Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 210,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Nie no najlepiej od razu narzekać jak stara kurwa

• Pewnie będzie to napakowana córka jakiegoś NPCa, którego rozjechaliśmy przypadkiem w GTA5.

Opublikowano

Tak, w 2032.

10 minut temu, Shen napisał(a):

Ruszają to mnie gry z dojebanym gameplayem jak ostatnio Ekspedycja 33, gdzie grałem z siurem w łapie, a nie jakiś cinematic bez gameplayu na youtubereggie

No Ekspedycja to w ogóle nie ma cinematiców najebanych co chwilę xddd

Opublikowano

Czemu to nie zostało zjechane jak trailer nowych Gearsów? I tu i tu pre-renderowane cut scenki

Opublikowano

Zapodajcie cos na tapetę (wallpaper) bo to juz chyba czas lapka

Opublikowano
14 minut temu, Square napisał(a):

@Plackus ale dużo bardziej prawdopodobne jest, że już go widział wcześniej na odwiedzinach albo w samym pierdlu.

No właśnie dlatego uważam że to jest ukryte sedno. Ale wiem że troszkę odpływam z teoriami ;)

Opublikowano

Kilka screenow ktorych nie widac (?) na stronie, ale ktos je wygrzebal i wrzucil na twitter. Cos pieknego.

GqSR92kWwAA1MTZ?format=jpg&name=large

GqSR92sWAAEOX0X?format=jpg&name=large

GqSR92oWEAAyW2j?format=jpg&name=large

GqSR92lXAAAMj9e?format=jpg&name=large

Opublikowano

Mam nadzieję, że tym razem model jazdy, fizyka zniszczeń/uderzeń dowiezie i nie zawiedzie, bo dla mnie jazda samochodem (i jego zniszczenia, bo te w V to jakiś żart nieśmieszny) jest esencją gry w GTA od zawsze, co zresztą nazwa gry sugeruje. Jak kolejny raz zaserwują takie uproszczone gówno... Chociaż pewnie tak będzie, przy tej grafice i rozbudowaniu świata gry.

Opublikowano

Wy tu się zachwycacie grafiką i rozmachem, a przypominam sobie, że chyba ktoś z Rockstar powiedział, że nie przewiduje żadnych problemów z wersją na Xbox Series Sreggie

Opublikowano
5 godzin temu, łom napisał(a):

RDR2 poszedł na XOne, Horizon Forbidden West śmiga w 60 FPSach na PS5 więc ta graficzka do ogarnięcia przez konsole. Trailer spoko, o postacie, świat i wykonanie nie ma co się martwić, bardziej mnie ciekawi konstrukcja misji, czy dadzą trochę swobody czy pójdą dalej w liniowe, filmowe doświadczenie.

Co Ty tu teraz porównujesz? Gry dziejące się w "dziczy" do gry z wielkim, żyjącym miastem, ruchem ulicznym i przechodniami?

Ale luz, bankowo to tak będzie wyglądało na konsolach jak na tych screenach. 100%.

Opublikowano

Przecież macie w trailerze napisane Captured on PS5, a jak to będzie wyglądać i chodzić na ziemniaku xbox ss to większość poważnych zagrajmerów ma w dupie.

Opublikowano
Teraz, jimmy napisał(a):

Przecież macie w trailerze napisane Captured on PS5

Aaaa, to spoko.

Opublikowano
8 minut temu, tjery napisał(a):

Co Ty tu teraz porównujesz? Gry dziejące się w "dziczy" do gry z wielkim, żyjącym miastem, ruchem ulicznym i przechodniami?

Ale luz, bankowo to tak będzie wyglądało na konsolach jak na tych screenach. 100%.

Porównywałem oprawę z trailera. A dokładnie skąd wiesz jak wielkie i jak żyjące to będzie miasto? Bo na trailerze są praktycznie tylko cutscenki więc nie masz pojęcia czy ruch uliczny będzie 2,3,5 razy większy czy może taki sam jak w GTA V, to samo jeśli chodzi o ilość NPCów i ich zachowanie (bo screenshoty mogą być bezpośrednio z gry, a równie dobrze z jakiegoś photo mode lub cutscenki). Więc jeśli GTA V działało na PS3/X360 w (niestabilnych) 30 FPSach to GTA VI mając do dyspozycji procek z 10x mocniejszy w PS5/XSX spokojnie powinno dać sobie radę, tym bardziej jeśli celują w 30 FPS.

Opublikowano
27 minut temu, tjery napisał(a):

Ty masz jakiś gwóźdź w mózgu? Trailer był montowany na PS5.

Opublikowano

Obstawiam ze gra bedzie dostepna tylko cyfrowo. Pewnie collector edition z kodem a skoro tak to po co komu steelbook i inne takie sapek Obym sie mylil.

Opublikowano
Godzinę temu, krzysiek923 napisał(a):

Wy tu się zachwycacie grafiką i rozmachem, a przypominam sobie, że chyba ktoś z Rockstar powiedział, że nie przewiduje żadnych problemów z wersją na Xbox Series Sreggie

Proszę nie obrażać mojego Series S. Jak będzie duża różnica to się weźmie nawet PS5 Pro tylko wątpię, że dadzą 60 klatek. W GTA V dopiero na PC można było zagrać jak człowiek.

Opublikowano

Akurat w tamtym roku w czerwcu byłem w Miami i jakoś ta grafika mi się mocno skojarzyła z Ocean Drive D

IMG_9195.jpeg

IMG_9196.jpeg

IMG_9197.jpeg

IMG_9198.jpeg

Opublikowano

Bo przecież to jest ocean drive, tak samo jak już było ocean drive w GTA Vice City

Opublikowano

Nie no hype jest, chyba nawet większy, niż po trailerze z 2023. W sumie to nawet sam zwiastun nie podkręcił mnie tak, jak ta stronka ze screenami, aż mi się czas oczekiwania na San Andreas przypomniał.

Co do oprawy, to wygląda to wspaniale i z jednej strony można podejrzewać jakiś downgrade po premierze, a z drugiej kurwa, to jest Rockstar, firma, która dostarczyła GTA V na PS3 i RDR 2 na PS4, oni wychodzą ponad normy, do których przyzwyczaiła nas branża.

Z jednej strony szkoda, że dopiero za rok, z drugiej jakoś nigdy nie miałem vibe'u na ogrywanie GTA w zimie (no dobra, czwórka miała premierę na PC na koniec roku i w sumie z tą jej specyficzną atmosferą, jakoś to pykło), za to koniec wiosny/początek lata będzie jak w mordę strzelił na wizytę w słonecznym VC i okolicach. A że grać mam w co spokojnie do ~2029, to tym bardziej się nie martwię.

Edytowane przez kotlet_schabowy

Opublikowano
5 godzin temu, LeifErikson napisał(a):

Mnie sama historia i bohaterowie za bardzo nie kręcą w przypadku szóstki

Gorszej historii i bardziej ch#jowych bohaterów niż w piątce już chyba się nie da zrobić, więc ja akurat liczę, że ten aspekt w szóstce będzie poprawiony, bo o piękny, żyjący świat do eksploracji nie ma co się obawiać - to zawsze dowożą.

Opublikowano
5 godzin temu, MYSZa7 napisał(a):

Może źle to ująłem, gra chodziła dobrze, ale jednak do wersji z One X nie miała startu, a jedyne co było w wyraźnie wyższej rozdziałce niż na bazowej czwórce to HUD.

Na PS4 Pro dzialalo w wyzszej rozdzialce niz na bazowym PS4 i widac to golym okiem. One X byl wyraznie mocniejszym sprzetem to i gra naturalnie wygladala lepiej. Nie powiedzialbym przez to, ze wersja na PS4 Pro byla jakos skopana. No w natywnym 4k nie mogla smigac.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Co do wersji fizycznej/pudełkowej to na taką właśnie będę polował. Nie interesują mnie cyfrówki zbytnio. Jedyna cyfra jaką jestem (póki nie ma wersji fizycznej) przeżyć to Oblivion Remastered.

No ale niestety, jestem graczem starej daty i lubię mieć wszystko na płytkach w pudełeczkach P

Jeszcze co do gry to liczę na jakieś mini sporty w postaci golfa, tenisa, może jakichś kręgli, rzutków, strzelnicy itp.