agresywniejszą, ale i łatwiejszą w ,,akceptacji przez młodszego widza" kreskę, no i fabułę. ,,TNBA" mega dobrze scala się z tym jak opowiadany jest Superman animowany z tej dekady (serial) oraz cykl odcinków ,,Ligi Sprawiedliwości". Totalny sztosik: 10/10 w ostatecznej ocenie, i bez dyskusji! :D
Opublikowano 22 stycznia22 sty W dniu 7.01.2026 o 18:04, Square napisał(a):Zapowiada się fajnie.Skończone. Nic nadzwyczajnego, ale oglądało się fajnie. Czekam teraz na tego TR.
Opublikowano piątek o 16:325 dni Padło: ... ,,padło właśnie vol.2" geekowsko, xD, na.... PrimeVideo tym razem. Zadowolonko bo pojawił się zwiastun do s04 Niezwyciężonego - co już gawiedzi forumowa wiecie. Druga sprawa: w końcu udało mi się dołożyć troszku grosza do ,,wypożyczeniowej skarbonki" dla filmów z Rakuten.tv, Prime, PlayStation Core. Na ,,PV" w pierwszej kolejności oglądnę albo ,,Polowanie na mysz" albo ,,Miasteczko Shelby Oaks (2024)"... Najlepsze jest to że w kwestii anime ta platforma jest w mega dyspozycji: co chwila jakieś nowe serie! Oglądajcie tą o Mikołaju! ,,SANDA" na propsie!
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dom DobryNic specjalnego, Smarzowski nagrał jeszcze raz Pod Mocnym Aniołem tylko zamienił alkohol na przemoc domową. Nawet niektórych aktorów pewnie nie podmienił, Jakubik to chyba 5 raz jest księdzem.No i szkoda że widocznie głupi polaczek co ma to obejrzeć, potrzebuje od reżysera jeszcze wskazania jak krowie na rowie że ta dobra to ta ładna blondynka, co nie przeklina i chodzi w obdartym swetrze wprost od Bahatyrowicza, natomiast ten zły to ten brzydki grubas z wielkim ego, zakłamany, klnący jak szewca itd. Trochę to ośmiesza całą sprawę, bo tak samo winny jest nieprzeklinający profesor zwyczajny bijący swoją brzydką żonę co średniej nie skończyła, no ale pewnie niektórzy muszą mieć to naświetlone.No i element anihilacji i niszczenia ojca dostał w filmie z 20 sekund, dosłownie. No ale tutaj pan reżyser pewnie już kwestii płci nie rozróżniał, mamy traktować to uniwersalnie, eh. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Rtooj