Opublikowano piątek o 10:453 dni Ciekawe czy jak po tym trailerze wywali hype w kosmos i jeszcze więcej ludzi zrobi preorder w cyfrze to czy wywalą jajca na wydanie na płycie albo je maksymalnie opóźnią.
Opublikowano piątek o 10:513 dni 3 godziny temu, Krzysztof93 napisał(a):Ja nie grałem w 30 klatkach od lat fajnie, że graficzka wam się podoba ale gdzie jest drugie 30 klatek? Połowa wartości gdzieś się zgubiła ale będą D-E-T-A-L-E. Nie wiadomo jakby wyglądały inne gierki gdybyśmy nie walczyli o te 60 więc nie potrafię się jakoś tym osiągnięciem oprawy cieszyć. Ciekawe jakby wyglądało GTA VI w 15 klatkach.Człowiek się przyzwyczaił do 100+ klatek na PC więc zejście do 30 na pewno będzie bolesne. Chyba miesiąc przed premierą zacznę jakąś gierkę w 30, żeby potrenować oczy.
Opublikowano piątek o 10:513 dni Teraz sobie wyobraźcie co Rockstar przy RDR3 by mogło wysmażyć… no może przed swoją 50-tką jeszcze zobaczę.
Opublikowano piątek o 11:023 dni 9 minut temu, Lukas_AT napisał(a):Teraz sobie wyobraźcie co Rockstar przy RDR3 by mogło wysmażyć… no może przed swoją 50-tką jeszcze zobaczę.Teraz wyobraźcie sobie co Rockstar przy nowym IP by mogło wysmażyć... Serio ktoś chce kolejne RDR? Serio mamy tak mało wyobraźni?
Opublikowano piątek o 11:053 dni 1 minutę temu, Figaro napisał(a):Teraz wyobraźcie sobie co Rockstar przy nowym IP by mogło wysmażyć... Serio ktoś chce kolejne RDR? Serio mamy tak mało wyobraźni?Dokładnie, ja wciąż czekam
Opublikowano piątek o 11:083 dni wyobraźcie sobie jakieś piraty od Rockstara... Scifi...ale nie, pupcie chcą trzeciego kowboja choć mieliśmy już jeden ukazujący schyłek dzikiego zachodu jak i jeden we wczesnych, złotych latach. kurwa kisnę
Opublikowano piątek o 11:093 dni Spierdalaj lewaku ty nawet nie grasz w ich gry. W inne zresztą też nie
Opublikowano piątek o 11:113 dni Skończyłem w tym tygodniu Big Walk, Zelduchę i Rouge Legacy, a Ty? haha
Opublikowano piątek o 11:173 dni 9 minut temu, Figaro napisał(a):Teraz wyobraźcie sobie co Rockstar przy nowym IP by mogło wysmażyć... Serio ktoś chce kolejne RDR? Serio mamy tak mało wyobraźni?Piszę o RDR3, bo wiem, jak wygląda RDR2 oraz GTA 6, więc mam coś namacalnego, na podstawie czego mogę sobie wyobrazić pewien przeskok w ilości detali. Nowe IP może natomiast być wszystkim - tutaj nie mam żadnego punktu odniesienia. Też bym chciał nowe IP, ale równie mocno bym chciał też RDR3.
Opublikowano piątek o 11:173 dni 41 minut temu, l33t napisał(a):Co to za pierdoletto? Właśnie na tym polega postęp. A wraz z nim wybór.Ja na przykład nie kupuję mody na pixel-art, ale nie jojczę, że w tak wyglądające gierki to grałem na początku lat 90.Nikt nikogo nie zmusza do grania w GTA6. Można sobie dalej grać na C64/Amidze/NES-ie i się dobrze bawić. Ale równocześnie pitolenie, że problemem jest przesuwająca granice oprawa audiowizualna, to jest jakiś dziwny odjazd.Tu się mylisz bo obecnie to duży problem w branży. Czeka się 15 lat aż zrobią grę, koszty produkcji rosną astronomicznie a gry potem okazują się gównianym slopem. Nie wiem jak Ty ale ja wolałem czasy kiedy liczył się miodny gameplay a na nową odsłonę ulubionej serii czekało się 2-3 lata. GTA pewnie będzie dobrą grą ale następnej części niektórzy na forum nawet nie dożyją.
