Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No niestety. GTA online wciąż zarabia grube pieniądze i się nie opłaca teraz wydawać nowej gierki. szekle

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 199,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Nie no najlepiej od razu narzekać jak stara kurwa

• Pewnie będzie to napakowana córka jakiegoś NPCa, którego rozjechaliśmy przypadkiem w GTA5.

Opublikowano

Ale serio już niezła odklejka że nawt c0rwa screena nie dali na osłode xD

Opublikowano

Jebać te kurwy z rockstara xDDDDDDDDDDD

Ale tam musi być burdel

Edytowane przez Rooofie

Opublikowano

Czyli jednak Henryczek Boży goty 2025 walkowerem gigachad

Opublikowano

Że przesuną i nie wyjdzie w 2025 to było przecież pewne ale że przy okazji nie dają trailera lub screenów to yebane przegięcie

Opublikowano

Czyli prawilna grywalna wersja na PC pewnie dopiero 2027 :/

Opublikowano

No i gitara. Dokładna data premiery daje nadzieję że to już odtateczna bo wcześniej był tylko okres dwa razy i dwa przesunięcia średnio o pół roku.

W tym roku i tak jest tyle bangierów że jest w co grać a 2026 to na razie gówno obesrane więc dobrze że jest coś na co będzie warto czekać. cool lapka

Opublikowano

Przynajmniej zdążą przed premierą PS6 żeby sprzedać 2x :) To po premierze GTA VI, RDR3 w 2035? philosoraptor

Opublikowano

Potężne zaskoczenie, myślałem, że wydadzą miesiąc po Mafii.

Opublikowano

Tak jak już wcześniej pisałem, zdążyło mi już kilkukrotnie wyjść bokiem oczekiwanie na nowe GTA. Bez żadnej emocji przyjąłem tę obsuwę i powiem szczerze, z całym szacunkiem dla R*, nie wierzę, że dowiozą i rozje.bią branżę tą grą.

Opublikowano

Ziobro zaskoczenia. Pewnie i tak jeszcze przełożą leo

Do tego czasu faktycznie gierki będą po 100 dolców.

Opublikowano
5 minut temu, Tralalala napisał(a):

Tak jak już wcześniej pisałem, zdążyło mi już kilkukrotnie wyjść bokiem oczekiwanie na nowe GTA. Bez żadnej emocji przyjąłem tę obsuwę i powiem szczerze, z całym szacunkiem dla R*, nie wierzę, że dowiozą i rozje.bią branżę tą grą.

To uwierz. Tu nie ma nawet dyskusji.

Opublikowano
44 minuty temu, Butt napisał(a):

Czyli jednak Henryczek Boży goty 2025 walkowerem gigachad

Nie sądzę.

Opublikowano
9 minut temu, Tralalala napisał(a):

To samo chociaż licze że miło się zaskocze jak przy rdr2 gdzie po ograniu gta 5 nawet nie liczyłem że nawet dobiją do poziomu rdr1 a jednak się udało

Opublikowano

Niby się spodziewałem ale i tak trochę smutek. Do tego nawet jednego screena nie dać to już czyste leczenie w huja. Jak nawet nie zrobią kolejnego przełożenia premiery to i tak raczej będzie warto zaczekać do jesieni na xsx2. Branża schodzi na psy.

Opublikowano

Że rozjebią to pewne. Tylko problem w tym, że jak jeszcze to przeciągną to praktycznie skipują generację..

Opublikowano
Teraz, jimmy napisał(a):

Że rozjebią to pewne. Tylko problem w tym, że jak jeszcze to przeciągną to praktycznie skipują generację..

Kończą generację gta6 za rok, 2027 wersja na next geny