Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme - THE MOVIE - Zbieramy materiały

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

I pyk, wierszóweczka się robi. No weź mi powiedz, że to nie brzmi jak coś z pepełe xD Pół minuty nad tym myślałem, a i to dlatego, że dbałem o ortografię i interpunkcję, na PORTALU GRACZY można ten proces pominąć i też będzie git

Jeszcze źródło:Twitter i mamy pełen obraz tego śmiesznego portalu xD

• Odpowiedzi 716
  • Wyświetleń 110,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Domino BoChcieć
    Domino BoChcieć

Wtedy zamysł był zupełnie inny oraz poziom zaangażowania zgredów był absolutnie niewiadomy.  Gdy w lutym siadaliśmy w redakcji na rozmowę to były ciężkie wątpliwości czy w ogóle będzie zainteresowanie

• Domino BoChcieć
    Domino BoChcieć

Nowy trailer - pomożecie go rozpowszechnić po forumi gdzie się da ?    

• Domino BoChcieć
    Domino BoChcieć

Dzieki za dobre słowa ☺. Prawda jest taka że nikomu się nie chciało tego robić i te 25 lat były by tylko wpisem w 300 wydaniu.  Tak, jestem fanem szmatławca. Do tego stopnia, że będę ponad miesią

Opublikowano
W dniu 25.10.2019 o 01:10, dee napisał:

Korporacja/ firma/twórcy

chwalą się/zapraszają/przedstawiają

grę/dzieło/produkcję

Generator niusów ppe. Teraz każdy z was może sobie tam dorabiać.

Opublikowano

Wyszukiwanie w Google "ciekawa sytuacja site:ppe.pl".

Swego czasu, jak częściej odwiedzałem PPE to strasznie mi się to rzucało w oczy. Sprawdziłem 2 pierwsze strony w Google i newsy są wiadomego autorstwa  :D (oprócz 1 linku)

image.thumb.jpeg.e562ae04bca5afd1fa3cd505a80ca5e8.jpeg

Edytowane przez A_Bogush

Opublikowano
42 minuty temu, A_Bogush napisał:

Wyszukiwanie w Google "ciekawa sytuacja site:ppe.pl".

Swego czasu, jak częściej odwiedzałem PPE to strasznie mi się to rzucało w oczy. Sprawdziłem 2 pierwsze strony w Google i newsy są wiadomego autorstwa  :D (oprócz 1 linku)

image.thumb.jpeg.e562ae04bca5afd1fa3cd505a80ca5e8.jpeg

Ciekawe ;)

Opublikowano
4 godziny temu, Plugawy napisał:

A na ppe dauny mysla, że film potrwa 20min bo stękają, że spodziewali się, że będzie dłuższy. 

Na YouTube pod filmikiem też:

Screenshot_20220818-020125_YouTube.jpg.b7cef43297bf5a15447d9c1c13bb6b55.jpg

Jakby co ten "skompensowany" pajac to nie ja :reggie:

Opublikowano

"Skompensowany"... :D

No nieźle się skompromisował typ (aronia zamierzona).

Opublikowano

Akurat premiera dzień przed urodzinami. W PE Roger napisał, że materiału uzbierało się ponad 100 godzin, @Domino BoChcieć pewnie miał niezły ból głowy wybierając te najlepsze fragmenty i próbując upakować to w półtorej godziny ;D

Opublikowano
  • Autor

Ja to "ponad 20 minut" celowo dałem, bo ludzie się napierdalali ze mnie to trzeba było pociągnąć ten żart :)

Surowa wersja na tę chwilę jest wykonana w 80% a ma 1 godzinę i 24 minuty :P

Opublikowano
Godzinę temu, Domino BoChcieć napisał:

Ja to "ponad 20 minut" celowo dałem, bo ludzie się napierdalali ze mnie to trzeba było pociągnąć ten żart :)

Surowa wersja na tę chwilę jest wykonana w 80% a ma 1 godzinę i 24 minuty :P

Słusznie, tylko taki trochę insajd dżołk nie trafi do masy na ppe czy na yt. ;)

Opublikowano

https://www.wykop.pl/link/6780859/psx-extreme-the-movie-i-final-trailer-2022/  na wykopie jeszcze lepsze komentarze:

" Jak to może być numer "0", skoro tak wyglądał pierwszy?!" i osiem plusów, czyli osiem kolejnych nieogarniętych.

no okej, nie każdy sledzi forumek, ale nie wiem... może reklama w necie/tv by ich uzmysłowiła

---

zaczynam odpisywać każdemu...

