Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tomb Raider: Legacy of Atlantis

Featured Replies

Opublikowano
10 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):

to akurat z FAQ na stronce chyba, więc takie bardziej pewne niż Steam placeholder.

image.png

https://www.playtombraider.com/en-us?utm_medium=social&utm_campaign=tga_announce&utm_source=social

Nie ma ruskiego, dobre i to :)

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 138
  • Wyświetleń 9,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• SlimShady
    SlimShady

• Fajnie jakby jej tym razem nie dorzucili przydupasow do towarzystwa jak tego grubasa 

• Chciałbym coś takiego jak Tomb Raider II Remake robione przez fanów. Grałem już demko i jest niesamowite. No ale to wiadome że jeśli ktoś robi coś z pasji i nie za kasę i nie dla kasy to wychodzi nies

Opublikowano

Nie wiem na ile real ale tutaj arty z postacią Lary z gry. Mam nadzieję że legitne a nie gówniane AI slopy:

FB_IMG_1767064805398.jpg

FB_IMG_1767064802446.jpg

FB_IMG_1767064798951.jpg

FB_IMG_1767064791888.jpg

Jakby tak przymrużyć oczy to Lara przypomina troszkę.. Marynę Janosikową czyli aktorkę Ewę Lemańską D

65017f762628e_o_full.jpg

2f4d4dfe8d2f3e05d7ac592398093cd1.jpg

Opublikowano

A jakby zamknąć to już w ogóleleo
Kij z tym, do kogo podobna, ważne że ładna i wciąż się nie mogę nadziwić, że w tych czasach coś takiego wyszło od zachodniego developera.
No chyba, że zaściankowe Polaki z Flying Wild Hog mają całkowitą pieczę nad tym projektem i tak namieszałyphilosoraptor

Opublikowano

Ktoś tam jednak ogarniał, że zrobienie czarnej lary bez cyców i z brzydkim ryjcem nie wpłynie pozytywnie na sprzedaż.

Opublikowano

Gdyby gra wyszła w 2024 roku to by sprawa się miała zupełnie inaczej, ale deweloperzy w większości zrozumieli że czarne, tłuste lesby nie są mile widziane przez graczy. Na placu boju zostały już tylko sraki Druckmanna oraz Sweet Baby

Opublikowano
2 godziny temu, Wredny napisał(a):

No chyba, że zaściankowe Polaki z Flying Wild Hog mają całkowitą pieczę nad tym projektem i tak namieszałyphilosoraptor

Tomek Gop mówił że w głównej mierze FWH jest skupione na Legacy of Atlantis z nadzorem Crystal/Amazonu a Crystal skupia się w całości na Catalyst.

Opublikowano

@Josh jakby wyszła taka jaka jest i tak by się znaleźli że "woke strong female protagonist", drudzy że seksualizacja kobiet, a trzeci doczepiliby się jeszcze czegoś innego.

Opublikowano

Nikt normalny nie będzie narzekał na obecny wygląd Lary, za to czekam aż się świniaki w tlenionych włosach i transy obsrają, że Lara jest seksowna, ma cycki i nie jeździ na wózku inwalidzkim. Takie rzeczy w 2025/2026 roku? NIE DO POMYŚLENIA

Opublikowano

Raczej się nie obsrają bo Lara to nadal independent strong kopiąca typom tyłki woman jak zawsze D

Opublikowano

W którejś z części (Legendach?) po wyrżnięciu kilkunastu/dziesięciu chłopa od tego złego, wypaliła do niegocoś w stylu, że zrobiła mu redukcję kadr i powinien być jej wdzięczny.

Opublikowano
6 minut temu, PiotrekP napisał(a):

W którejś z części (Legendach?) po wyrżnięciu kilkunastu/dziesięciu chłopa od tego złego, wypaliła do niegocoś w stylu, że zrobiła mu redukcję kadr i powinien być jej wdzięczny.

Wlasnie gram w Tomb Raider Legend i wczoraj mialem te scene z tym tekstem. W tej odslonie ogolnie pada sporo niezlych tekstow.

Opublikowano
Godzinę temu, Josh napisał(a):

Nikt normalny nie będzie narzekał na obecny wygląd Lary

Ja tam nie narzekałem nawet na jej wygląd w ostatniej trylogii.
Ba! Z czysto praktycznego punktu widzenia jej stroje z ostatnich części miały więcej sensu, niż jakieś szorty i lateksowa bluzka z dekoltem, więc naprawdę ciężko mi było zrozumieć, że ktoś może mieć problem z taką zmianą.

Ten tu jest spoko ze względów typowo nostalgicznych, ale ciężko mi w coraz bardziej realistycznej grafice brać taki outfit na poważnie.

Opublikowano

Strojów/skórek to może być i 50 jeśli będzie im się chciało to zrobić. W poprzednich częściach była opcja zmiany wdzianka.