Opublikowano 16 grudnia16 gru 10 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):to akurat z FAQ na stronce chyba, więc takie bardziej pewne niż Steam placeholder.https://www.playtombraider.com/en-us?utm_medium=social&utm_campaign=tga_announce&utm_source=socialNie ma ruskiego, dobre i to :)
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Nie wiem na ile real ale tutaj arty z postacią Lary z gry. Mam nadzieję że legitne a nie gówniane AI slopy:Jakby tak przymrużyć oczy to Lara przypomina troszkę.. Marynę Janosikową czyli aktorkę Ewę Lemańską
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. A jakby zamknąć to już w ogóleKij z tym, do kogo podobna, ważne że ładna i wciąż się nie mogę nadziwić, że w tych czasach coś takiego wyszło od zachodniego developera.No chyba, że zaściankowe Polaki z Flying Wild Hog mają całkowitą pieczę nad tym projektem i tak namieszały
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Ktoś tam jednak ogarniał, że zrobienie czarnej lary bez cyców i z brzydkim ryjcem nie wpłynie pozytywnie na sprzedaż.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Gdyby gra wyszła w 2024 roku to by sprawa się miała zupełnie inaczej, ale deweloperzy w większości zrozumieli że czarne, tłuste lesby nie są mile widziane przez graczy. Na placu boju zostały już tylko sraki Druckmanna oraz Sweet Baby
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 2 godziny temu, Wredny napisał(a):No chyba, że zaściankowe Polaki z Flying Wild Hog mają całkowitą pieczę nad tym projektem i tak namieszałyTomek Gop mówił że w głównej mierze FWH jest skupione na Legacy of Atlantis z nadzorem Crystal/Amazonu a Crystal skupia się w całości na Catalyst.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. @Josh jakby wyszła taka jaka jest i tak by się znaleźli że "woke strong female protagonist", drudzy że seksualizacja kobiet, a trzeci doczepiliby się jeszcze czegoś innego.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Nikt normalny nie będzie narzekał na obecny wygląd Lary, za to czekam aż się świniaki w tlenionych włosach i transy obsrają, że Lara jest seksowna, ma cycki i nie jeździ na wózku inwalidzkim. Takie rzeczy w 2025/2026 roku? NIE DO POMYŚLENIA
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Raczej się nie obsrają bo Lara to nadal independent strong kopiąca typom tyłki woman jak zawsze
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. W którejś z części (Legendach?) po wyrżnięciu kilkunastu/dziesięciu chłopa od tego złego, wypaliła do niegocoś w stylu, że zrobiła mu redukcję kadr i powinien być jej wdzięczny.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 6 minut temu, PiotrekP napisał(a):W którejś z części (Legendach?) po wyrżnięciu kilkunastu/dziesięciu chłopa od tego złego, wypaliła do niegocoś w stylu, że zrobiła mu redukcję kadr i powinien być jej wdzięczny.Wlasnie gram w Tomb Raider Legend i wczoraj mialem te scene z tym tekstem. W tej odslonie ogolnie pada sporo niezlych tekstow.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Godzinę temu, Josh napisał(a):Nikt normalny nie będzie narzekał na obecny wygląd LaryJa tam nie narzekałem nawet na jej wygląd w ostatniej trylogii.Ba! Z czysto praktycznego punktu widzenia jej stroje z ostatnich części miały więcej sensu, niż jakieś szorty i lateksowa bluzka z dekoltem, więc naprawdę ciężko mi było zrozumieć, że ktoś może mieć problem z taką zmianą.Ten tu jest spoko ze względów typowo nostalgicznych, ale ciężko mi w coraz bardziej realistycznej grafice brać taki outfit na poważnie.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Strojów/skórek to może być i 50 jeśli będzie im się chciało to zrobić. W poprzednich częściach była opcja zmiany wdzianka.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Pecetowcy dostaną kolejne na nexusie i będą mogli nawet na golasa biegać.