Basior 1 040 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Angielski Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Czyli do platyny znów trzeba 2 razy przejść?No ok to 2 podejście jak biały człowiek już na pro w komfortowych warunkach,tak samo z remake zrobiłem.Dla mnie lepiej jakby premiera była 30 w piątek.Bo i tak pewnie dopiero w sobotę do PB podjadę bo w tyg do 17 mają a ja w pracy.jestem pixelemwysłane z taptalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 384 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 4 minuty temu, Schranz1985 napisał: Dla mnie lepiej jakby premiera była 30 w piątek. W tym roku luty i tak dłuższy, ale bez przesady 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego "Nadana poprzez paczkomat" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Ja to się dziwię że SE nie wyszło z inicjatywą że cyfra za 500 gra 48h wcześniej.Przecież to aż się proszą ludzkie żeby golić.jestem pixelem Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 1 godzinę temu, bebbop napisał: "Nadana poprzez paczkomat" To samo. A myślałem, że przez weekend pocisne przejście FF7R-1 dla przypomnienia całej historii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 133 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego A ja już za chwile przełączam mózg w tryb 30 klatek na sekundę 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Miłego grania panowie!:) To jeden z nielicznych okresów, kiedy świętujemy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Rooofie będziesz odważny i przetestujesz poziom trudności dynamic dla kolegów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 19 minut temu, Rooofie napisał: A ja już za chwile przełączam mózg w tryb 30 klatek na sekundę Który sklep taki zaradny? Bo jakieś plotki słyszałem, że o gre ciezko Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego (edytowane) 26 minut temu, Rooofie napisał: A ja już za chwile przełączam mózg w tryb 30 klatek na sekundę Okladka z tylu nie jest po jakims azerbejdzansku? Ta naklejka mi cos nie pasi. Edytowane 28 Lutego przez bebbop Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Nielegalna kopia. Kiedyś po taką z nalepką wrypały mi się psy na chate i zawinęli Devil May Cry 4, 2 dni przed premierą xDD 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 133 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Godzinę temu, Dahaka napisał: Rooofie będziesz odważny i przetestujesz poziom trudności dynamic dla kolegów? Mam odpalony Dynamic choć moja opinia może nie być obiektywna bo w sumie w demo za dużo nie pograłem. Okładka jest po italiańsku, kupowałem na Allegro. Psy już pod oknem. Pobrał się pacz do ver. 1.01 - tryb performance zdupcony tak jak był 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 698 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Nie trzeba mieć zainstalowanego Remake żeby dostać bonusy. Wystarczy mieć save na dysku.Ale na dzień dobry mindfuck na otwarcie gry.Wspaniały to będzie tytuł. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Pojawil sie trophy guide na powerpyx 7,5/10 trudnosc xD okolo 200h „The Brutal/Legendary VR Missions are harder than the VR Missions in Remake and there are more challenging minigames.” well, shit Cytuj Odnośnik do komentarza
Shad 0 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Nadal brak informacji o jakiejkolwiek wysyłce, pewnie dopiero w piątek przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 712 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 17 minut temu, WisnieR napisał: Ale na dzień dobry mindfuck na otwarcie gry. to teraz narobiłeś smaka bardziej niż demo, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Dobra, ja się zmywam z tematu, żeby wejść w mesjasza NA CZYSTO, ale jak ktoś coś napisze o dynamicu to proszę o @ Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 698 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Póki co gram na normalu. Później obadam dynamic bo na dzień dobry i tak jest chapter z dema. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 7 godzin temu, Ölschmitz napisał: wiadomo, ze po angielsku. zbyt dobry dubbing jest. ja celuje w platyne, to co moze mnie powstrzymac to minigierki. bossow sie nie boje, to wyzwanie z shiva, lewiatanem, bahamutem i robotem na koniec na poczatku wydyawalo sie totalnie niemozliwe do zrobienia, ale w koncu zatrybilo i poszlo W MIARE gladko. spodziewam sie, ze tu bedzie podobnie. to jednak erpeg, zrecznosc ma wieksze znaczenie niz przy turowkach, ale wciaz to kwestia dobrego dobrania skilli i taktyki. ja np. dopiero robiac to wyzwanie zaczalem korzystac z tego skilla Aeris, ze dwa czary leca od razu + Tifą podnoszenie wskaznika stagger. jak bahamut doszedl do 300% i mu cloud/aeris przypierdolili 4 thundagi jednoczesnie to sie zesrał. No właśnie podejście do walki w Rebirth jest nieco inne, ale przez całą grę pewnie idzie się nauczyć. Ja dopiero krojąc Weissa (czy jaki był ostatni superboss po zaliczeniu Intermission na hardzie) pierwszy raz serio używałem materii Parry, bo nie wiem jak inaczej go rozwalić, koleś ma tak małe okienko kiedy w ogóle go można walnąć. Ale Rebirth wydaje się bardziej nastawiony w większości walk na to jak walczysz a mniej na buildy. Używanie synergii wydaje mi się kluczowe, one dają ATB i limity itd. Gra jest bardzo duża, bardzo duże lokacje, Square zrobił spore postępy w temacie. I bardzo dużo minigierek i nie są łatwe do wymaksowania zazwyczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Przeszedłem remake na premierę i byłem zachwycony, ale czytałem już o Zacku czy Yuffie i mam pytanie - czy przed zagraniem w Rebirth mam zaliczyć Crisis Core i ten dodatek Integrade do remake'u (mam wersję PS4, a wiem, że ten dodatek tylko na PS5 - jest jakiś upgrade? standalone można kupić, czy jak?), żeby mieć lepsze rozeznanie? Bo oryginał znam raczej ze słyszenia i może piętnastu minut własnoręcznego sprawdzania milion lat temu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 698 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Ja uważam że DLC za dużo nie wnosiło. Nie warte swojej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 18 minutes ago, Wredny said: Przeszedłem remake na premierę i byłem zachwycony, ale czytałem już o Zacku czy Yuffie i mam pytanie - czy przed zagraniem w Rebirth mam zaliczyć Crisis Core i ten dodatek Integrade do remake'u (mam wersję PS4, a wiem, że ten dodatek tylko na PS5 - jest jakiś upgrade? standalone można kupić, czy jak?), żeby mieć lepsze rozeznanie? Bo oryginał znam raczej ze słyszenia i może piętnastu minut własnoręcznego sprawdzania milion lat temu. Ja bym olal. CC ci mocno zaspoiluje gierke. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Zamówiłem na hypie z allegro o 17:45 - o 18:30 paczka już przyjęta w oddziale A teraz gram w FF7 Remake na PS5, zajebiście to wygląda w 60 FPS, ostatnio grałem na PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi