Opublikowano piątek o 09:303 dni wciąż robi wrażenie że GTA IV i V to sama generacja, a skok był ogromny
Opublikowano piątek o 09:313 dni 1 minutę temu, ASX napisał(a):wciąż robi wrażenie że GTA IV i V to sama generacja, a skok był ogromnyCena była zbyt wysoka
Opublikowano piątek o 09:343 dni 1 godzinę temu, wojtas011 napisał(a):to chodziło w 4k na bazowym ps5, więc spokojnie mają możliwość zjechać do 1080p i 60fps utrzymując detaleJeżeli to zrobią to nie będzie takiego oczekiwania wersji Helix/ps6 z 60 ramkami i trybem fpp którego też tutaj nie ma.
Opublikowano piątek o 09:363 dni 5 minut temu, Rtooj napisał(a):Jak się okaże, że te 30 będzie i na Series S i PS5 Pro to ja bym się nie śmiał bo będzie to bardzo fajna forma ogrania tego GTA, a że różnice w grafice będą? Na fajerwerki i tak trzeba będzie poczekać do następnych konsol.
Opublikowano piątek o 09:373 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jak tam, radzicie sobie sami ze sobą po tym niesamowitym gameplayu?
Opublikowano piątek o 09:393 dni Teraz, Josh napisał(a):jak tam, radzicie sobie sami ze sobą po tym niesamowitym gameplayu?Jesteś złośliwy bo na nowym pececie za 35 tys zł ci nie pójdzie
Opublikowano piątek o 09:423 dni To nie jest złośliwość. Ktoś musi trochę hamować ten hype train, żeby się nie wykoleił.
Opublikowano piątek o 09:423 dni 2 minuty temu, Josh napisał(a):jak tam, radzicie sobie sami ze sobą po tym niesamowitym gameplayu?Od wczoraj porzuciłem gaming, mam nadzieję, że ta gra mi wskrzesi tę iskierkę
Opublikowano piątek o 09:433 dni PPE jak zwykle nie zawodzi, dzisiaj jak wstałem to nawet żyćko nie wygląda tak dobrze jak GTA VI.
Opublikowano piątek o 09:463 dni Trochę przykro jest nie mieć już 18 lat w trakcie premiery nowego GTA, damn, nawet 25. Życie i obowiązki to duży problem przy tej grze. Ciężko ustawić się na przejście trybu fabularnego w 50h i porzucić.
Opublikowano piątek o 09:553 dni 17 minutes ago, Josh said:jak tam, radzicie sobie sami ze sobą po tym niesamowitym gameplayu?Byłem rozczarowany, że po przejechaniu pierwszego przechodnia w drodze do pracy nie pojawiła się żadna gwiazdka ani nic.
Opublikowano piątek o 10:063 dni @rafanus2 @Josh @Rooofie napisali kilka zdań prawdy a niektórych dorosłych chłopów to zabolało to jest niesamowite jak bardzo dla niektórych najważniejsze jest żeby gierka była jak najbliżej osadzona w świecie realnym, żeby jak najlepiej go symulowała żeby jak najwięcej detali oddać z tego co znamy po prostu żyjąc. Jeśli celebrować mam gaming tym, że przykładowo żule na mieście rzygają na różne kolory zależnie od pory dnia i dzielnicy miasta to mnie to jakoś do świętowania nie zachęca. Dziwne to trochę, że gierka jest lepsza tym im mniej przypomina gierkę. Edytowane piątek o 10:083 dni przez Krzysztof93
Opublikowano piątek o 10:093 dni Prawda jest jak dupa, każdy ma swoją. Także nie generalizowałbym, jeden lubi realizm w GTA, drugi jak mu nogi śmierdza.
Opublikowano piątek o 10:103 dni Z drugiej strony mamy dorosłe chłopy które nie potrafią zrozumieć że są różne gry i akurat ta idzie w kierunku oddania symulacji życia a nie arkejdowej zabawy
Opublikowano piątek o 10:123 dni 1 minutę temu, Pupcio napisał(a):Z drugiej strony mamy dorosłe chłopy które nie potrafią zrozumieć że są różne gry i akurat ta idzie w kierunku oddania symulacji życia a nie arkejdowej zabawyNie znasz się ale to każdy wie. Strzelanie do śmigłowca z jadącego auta to typowe arcade w starym stylu.
Opublikowano piątek o 10:133 dni Czyli jak w realnym świecie, postrzał robi koniec misji i lądujemy w szpitalu, albo koniec gry i skasowanie save, bo przecież umarłeś. W kwestii gameplayu nic nowego nie wymyślą, cała para idzie w świat i jego detale.
Opublikowano piątek o 10:133 dni Za mało arkejdowe dla naszych arkejdowych świrów typu josh który przechodzi dmc jedną ręką w 24 minuty
Opublikowano piątek o 10:143 dni 3 minuty temu, Pupcio napisał(a):Z drugiej strony mamy dorosłe chłopy które nie potrafią zrozumieć że są różne gry i akurat ta idzie w kierunku oddania symulacji życia a nie arkejdowej zabawyWszystko jest zrozumiałe, po prostu nie każdemu się to podoba, zwłaszcza że kiedyś GTA takie nie było. Ja też nie ukrywam, że po części piszę to wszystko żeby wkurwić Roziego, bo mnie po prostu bawi dostawanie od niego klaunów
Opublikowano piątek o 10:153 dni 3 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):@rafanus2 @Josh @Rooofie napisali kilka zdań prawdy a niektórych dorosłych chłopów to zabolało to jest niesamowite jak bardzo dla niektórych najważniejsze jest żeby gierka była jak najbliżej osadzona w świecie realnym, żeby jak najlepiej go symulowała żeby jak najwięcej detali oddać z tego co znamy po prostu żyjąc. Jeśli celebrować mam gaming tym, że przykładowo żule na mieście rzygają na różne kolory zależnie od pory dnia i dzielnicy miasta to mnie to jakoś do świętowania nie zachęca. Dziwne to trochę, że gierka jest lepsza im mniej przypomina gierkę. Co to za pierdoletto? Właśnie na tym polega postęp. A wraz z nim wybór.Ja na przykład nie kupuję mody na pixel-art, ale nie jojczę, że w tak wyglądające gierki to grałem na początku lat 90.Nikt nikogo nie zmusza do grania w GTA6. Można sobie dalej grać na C64/Amidze/NES-ie i się dobrze bawić. Ale równocześnie pitolenie, że problemem jest przesuwająca granice oprawa audiowizualna, to jest jakiś dziwny odjazd.
Opublikowano piątek o 10:183 dni Tylko dlaczego nie było ulubionej piosenki Zelnicka?https://www.youtube.com/watch?v=X53ZSxkQ3HoPrzecież patrząc na wszystkie materiały to powinna być! EDIT: Dlaczego mi tego nie osadza? Edytowane piątek o 10:273 dni przez Kangus
Opublikowano piątek o 10:263 dni Zupełnie jakby różni ludzie mieli różne gusta i inne oczekiwania wobec danej gry. Nie do pomyślenia ;dJednym przypasuje bardziej symulacyjny kierunek w stylu RDR2, innych odrzuci, bo preferują czysty fun i arcade. I jest okej, przecież nikt was nie zmusi do kupienia i grania w gta 6, zwłaszcza jeśli ktoś widzi, że gra rozmija się z jego oczekiwaniami. Ja szanuję i doceniam, że Rockstar nie robi kroku wstecz względem kowbojów i ponownie stawiają na bardziej przyziemny charakter rozgrywki z naciskiem na fabułę, postacie, dialogi i ogólnie jak najwierniejszą symulację prawdziwego życia. Mogli próbować robić grę dla wszystkich, ale tego nie zrobili i trzymają się swojej wizji, nawet kosztem odrzucenia części potencjonalnych klientów. Ja jestem bardzo zadowolony z tego co wczoraj zobaczyłem
Opublikowano piątek o 10:303 dni Trailerek obejrzany, myślę, że po dwóch latach w końcu mogę trochę włączyć hype. GTA jakie znamy i lubimy, bardziej żywe, większe, dla mnie git. 30 klatek wybaczam, przynajmniej nie muszę kupować pendrive’a jak za czasów X360
Opublikowano piątek o 10:323 dni 13 minut temu, Pupcio napisał(a):Z drugiej strony mamy dorosłe chłopy które nie potrafią zrozumieć że są różne gry i akurat ta idzie w kierunku oddania symulacji życia a nie arkejdowej zabawyno chyba to oddanie symulacji życia możesz sobie pooglądać jako turysta w świecie gry ale już to co wyczyniasz w misjach to taki arcade.10 minut temu, l33t napisał(a):Co to za pierdoletto? Właśnie na tym polega postęp. A wraz z nim wybór.Ja na przykład nie kupuję mody na pixel-art, ale nie jojczę, że w tak wyglądające gierki to grałem na początku lat 90.też mnie męczy pixel-art wolę chyba retro gry niż te, które udają stare. Bardziej mi chodziło o światy i czynności jakich nie da się zrobić w żyćku prawdziwym ale też zaznaczam, że takich gier jak GTA, że jest miasto takie wprost z naszych czasów, ludzie i fabuła osadzona mniej więcej w ramach ,,symulacji życia'' to nie ma zbyt wiele albo jest tylko ta jedna więc to też nie jest tak, że bóldupię bo symulacje kryminalnego życia są modne i odebrały mi gry o rycerzach, kosmitach i małpiszonach. Dziwi mnie tylko, że akurat to, że gramy se chłopem i babom w mieście i jedziemy autem to jest taka najważniejsza premiera dla tak wielu ludzi albo i większości.
Opublikowano piątek o 10:333 dni 25 minutes ago, Krzysztof93 said:@rafanus2 @Josh @Rooofie napisali kilka zdań prawdy a niektórych dorosłych chłopów to zabolało to jest niesamowite jak bardzo dla niektórych najważniejsze jest żeby gierka była jak najbliżej osadzona w świecie realnym, żeby jak najlepiej go symulowała żeby jak najwięcej detali oddać z tego co znamy po prostu żyjąc. Jeśli celebrować mam gaming tym, że przykładowo żule na mieście rzygają na różne kolory zależnie od pory dnia i dzielnicy miasta to mnie to jakoś do świętowania nie zachęca. Dziwne to trochę, że gierka jest lepsza tym im mniej przypomina gierkę. Bo GTA akurat ma symulować świat realny. Być miejscem, w którym wszyscy przykładni obywatele mogą poszaleć w wirtualnej rzeczywistości. Alternatywną wizję miało Saints Row i nigdy nie zbliżyło się do fenomenu GTA.
Opublikowano piątek o 10:343 dni Normalna rzecz, że nie wszystkim sie spodoba.Taki @Josh wstaje rano, odpala residenta, a po pół h lecą napisy końcowe, a on dopiero idzie oddać kloca. Wiadomo że jemu nie robiły momenty, kiedy trzeba jezdzic na koniu i nie da sie tego skipnać w rdr 2 i woli cos ala gta 3 arcadeAle własnie dobrze że gta nie chce byc gra dla kazdego tak samo jak rdr2. Ja akurat się cieszę ale rozumiem że niektorzy chcą miec troche wiecej gry w grze xD Edytowane piątek o 10:443 dni przez Plackus