Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme - numer Zerowy

Featured Replies

Opublikowano
3 godziny temu, _Shaman_ napisał:

Mój przyszedł bez naklejki :(

przegrałeś życie.

• Odpowiedzi 854
  • Wyświetleń 96,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moim osobistym marzeniem jest zrobienie Pegasus Extreme. Z recenzjami najlepszych kartridży, historią w PL, reklamami, wywiadami, kulisami powstania takich gier jak Contra, Islander, Goal czy Robocop,

• Zerowy na 3 paletach wjechał do redakcji  Blisko 5000 przesyłek do spakowania 

• Nie no, nostalgia overdose ten numer. Ledwo zacząłem czytać, a już mnie załaskotało w brzuszku i przypomniały się MOMENTY. Te wszystkie chwile, gdy na weekend czekało się nie tylko ze względu na wolne

Opublikowano
Godzinę temu, Piechota napisał:

Odsyłam do recenzji King’s Field!

Przeczytałem ale skąd się tam wzięła kwota rzędu 1000zł za sprowadzenie gry (motywująca do ogrania na emulatorze) jest dla mnie niezrozumiałe. Na eBayu z palucha masz za te ~150 z wysyłką, w JP spokojnie poniżej stówy.

Riserczujcie Panowie, riserczujcie :rayos:

Przekartkowałem numer, były literówki, screeny z emulatorów (niektóre rozmazane), ale czekam na więcej.

Opublikowano
6 minut temu, ping napisał:

Przeczytałem ale skąd się tam wzięła kwota rzędu 1000zł za sprowadzenie gry (motywująca do ogrania na emulatorze) jest dla mnie niezrozumiałe. Na eBayu z palucha masz za te ~150 z wysyłką, w JP spokojnie poniżej stówy.

Przekartkowałem numer, były literówki, screeny z emulatorów (niektóre rozmazane), ale czekam na więcej.

Literówki jak za dawnych czasów,  wszyscy jak zwykle pisali przed oddaniem do druku :nosacz3:

Opublikowano

Jak to jest, numer 0 zbiera wszystkie wazniejsze recki od premiery psxa do wydania PE? Nie sledzilem zawartosci a swojego jeszcze nie rozpakowalem.

Opublikowano
14 minut temu, ping napisał:

Ha! Piszesz o „dwójce”, która ze względu na to, że dopiero ona wyszła międzynarodowo, została wydana jako „King’s Field” (bez numerka w tytule) w naszym regionie? 

riserczuj, Ping, riserczuj <3

Opublikowano
16 minut temu, Piechota napisał:

Ha! Piszesz o „dwójce”, która ze względu na to, że dopiero ona wyszła międzynarodowo, została wydana jako „King’s Field” (bez numerka w tytule) w naszym regionie? 

riserczuj, Ping, riserczuj <3

:facepalm:

Opublikowano

Nie no, ten z 1994 jest nieco droższy. Plus tylko wersja JP, nie wyobrażam sobie tego ściągać, mimo że byłem mocnym kolekcjonerem

Edit: ale jeśli znalazłeś coś tańszego, to jasne, ja to sprawdzałem, kiedy pisałem tekst, czyli jakoś w kwietniu/maju

Edytowane przez Piechota

Opublikowano

To tekst z kwietnia/maja? A nesowe recenzje kiedy napisałeś?:)

Kurla ja dopiero dostałem link do śledzenia kuriera48

Opublikowano
1 godzinę temu, grzybiarz napisał:

To tekst z kwietnia/maja? A nesowe recenzje kiedy napisałeś?:)

Kurla ja dopiero dostałem link do śledzenia kuriera48

Co Wy z tym NES-em? :D dopiero wyszedł zerowy, dajcie nam chociaż dociągnąć do przyszłego roku!

To nawet dodam - publicystykę o gralniach pisałem w zeszłym roku. Ponad rok temu dokładniej. Trochę tak jest, jak obok dwunastu normalnych numerów, które zawsze można dopiąć w ostatni dzień, trzeba złożyć jeden „bonusowy”. 

Opublikowano

Pegasus Extreme może przebić zarówno 0 jak i 300.

