Skocz do zawartości

PSX Extreme 300

Featured Replies

Opublikowano

Każdego dnia od 12 lat o nim myśle :frog: Powiedz że Cie do niego zmusili Kali!!1

• Odpowiedzi 745
  • Wyświetleń 73,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• LeifErikson ladnie to ujął, że czasem brakuje tego braku poczucia bycia "u siebie". Po 14 latach przyzwyczaiłem się już do innego kraju i mam ustabilizowane życie bez większych problemów, ale czasem p

• Panie i Panowie - ogromne dzięki za tyle wspólnego czasu:). To dzięki Wam ten cyrk się kręci!:). Ze swojej strony postaram się obiecać jeszcze z co najmniej jedno 9+ dla bijatyki (no, może niekonieczn

• Dziękujemy wszystkich serdecznie za wsparcie, wygląda na to, że 300 numer pobije rekordy sprzedaży we współczesnej historii magazynu. To dla nas ważny oddech w środku roku, bo zazwyczaj łapaliśmy powi

Opublikowano
Teraz, LeifErikson napisał:

O kvrwa przecież to chyba Lambo Shivy?! ;)

Czyli w końcu jakieś dziecko potrzebujące GPSa żeby trafić do kibelka znalazło te filmiki w sieci jak Szyba szaleje urusem?

Opublikowano
W dniu 6.08.2022 o 14:10, Pupcio napisał:

Okami tylko 9 dostało? Chore 

pisałem o tym - walczyłem o 10, ale musiała być decyzja grona redakcyjnego. Tak zresztą często było przy 10;). A tak btw: bijatykom 2D, japońskim (Capcom i SNK w swojej Złotej Erze), a nie chińskim, to wystawiałem po 9+, a nie 10 - bez przesady ;)

Opublikowano

Dobra wszystko wyjaśnione, mogę wracać na łono psxextreme po 7 latach nieobecności :xboss:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Panie i Panowie - ogromne dzięki za tyle wspólnego czasu:). To dzięki Wam ten cyrk się kręci!:). Ze swojej strony postaram się obiecać jeszcze z co najmniej jedno 9+ dla bijatyki (no, może niekoniecznie 2D;). Ja prdl... 25 lat... w życiu bym nie pomyślał, rozmawiając z pierwotną ekipą o PE 1 i 2 dosłownie "pod trzepakiem" gdzieś na Śląsku;). Jeszcze raz dzięki!

Opublikowano

@Kali Lepiej napisz co Cię podkusiło żeby wystawić 7/10 MK: M Sub-Zero xd Bo 9+/10 dla bijatyki z dobrym systemem walki jeszcze zrozumiem ale 7 dla tego kasztana to tak o 4 punkty za wysoko : ) Może jeszcze Hiv zawita na forumek tłumacząc się z 8-.

Spoiler

image.thumb.jpeg.902a8da59fb1d7957c4d2cfe6fa4e909.jpeg

Opublikowano

Ja MGSom dalbym 1. Nie rozumiem fenomemu. Każdy jest inny. Dune 2, civ 1,railroad tycoon, warcraft 3, heroes m&m 2 i ff 10 i tactics wszystkim po dyszce.

Opublikowano

Szanuje człowiek markę, dba jak o swoje i co?

Przychodzi okładka z gnomem w kubraczku :reggie:

Ale numer w wersji fizycznej prezentuje się genialnie :banderas:

Opublikowano
3 minuty temu, Jontek80 napisał:

Ja MGSom dalbym 1. Nie rozumiem fenomemu. Każdy jest inny. Dune 2, civ 1,railroad tycoon, warcraft 3, heroes m&m 2 i ff 10 i tactics wszystkim po dyszce.

I między innymi dlatego nie ma zg(Red.)ziola o ksywie Jontek80 w PE :lapka:

Opublikowano

mi się trafił Sonic, w sumie pasi, chociaż żadnego Sonica nie ukończyłem :)

ale gruby skurczysyn i pachnie ładnie :) i te wstawki na okładce... mmm super

Opublikowano
20 minut temu, Bzduras napisał:

I między innymi dlatego nie ma zg(Red.)ziola o ksywie Jontek80 w PE :lapka:

Wyglada ze by mnie ukrzyzowali jakbym zrobil taka recenzje na 1/3 strony i napisal ze gniot i szkoda czasu na to.

Kupilem ostatnio na promocji chyba za 2 funty mgs 5. Pogralem z 10 minut moze. Przeczolgalem cala baze i nikt mnie nie zauwazyl. Wstalem i zaczalem do wszystkich ladowac jak w quake.

Kupilem zeby dac mu szanse. Na ps1 nie podszedl mi. Ale mysle o co to halo. Moze gust mi sie zmienil i sprobuje na ps4. Jednak w tym wypadku nic sie nie zmienilo.

Edytowane przez Jontek80

Opublikowano
Godzinę temu, Kali napisał:

pisałem o tym - walczyłem o 10, ale musiała być decyzja grona redakcyjnego. Tak zresztą często było przy 10;). A tak btw: bijatykom 2D, japońskim (Capcom i SNK w swojej Złotej Erze), a nie chińskim, to wystawiałem po 9+, a nie 10 - bez przesady ;)

Dobrze, że chociaż zemściłeś się na tym bydlaku Ścierze strzelając mu na paintballu z bliska w dupę. 

Opublikowano

Okładki z Allegro całe szczęście takie, jakie miały być. :obama: Teraz żeby tylko prenumerata przyszła inna. :yao:

297523146_1517267535400631_7631409412884851269_n.thumb.jpg.a73a1514c305740b455ce528fc47b188.jpg

Opublikowano

Prenumerata z pocztowka, czy wierni czytelnicy gorszy sort?

Opublikowano

na allegro tylko pocztowki, już piszesz ktoryś raz, ale tak to już jest w prenumeracie :)

Opublikowano
6 minut temu, grzybiarz napisał:

na allegro tylko pocztowki, już piszesz ktoryś raz, ale tak to już jest w prenumeracie :)

Pytałem przed wysyłką prenumeraty creepie, teraz ludzie zaczeli dostawac przesyłki:)

Edit: o i moja dotarła własnie, z Leonem, wiec git. Zostawiam w folii i na półeczke

Opublikowano

bo tylko w allegro maja zaznaczone o tych bonusach, do numeru 0 tak samo. w prenumeracie nic nigdy nie bylo gratis.

Z innej beczki, jest już aktualizowany ten PDF o Extreme Plus?

Opublikowano
22 minuty temu, grzybiarz napisał:

bo tylko w allegro maja zaznaczone o tych bonusach, do numeru 0 tak samo. w prenumeracie nic nigdy nie bylo gratis.

Z innej beczki, jest już aktualizowany ten PDF o Extreme Plus?

Zglos sie do Konsolite moze cos poradzi.

Opublikowano

aż tak mi na tym nie zalezy, po prostu jak co miesiąc bym chciał wersję kompletną.

Opublikowano
Godzinę temu, grzybiarz napisał:

aż tak mi na tym nie zalezy, po prostu jak co miesiąc bym chciał wersję kompletną.

Dali 8 numerow tego samego to juz plusa mogliby osobno przypiac. Znajac zycie po zeczekamy na to troche. Plus w tym miesiacu calkiem fajny. Mam juz dwie Shantae.

Opublikowano

Dzisiaj doszło i aż mnie wzięło na T3, żeby odpalić i rundkę w Arcade strzelić :)

3 wstępniaki, ale Ściery wjechał jako pierwszy jakby to była oczywista oczywistość. No i bylo fajnie do czasu aż zacząłem czytac przy obiedzie i góra szmatławca wpakowała mi się w talerz z obiadem i się uwaliła od sosu XD znaczy się, że teraz ochrzczony jest, hehe

IMG_20220808_175909.thumb.jpg.0b01816000f90bf8328126c54b76cd40.jpg

Opublikowano

Całe szczęście, że swój nr kupiłem na premierę bo skrzynka nadal pusta. Zaraz się biorę za dalsze czytanie.