Opublikowano
10 godzin temu, ProstyHeker napisał:

Ale jak to, news od gruchy i nie ma słowa korporacja?

Screenshot_2022-08-17-23-24-36-92_3aea4af51f236e4932235fdada7d1643.jpg

Nawet słowa "przyjemność" nie ma w żadnej odmianie, szok! Kiedyś wywołałem typa jak w 10 newsach z rzędu było coś o przyjemnej rozgrywce, szykowaniu wielu przyjemności przez twórców, przyjemnym czasie spędzonym z netflixem itd, może w końcu zastąpił to słowo czymś innym, równie przyjemnym

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Polish_20220818_111027564.jpg

Opublikowano

Ciekawe czy grucha siedzi ze swoją "Łęcką" Karoliną i się ścigają, kto więcej napraży niusów i kto w danym miesiącu będzie miał większy przelew :pawel:

Gocha, Gocha 3 złote :rotfl:

Edytowane przez mitra

Opublikowano
  • Autor

Google słucha... czyli w nowym trailerze pada słowo HIV i otrzymuje propozycje lekarzy i leczenia teraz ^^

leczenie hiv.png

Opublikowano
  • Autor

Tak wygląda "gotowy" szkic filmu. Narazie jak kupa kolorwych nic nie znaczących kostek, ale to zmieni sie już w ciągu najblższych dni. Stworzenie historii było najtrudniejszym etapem -teraz trzeba tylko .... wypełnić ją treściąć, dociąc, pokolorować, dodać b roll, dodać animicje, dodać napisy do cichych elementów, poprawić dźwięk, dodać efekty dźwiękowe , dodać, dodać, dodać :P i gotowe ^^

ee.png

Opublikowano
52 minuty temu, Domino BoChcieć napisał:

teraz trzeba tylko .... wypełnić ją treściąć, dociąc, pokolorować, dodać b roll, dodać animicje, dodać napisy do cichych elementów, poprawić dźwięk, dodać efekty dźwiękowe , dodać, dodać, dodać :P i gotowe ^^

Brzmi jak robota na 5 minut, wrzucaj dzisiaj :nosacz3:

Opublikowano
Godzinę temu, Domino BoChcieć napisał:

Tak wygląda "gotowy" szkic filmu. Narazie jak kupa kolorwych nic nie znaczących kostek, ale to zmieni sie już w ciągu najblższych dni. Stworzenie historii było najtrudniejszym etapem -teraz trzeba tylko .... wypełnić ją treściąć, dociąc, pokolorować, dodać b roll, dodać animicje, dodać napisy do cichych elementów, poprawić dźwięk, dodać efekty dźwiękowe , dodać, dodać, dodać :P i gotowe ^^

Jesteś niesamowity. Duży szacun za poświęcenie!

Opublikowano
7 minut temu, Domino BoChcieć napisał:

Pamiętacie może, w którym numerze był zjazd na krzesłkach? musze przekopać teraz wszystko hehe

22

Opublikowano
29 minut temu, łom napisał:

22

Studiowałeś teraz te numery przez tematy wspominkowe, czy aż tak to utkwiło w pamięci?:)

Opublikowano

Byłem pewny że to było w jakimś numerze między 15 a 35 bo te numery kupiłem i czytałem jakoś rok czy 2 lata temu i pamiętałem że jakieś wyścigi były na okładce, a że wszystkie szmatławce mam posegregowane to znalezienie tego nru trwało 2 min.