Opublikowano

Dopiero się narodził, a już jest legendą i białym krukiem. I do tego "nie czytany". :facepalm:

IMG_20220824_071344.jpg

IMG_20220824_071358.jpg

Opublikowano
5 godzin temu, Square napisał:

Pegasus Extreme może przebić zarówno 0 jak i 300.

Ja bym z chęcią przytulił numer dedykowany handheldom (nie tylko, a może i przede wszystkim nie tych od Ninn), ale zdaję sobie sprawę jaka to była nisza w naszym kraju. No i w PE chyba nie było aż tak dużo entuzjastów kieszonsolek? 

Opublikowano
Godzinę temu, don LOV napisał:

Dopiero się narodził, a już jest legendą i białym krukiem. I do tego "nie czytany". :facepalm:

IMG_20220824_071344.jpg

IMG_20220824_071358.jpg

Wow, to jakaś gruba desperacja, jak numer jest wciąż dostępny w sklepie i na allegro za 29,99 :D

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dziękuję. Jest czytane, strony przewracane palcami poplamionymi pizzowym tłuszczem :bluber:.... Zupełnie jak w latach 90'ych :pawel::banderas:

20220823-174015.jpg

Opublikowano
12 hours ago, Piechota said:

Nie no, ten z 1994 jest nieco droższy. Plus tylko wersja JP, nie wyobrażam sobie tego ściągać, mimo że byłem mocnym kolekcjonerem

Edit: ale jeśli znalazłeś coś tańszego, to jasne, ja to sprawdzałem, kiedy pisałem tekst, czyli jakoś w kwietniu/maju

Na ebayu można  dorwać pack czterech części za 115 dolców, ale w kwietniu jedna część kosztowała więcej niż cztery:dunno:

Edytowane przez _Shaman_

Opublikowano

U reszty amigowców również cisza na temat wysyłki? Wiadomo chociaż czy jak amiga była zamówiona do paczkomatu to czy #0 również przyjdzie tą drogą?

Opublikowano
4 godziny temu, darkos napisał:

Dziękuję. Jest czytane, strony przewracane palcami poplamionymi pizzowym tłuszczem :bluber:.... Zupełnie jak w latach 90'ych :pawel::banderas:

20220823-174015.jpg

Pizza chyba u pana Reda zamawiana była. 

Opublikowano

Z Patronów ktoś w ogóle dostał info o wysyłce?

Opublikowano

Patroni dostają przesyłką pocztową, więc infa raczej nie będzie. 

Będzie niespodzianka, hehe.

Opublikowano
13 minut temu, Square napisał:

ja nawet nie dostałem pytania o adres do wysyłki, to napisałem do nich sam na dwa maile i patronite, i zero odpowiedzi od 2 dni :sonkassie:

Opublikowano
13 minut temu, Square napisał:

Ja nie jestem patronem ale kupiłem na Allegro jako ta przesyłka smart Allegro polecona za 0 zł. Jest to zwykła paczka ekonomiczna co idzie 5 dni, a tymczasem wysłali drogim kurierem „paczka48” co w 2 dni dochodzi. U mnie w doręczeniu ale podałem adres pracy, a mam wolne. I jutro wyjeżdżam, trochę pech. Zwłaszcza ze kurier nie odbiera - a chce mieć ten numer ma wyjazd (zawsze wakacyjne numery brałem na wakacje :)

Opublikowano
7 minut temu, grzybiarz napisał:

Ja nie jestem patronem ale kupiłem na Allegro jako ta przesyłka smart Allegro polecona za 0 zł. Jest to zwykła paczka ekonomiczna co idzie 5 dni, a tymczasem wysłali drogim kurierem „paczka48” co w 2 dni dochodzi. U mnie w doręczeniu ale podałem adres pracy, a mam wolne. I jutro wyjeżdżam, trochę pech. Zwłaszcza ze kurier nie odbiera - a chce mieć ten numer ma wyjazd (zawsze wakacyjne numery brałem na wakacje :)

No to Grzybciu poleciałeś jak Shiva z milionami. Ja zawsze paczkomat. Szybko i odbieram kiedy chcę, bo te kuriery to też ananaski są. O Poczcie Polskiej to nawet nie będę szczempił ryja.