Opublikowano 13 godzin temu13 godz. No niestety. GTA online wciąż zarabia grube pieniądze i się nie opłaca teraz wydawać nowej gierki.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ale serio już niezła odklejka że nawt c0rwa screena nie dali na osłode xD
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Jebać te kurwy z rockstara xDDDDDDDDDDDAle tam musi być burdel Edytowane 13 godzin temu13 godz. przez Rooofie
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ciekawe czy teraz wysypie się masa premier na 2025r. bo już nie trzeba uważać na olbrzyma.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Że przesuną i nie wyjdzie w 2025 to było przecież pewne ale że przy okazji nie dają trailera lub screenów to yebane przegięcie
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. No i gitara. Dokładna data premiery daje nadzieję że to już odtateczna bo wcześniej był tylko okres dwa razy i dwa przesunięcia średnio o pół roku. W tym roku i tak jest tyle bangierów że jest w co grać a 2026 to na razie gówno obesrane więc dobrze że jest coś na co będzie warto czekać.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Przynajmniej zdążą przed premierą PS6 żeby sprzedać 2x :) To po premierze GTA VI, RDR3 w 2035?
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Tak jak już wcześniej pisałem, zdążyło mi już kilkukrotnie wyjść bokiem oczekiwanie na nowe GTA. Bez żadnej emocji przyjąłem tę obsuwę i powiem szczerze, z całym szacunkiem dla R*, nie wierzę, że dowiozą i rozje.bią branżę tą grą.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ziobro zaskoczenia. Pewnie i tak jeszcze przełożą Do tego czasu faktycznie gierki będą po 100 dolców.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 5 minut temu, Tralalala napisał(a):Tak jak już wcześniej pisałem, zdążyło mi już kilkukrotnie wyjść bokiem oczekiwanie na nowe GTA. Bez żadnej emocji przyjąłem tę obsuwę i powiem szczerze, z całym szacunkiem dla R*, nie wierzę, że dowiozą i rozje.bią branżę tą grą.To uwierz. Tu nie ma nawet dyskusji.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 44 minuty temu, Butt napisał(a):Czyli jednak Henryczek Boży goty 2025 walkowerem Nie sądzę.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 9 minut temu, Tralalala napisał(a):Tak jak już wcześniej pisałem, zdążyło mi już kilkukrotnie wyjść bokiem oczekiwanie na nowe GTA. Bez żadnej emocji przyjąłem tę obsuwę i powiem szczerze, z całym szacunkiem dla R*, nie wierzę, że dowiozą i rozje.bią branżę tą grą.To samo chociaż licze że miło się zaskocze jak przy rdr2 gdzie po ograniu gta 5 nawet nie liczyłem że nawet dobiją do poziomu rdr1 a jednak się udało
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Niby się spodziewałem ale i tak trochę smutek. Do tego nawet jednego screena nie dać to już czyste leczenie w huja. Jak nawet nie zrobią kolejnego przełożenia premiery to i tak raczej będzie warto zaczekać do jesieni na xsx2. Branża schodzi na psy.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Że rozjebią to pewne. Tylko problem w tym, że jak jeszcze to przeciągną to praktycznie skipują generację..
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Teraz, jimmy napisał(a):Że rozjebią to pewne. Tylko problem w tym, że jak jeszcze to przeciągną to praktycznie skipują generację..Kończą generację gta6 za rok, 2027 wersja na next geny