Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

takie czasy że niebieski plebs cieszy się jak im menel Jim sika do mordy :) 

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 628,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
42 minuty temu, Dr.Czekolada napisał:

Klapy trzymają pady na podłodze?  Zero zaskoczenia :lul:

Nie wiem jak wywnioskowałeś że niebiescy trzymają pady na podłodze gdy napisałem żeby się nie potknął o pada - zabawke od xboxa. :dunno:

Bystrzaki te boty, nie powiem. 

Opublikowano
2 godziny temu, Donatello1991 napisał:

ale fajnie demo ex tekena 8 na ps5. A reszta micha w dłoń I pod żabkę.

No z tym że jutro będziemy grali kto by się spodziewał, jednak magia działa a plebs będzie oglądał nasze zdjęcia hahaha

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

No z tym że jutro będziemy grali kto by się spodziewał, jednak magia działa a plebs będzie oglądał nasze zdjęcia hahaha

I będą czekać grzecznie na opinie ekspertów o grze. Może im się coś napisze.

Opublikowano

Ekskluzywne demo? To rewelacja, widzę że znacie bardzo wpływowych ludzi ;)

Końcówka roku a Sony się nie zatrzymuje

Opublikowano

Kto wie, może na sylwestra zaszaleją i dadzą EKSKLUZYWNY MOTYW na konsolę - ci goście nie wiedzą, co to przesyt!

Opublikowano

Dziś udało mi się sprzedać XSX! Uff jaka ulga i uwolnienie się od tej śmieciowej usługi jaką był Gamepass, który z początku trochę imponował ale im w las tym okazało się że tak naprawdę gier mało dodają a jak już to perły zdarzają się raz na kilka miesięcy jak Horizon 5 czy Lies of P.

Spedzilem przy konsoli sporo godzin głównie na nadrabianiu serii Halo czy Gears. Były miesiące takiej posuchy w grach że kurz łapała. 3 lata podsumowując to w życiu bym tej konsoli nie kupił (sam dostałem gratis przy zakupie Oleda) a porównywać tą konsole do PS5 to nawet sensu nie ma. 

Nawet ostatnio już nie chciało mi się w CW udzielać bo nawet nie ma z czym i nawet Zieloni zjechali najnowsze Halo a teraz Motorsport (liczyłem na Starfield ale ile razy podchodziłem tyle razy mnie odrzucało), serio ta konsola mi jako graczowi zaoferowała zbyt mało. Oby się to zmieniło podczas premiery następcy bo potencjał ma ale zupełnie nie wykorzystany. Na razie zostaje przy PS5, niedługo wersja Pro i Switch :)  

Plusy: 

- Cicha

- Quick Resume to Game changer

- Gamepass ale tylko do czasu jak ogramy już większość tytułów (o ile nie mieliśmy ich poprzednich konsol)

Minusy:

- za mało gier

- za mało potężnych i obfitych w jakość tytułów (wszak ta konsola jest najpotężniejsza)

- mała spolecznosc

- baterie w padzie i żadnych technologii (w porównaniu do Dual Sense przepaść 20lat)

- BRAK perspektyw na lepsze jutro, zapowiedzi i zwiastuny i w kółko to samo

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
19 minut temu, Whisker napisał:

Dziś udało mi się sprzedać XSX! Uff jaka ulga i uwolnienie się od tej śmieciowej usługi jaką był Gamepass, który z początku trochę imponował ale im w las tym okazało się że tak naprawdę gier mało dodają a jak już to perły zdarzają się raz na kilka miesięcy jak Horizon 5 czy Lies of P.

Spedzilem przy konsoli sporo godzin głównie na nadrabianiu serii Halo czy Gears. Były miesiące takiej posuchy w grach że kurz łapała. 3 lata podsumowując to w życiu bym tej konsoli nie kupił (sam dostałem gratis przy zakupie Oleda) a porównywać tą konsole do PS5 to nawet sensu nie ma. 

Nawet ostatnio już nie chciało mi się w CW udzielać bo nawet nie ma z czym i nawet Zieloni zjechali najnowsze Halo a teraz Motorsport (liczyłem na Starfield ale ile razy podchodziłem tyle razy mnie odrzucało), serio ta konsola mi jako graczowi zaoferowała zbyt mało. Oby się to zmieniło podczas premiery następcy bo potencjał ma ale zupełnie nie wykorzystany. Na razie zostaje przy PS5, niedługo wersja Pro i Switch :)  

Plusy: 

- Cicha

- Gamepass ale tylko do czasu jak ogramy już większość tytułów (o ile nie mieliśmy ich poprzednich konsol)

Minusy:

- za mało gier

- za mało potężnych i obfitych w jakość tytułów (wszak ta konsola jest najpotężniejsza)

- mała spolecznosc

- baterie w padzie i żadnych technologii (w porównaniu do Dual Sense przepaść 20lat)

z tym quick resume to uważaj z plusami, właśnie ficzerek zabił zapisy multiplatformowe i potem jakiekolwiek zapisy w BG3. Fajny ficzer, ale niedojechany. 

Opublikowano
26 minut temu, Whisker napisał:

porównywać tą konsole do PS5 to nawet sensu nie ma. 

O widzisz a ja mogę powiedzieć coś zupełnie odwrotnego. Od zakupu ps5 na początku roku, nadrobiłem te "potężne i obfite w jakość" tytuły z czego żaden mnie nie zmasakrował jakoś, a kilku nie chce mi się nawet ogrywać (Horizon Forbidden West, FF Remake, ). 

Od ilus miesięcy stoi sobie i czeka na lepsze czasy. 

Szczerze to z dzisiejszej perspektywy to mogłem spokojnie poczekać jeszcze z rok dwa. Tym bardziej jak słyszę te plotki że już zaraz będzie wersja pro, co mnie wkurwia ostro.

Opublikowano
27 minut temu, drozdu7 napisał:

O widzisz a ja mogę powiedzieć coś zupełnie odwrotnego. Od zakupu ps5 na początku roku, nadrobiłem te "potężne i obfite w jakość" tytuły z czego żaden mnie nie zmasakrował jakoś, a kilku nie chce mi się nawet ogrywać (Horizon Forbidden West, FF Remake, ). 

Od ilus miesięcy stoi sobie i czeka na lepsze czasy. 

Szczerze to z dzisiejszej perspektywy to mogłem spokojnie poczekać jeszcze z rok dwa. Tym bardziej jak słyszę te plotki że już zaraz będzie wersja pro, co mnie wkurwia ostro.

Nie miałem jeszcze generacji by po takim czasie jeszcze nie mieć konsoli tej generacji. Tak bezpłciowa i tragiczna jest. Wszystko można ograć na czymś innym, powodów zatem by nabyć dany sprzęt praktycznie nie ma. Do premiery gta6 bankowo dalej u mnie bez current genów. 

Opublikowano
47 minut temu, Daffy napisał:

Wszystko można ograć na czymś innym

można ale co złego jest w klasycznym graniu w pamperka na konsoli i TV?

Opublikowano
2 hours ago, Whisker said:

Plusy: 

- Cicha

Minusy:

- za mało gier

- mała spolecznosc

Minusy:

- za mało gier

To zupełnie jak na PS5.

Jeszcze za jakiś czas kupisz Xboxa, zapisz sobie tego posta.

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

Niesamowite, na pewno rozrusza to generację :obama:

Jedyny sprzęt GTA 6 ready, tyle wystarczy by gracze oniemieli z zachwytów.