Opublikowano piątek o 11:233 dni Duży plus że trzeba dbać o relacje z tą meksykańską dupeczką, więc wystarczy nie odpisywać i olewać a będzie można ogrywać samym chopkiem. Sam fakt meksykanki mi nie przeszkadza ale jak zobaczyłem wczoraj jak idzie przed siebie strzelając jedną ręką z strzelby i przeładowując w powietrzu to jednak chce jej jak najmniej. Wiadomo że czepianie się detali ale każdy kto strzelał z strzelby wie że po jednym takim strzale by miała wybity bark i byłby kwik.
Opublikowano piątek o 11:253 dni Od Rockstara to ja bym chciał tylko Bully 2. Zrobiliby to za 5% budżetu GTAVI, no ale w sumie nie muszą i nie zrobią, bo po co jak przez następne 13 lat będą zarabiać na online do Szóstki.
Opublikowano piątek o 11:273 dni 3 godziny temu, wojtas011 napisał(a):to chodziło w 4k na bazowym ps5, więc spokojnie mają możliwość zjechać do 1080p i 60fps utrzymując detaleTo niech zjada z rozdziałką i dadzą te opcje jeśli jest taka możliwość. Już tak odwyklem od grania w 30 fpsach, nawet w 60, że to nie będzie fajne tak grać a jeśli miałbym możliwość w to jakoś na ten moment zagrać to wolałbym chyba niższa rozdzielczość i lepsza płynność niż 4k i 30 klatek, byleby ta szczegółowość została zachowana, i tak później definitywna wersja bez kompromisów wjedzie na PC więc luz. Póki co chodzi o to żeby w to normalnie moc grać.
Opublikowano piątek o 11:373 dni Po zobaczeniu tego trailera nadal nie wiem czy chce kupić GTA6. Ani mnie nie zachęcił ani nie zniechęcił. Graficzka na plus, poboczne aktywności i symulowanie świata też ok ale jak fabularnie mamy dostać dramat sensacyjny a'la Bonnie & Clyde gdzie na końcu jedno z nich albo oboje giną w pościgu to jednak meh. Wolę dobrą opowieść, a nie patrzeć jak lud w drinkach npców się topi i kałuże wysychają.
Opublikowano piątek o 11:403 dni Dla mnie problemem jest to, że to się niczym nie wyróżnia na tle serii, no chyba, że baba, to ma być ta główna atrakcja.
Opublikowano piątek o 11:523 dni Pytanie na ile tylko będzie można zrezygnować z grania nią. Domyślam się, że całkowicie to nie, ale jak duże będzie to "minimum".U mnie będzie wpierdzielać hamburgera za hamburgerem - nawet w trakcie misji. Zero biegu, wszędzie furką, nawet do sklepu za rogiem.Zobaczymy na ile będzie można sobie pozwolić na zrobienie cysterny, choć już może spokojnie rozgniatać orzechy pierdziawą.
Opublikowano piątek o 11:583 dni 34 minuty temu, Chewie napisał(a):Tu się mylisz bo obecnie to duży problem w branży. Czeka się 15 lat aż zrobią grę, koszty produkcji rosną astronomicznie a gry potem okazują się gównianym slopem. Nie wiem jak Ty ale ja wolałem czasy kiedy liczył się miodny gameplay a na nową odsłonę ulubionej serii czekało się 2-3 lata. GTA pewnie będzie dobrą grą ale następnej części niektórzy na forum nawet nie dożyją.Ale ja mówiłem jedynie o kwestii oprawy audiowizualnej, a o żadnym cyklu produkcyjnym nie pisałem przecież. Czas oczekiwania na "szóstkę" to przegięcie - jak ktoś twierdzi inaczej, to jest niepoważny.Z drugiej strony praktycznie co roku wychodzi kolejna FIFA czy inny CoD. I zarówno coroczna premiera, jak i 13 lat przerwy między GTA5 a GTA6 to skrajności, których jako gracz nie akceptuję.Tylko co proponujesz? Mam się teraz zżymać na R*, że kazał mi tyle lat czekać i w związku z tym nie kupować?Jasne - mogę. Ale wtedy to ja byłbym niepoważny.
Opublikowano piątek o 12:133 dni @Masamune to fejurnie, że użytkownik xd ten obrazek to fejur Edytowane piątek o 12:133 dni przez Krzysztof93