Opublikowano 16 grudnia 202516 gru 10 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):to akurat z FAQ na stronce chyba, więc takie bardziej pewne niż Steam placeholder.https://www.playtombraider.com/en-us?utm_medium=social&utm_campaign=tga_announce&utm_source=socialNie ma ruskiego, dobre i to :)
Opublikowano 30 grudnia 202530 gru Nie wiem na ile real ale tutaj arty z postacią Lary z gry. Mam nadzieję że legitne a nie gówniane AI slopy:Jakby tak przymrużyć oczy to Lara przypomina troszkę.. Marynę Janosikową czyli aktorkę Ewę Lemańską
Opublikowano 30 grudnia 202530 gru A jakby zamknąć to już w ogóleKij z tym, do kogo podobna, ważne że ładna i wciąż się nie mogę nadziwić, że w tych czasach coś takiego wyszło od zachodniego developera.No chyba, że zaściankowe Polaki z Flying Wild Hog mają całkowitą pieczę nad tym projektem i tak namieszały
Opublikowano 30 grudnia 202530 gru Ktoś tam jednak ogarniał, że zrobienie czarnej lary bez cyców i z brzydkim ryjcem nie wpłynie pozytywnie na sprzedaż.
Opublikowano 30 grudnia 202530 gru Gdyby gra wyszła w 2024 roku to by sprawa się miała zupełnie inaczej, ale deweloperzy w większości zrozumieli że czarne, tłuste lesby nie są mile widziane przez graczy. Na placu boju zostały już tylko sraki Druckmanna oraz Sweet Baby
Opublikowano 30 grudnia 202530 gru 2 godziny temu, Wredny napisał(a):No chyba, że zaściankowe Polaki z Flying Wild Hog mają całkowitą pieczę nad tym projektem i tak namieszałyTomek Gop mówił że w głównej mierze FWH jest skupione na Legacy of Atlantis z nadzorem Crystal/Amazonu a Crystal skupia się w całości na Catalyst.
Opublikowano 30 grudnia 202530 gru @Josh jakby wyszła taka jaka jest i tak by się znaleźli że "woke strong female protagonist", drudzy że seksualizacja kobiet, a trzeci doczepiliby się jeszcze czegoś innego.
Opublikowano 30 grudnia 202530 gru Nikt normalny nie będzie narzekał na obecny wygląd Lary, za to czekam aż się świniaki w tlenionych włosach i transy obsrają, że Lara jest seksowna, ma cycki i nie jeździ na wózku inwalidzkim. Takie rzeczy w 2025/2026 roku? NIE DO POMYŚLENIA
Opublikowano 30 grudnia 202530 gru Raczej się nie obsrają bo Lara to nadal independent strong kopiąca typom tyłki woman jak zawsze
Opublikowano 30 grudnia 202530 gru W którejś z części (Legendach?) po wyrżnięciu kilkunastu/dziesięciu chłopa od tego złego, wypaliła do niegocoś w stylu, że zrobiła mu redukcję kadr i powinien być jej wdzięczny.
Opublikowano 30 grudnia 202530 gru 6 minut temu, PiotrekP napisał(a):W którejś z części (Legendach?) po wyrżnięciu kilkunastu/dziesięciu chłopa od tego złego, wypaliła do niegocoś w stylu, że zrobiła mu redukcję kadr i powinien być jej wdzięczny.Wlasnie gram w Tomb Raider Legend i wczoraj mialem te scene z tym tekstem. W tej odslonie ogolnie pada sporo niezlych tekstow.
Opublikowano 30 grudnia 202530 gru Godzinę temu, Josh napisał(a):Nikt normalny nie będzie narzekał na obecny wygląd LaryJa tam nie narzekałem nawet na jej wygląd w ostatniej trylogii.Ba! Z czysto praktycznego punktu widzenia jej stroje z ostatnich części miały więcej sensu, niż jakieś szorty i lateksowa bluzka z dekoltem, więc naprawdę ciężko mi było zrozumieć, że ktoś może mieć problem z taką zmianą.Ten tu jest spoko ze względów typowo nostalgicznych, ale ciężko mi w coraz bardziej realistycznej grafice brać taki outfit na poważnie.
Opublikowano 30 grudnia 202530 gru Strojów/skórek to może być i 50 jeśli będzie im się chciało to zrobić. W poprzednich częściach była opcja zmiany wdzianka.
Opublikowano 30 grudnia 202530 gru Pecetowcy dostaną kolejne na nexusie i będą mogli nawet na golasa biegać.
Opublikowano 2 czerwca2 cze Wygląda cudownie, zakochałem się. I to wcale nie przez Lare (no może trochę też).
Opublikowano 3 czerwca3 cze Graficznie double A.Doczekałem czasów gdzie główne tomb raidery nie są już AAAObstawiam że przy zestawieniu ta poprzednia trylogia wygląda lepiej, bardziej interesująco
Opublikowano 3 czerwca3 cze Budżet pewnie mniejszy, bo to nie kolejny pełnoprawny Tomb, tylko "zaledwie" remake, w dodatku robiony przez mniejsze studio. I tak wygląda ładnie. Jedyne co mnie martwi, to ludzcy przeciwnicy, oby nie przegięli pały ze strzelaniem, bo to była najmniej istotna rzecz w pierwszym Tomb Raiderze, jeszcze mogę zrozumieć udupienie jakiegoś wilka niedźwiedzia, ale jak zrobią jakieś killroomy z komandosami jak w ostatnich trzech TR'ach to będzie mi smutno. Tak poza tym jarando niesamowite, Lara najładniejsza z całej serii i ma konkret cycki, widać że ostro pozmieniali lokacje, T-Rex budzi respekt. Obok Onimushy i GTA tytuł na który obecnie najbardziej czekam.
Opublikowano 3 czerwca3 cze Wygląda bardzo dobrze. Cieszy fakt, że nie zakryli Lary toną ubrań i archeolożka będzie na ekranie prezentować nie tylko swoje umiejętności akrobatyczne, ale i wdzięki.