KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca (edytowane) 12 minut temu, ASX napisał: i jest tylko jedna łyżka dziegciu w tej beczce miodu PC version it is, to kurde ładne scamy latały po necie z tym unlocked 59.5 FPS na PS5 xD. Edytowane 6 Marca przez KrYcHu_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca Jak się sprawdzi to 30 to będzie feeling jak w pierwszej części dobrze że 2 dni wcześniej Alone tak więc można taktycznie poczekać na jakiegoś pacza (chociaż szczerze to przecież nic wielkiego nie zrobią) ale zastanawiam się też nad Roninem, tam nie ma grafiki więc 60 pewna. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca PC + https://store.steampowered.com/app/2054970/Dragons_Dogma_2/ i lecimy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 6 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca Najpierw poczekajmy na to czy wersja PC będzie jakkolwiek zoptymalizowana. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca 7 minut temu, Bigby napisał: Najpierw poczekajmy na to czy wersja PC będzie jakkolwiek zoptymalizowana. Kojarzysz jakieś preview z PC version, czy tylko konsole? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 6 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca Tylko konsole, a obecne preview chyba w całości na PS5. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca Godzinę temu, ASX napisał: i jest tylko jedna łyżka dziegciu w tej beczce miodu Widziałem to całe preview właśnie, gra dropi poniżej 25 fps, a to już jest jednak kryminał. Jestem ciekaw, czy combo silna karta + mocarny procek wyciągną coś w stabilnych 60, czy nawet tutaj będzie kupa. Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 132 Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca No patrząc na te ich wymagania to ładnie polecieli w optymalizację, skoro do 2160i/30 klatek jest potrzebny rtx2080, to na konsolach to też nie jest 4K/30 tylko 4K z przeplotem, więc koło 1440p. Więc ogarnęli gierkę w 1440p i pływających 30 fps. Nice. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jukka Sarasti 347 Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca Wygląda póki co technicznie na grę, w którą będę grał dopiero po pół roku patchowania na PC. Szkoda, bo mam hype na ten tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca 22 minuty temu, tjery napisał: No patrząc na te ich wymagania to ładnie polecieli w optymalizację, skoro do 2160i/30 klatek jest potrzebny rtx2080, to na konsolach to też nie jest 4K/30 tylko 4K z przeplotem, więc koło 1440p. Więc ogarnęli gierkę w 1440p i pływających 30 fps. Nice. Ale trzeba przyznać, że może przesadnie żerna na wymagania sprzętowe, ale jednak to wygląda bardzo bardzo dobrze graficznie. Będzie jeden z benchmarków pod tym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca Nie ma dema xd zamiast tego możemy już pobrać character & pawn creator na wszystkie platformy. https://store.steampowered.com/app/2674810/Dragons_Dogma_2__kreator_postaci_i_schowek/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca Godzinę temu, Dr.Czekolada napisał: Nie ma dema xd zamiast tego możemy już pobrać character & pawn creator na wszystkie platformy. https://store.steampowered.com/app/2674810/Dragons_Dogma_2__kreator_postaci_i_schowek/ No to na pewno rusza się jak kupa ta gra na żywca w takim razie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca Fchuj dobry ten kreator https://imgur.com/judseOa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 8 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca Jeszcze jak. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca 1 godzinę temu, XM. napisał: Fchuj dobry ten kreator https://imgur.com/judseOa Widać, że to RE Engine :). Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 384 Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca (edytowane) Dziś o północy Edytowane 14 Marca przez Plackus Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 17 Marca Udostępnij Opublikowano 17 Marca Sam kreator postaci nakręcił na gierke xD Zobaczyłby REngine w odsłonie fantasy. Tylko ten performance, czekanko na recki. DD2 czy Alone in the Dark? Ciężary Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 384 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Słaba jakość ale wkrętka na maksa Kombinacje długim mieczem miodzio! Będzie grane ! Możliwe że filmik niedługo zostanie usunięty Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Fajny kostium w 4:50 Cytuj Odnośnik do komentarza
banzai 196 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca już niedługo,tuż za rogiem.. ale będę grał w grę. ciekawi mnie za ile ten dodatek wycenią i czy będzie edycja gold. jeśli jest prawdziwy o,widze tez ze pokazuje przyrost statystyk na lvl upie. fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 324 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Heh, ja dopiero w sobotę zacznę ;( będzie to mój pierwszy kontakt z serią, bo w jedynkę nie grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Ciekawe jak tam fpsy na PS5 amator, ale ja biorę tym razem PC, jednak wstrzymuje się do jakichś perf reviewsów, na razie brak takowych, może jutro przy reckach coś wpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Ciekawe, że na X ani jednego gameplayu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi