Opublikowano sobota o 09:082 dni Mogliby też dodać sidequesta: połam wszystkie krzesła w Vice City, żeby Lucia musiała usiąść nam na mordzie
Opublikowano sobota o 09:292 dni Puscilem starej tego shorta z fizyka wlosow, to myslala, ze to jakis filmik, a nie gra
Opublikowano sobota o 09:322 dni Ale to dupsko to naprawdę jej zrobili konkretne. Druckmann cwelu, patrz i rób notatki.
Opublikowano sobota o 09:382 dni 5 minut temu, Josh napisał(a):Ale to dupsko to naprawdę jej zrobili konkretne. Druckmann cwelu, patrz i rób notatki.O nie, nie cieknie mi z pisiora na babe z gry telewizyjnej, brrrrrGracze są (pipi)a najgorsi. Ogarnij się
Opublikowano sobota o 09:542 dni Lewactwo najpierw płakało że gracze nie zaakceptują kobiecej bohaterki w GTA - a jak zaakceptowali i wszystkim się podoba, to znowu jakiś problem. Nie ma spokoju z tymi grifterami, wszędzie sączą jad.
Opublikowano sobota o 10:002 dni Też chciałem dać klauna, ale reakcje tutaj są cenniejsze od złota, więc uznałem że zamiast tego wolę komuś innemu dać plusika. Gołębi nie dokarmiam i Debila też nie będę.
Opublikowano sobota o 10:342 dni Akurat na duży plus że będzie rozwój relacji z dupeczką, jestem przekonany że na końcu gry będzie zakończenie w dużej mierze uzależnione od tego. Nie oszukujmy się kto normalny chodził z Romanem w GTA IV na kręgle, przecież to trzeba było być masochistą. Tak samo tutaj telefon wyciszony a lafirynda niech robi co jej się podoba, natomiast po tym gameplayu z Netflixa to wygląda obecnie tak jakby ona była dużo ciekawszą postacią a chopek cały czas burczy coś pod nosem jakby miał pełne usta.
Opublikowano sobota o 10:362 dni Pewnie go wrzucili tylko żeby sie nie sadzili że gramy samą babą. To samo wrażenie miałem z Franklinem w piątce że dodali murzyna tylko po to bo jest los santos i jakieś gangi w tle
Opublikowano sobota o 10:422 dni Czytając to forum czuję się czasami jak bohater "Lotu nad kukułczym gniazdem".
Opublikowano sobota o 14:152 dni Lusia spoko babeczka się zapowiada. Pewnie to będzie dla wielu graczy pierwsza kobieta w życiu
Opublikowano sobota o 14:222 dni 4 godziny temu, Observer napisał(a):Lewactwo najpierw płakało że gracze nie zaakceptują kobiecej bohaterki w GTA - a jak zaakceptowali i wszystkim się podoba, to znowu jakiś problem. Nie ma spokoju z tymi grifterami, wszędzie sączą jad.Lewak jak to lewak. Zawsze bedzie chu*a do doopy szukal. Taka ich natura
Opublikowano sobota o 15:552 dni 1 godzinę temu, Pix napisał(a):Lusia spoko babeczka się zapowiada. Pewnie to będzie dla wielu graczy pierwsza kobieta w życiuNie mogłeś się bardziej mylić
Opublikowano sobota o 17:002 dni Devil Woman Cliffa Richarda. Jezu...Ile to Rockstar muzycznego dobra zawsze odkopie, o którym człek pojęcia bladego nie miał.
Opublikowano sobota o 23:152 dni Dowiezione. Tu całość holistycznie jest po prostu o poziom wyżej, i tak jak DF wspomina - różnica pomiędzy GTA6 a typowym UE5 slopem jest większa niż była w czasach PS4 i RDR2. Można sobie wybrać pojedynczy element i wskazać że w X-symulatorze chodzenia wygląda tak samo czy podobnie - to się mija z celem. Tu liczy się całokształt symulacji świata przedstawionego.Na pewno plus ode za brak upscallingu, tak podejrzewałem że cudów nie ma i nie będzie.Weryfikacja rynkowa jest jednoznaczna.Tak samo mija się z celem robienie dużych cięć pod 60 fps, to jest po prostu nieopłacalne. Next gen już za rogiem.
Opublikowano niedziela o 09:001 dzień Nie wiem czy ktos juz o tym wczesniej pisal, ale przyglądając sie trailerowi, wydaje mi sie, ze moze byc zrobiony bliźniaczy do The Getaway system kierunkowskazów, pokazujący w ktorym kierunku nalezy skręcić na skrzyżowaniu, jak sie ma ustawiony cel jazdy. Tak sadze, bo kierunkowskazy na trailerze włączają sie dosc wcześnie, jeszcze przed dojechaniem do skrzyżowania. No chyba ze umożliwia ich manualna obsługę.