Skocz do zawartości

Silent Hill 2 Remake

Featured Replies

Opublikowano

Już nie mówiąc o tym, że na ten miesiąc był zapowiedziany ten RE Showcase już chyba z miesiąc temu xd

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 255,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• BEZSPOJLEROWA OPINIA SPOCEŃCA SZERMAKA POD WIĘKSZĄ PODJARKE: Ukończyłem Wybór poziomu trudności Hard/Hard to był strzał w dziesiątke, było mocno Survivalowo, endurance szedł pełną parą pr

• Dobra, możemy zamykać temat - jakiś insajder podzielił się wyciekiem screena, na którym widać zmiany wprowadzone przez bluberów  Kurwa, miało być tak pięknie, a wyszło jak zwykle. Wrzucam w spoiler, ż

• 69 zł za playable teaser  Was trzeba ruchać i się nie zastanawiać.

Opublikowano

No dokładnie dźwięki radyjka z ds i np wibrację haptyczne w rytmie tętna.
Już się nie mogę doczekać jak jutro punk 8.00 odpalę yt na kibelku :kaz:

Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
52 minuty temu, Hubert249 napisał:

Jaka zmiana narracji, bo eksik :leo:

Mam obie konsole więc jest mi to obojętne czy eks. Gry takie jak The Medium bardzo mi podchodzą

35 minut temu, MEVEK napisał:

Capcom czuje oddech na plecach Konami. Nagle wyskoczyli jak Filip z konopii z tym pokazem. Boja sie konkurenta a ten wstaje z grobu. Co prawda Silent to inny rodzaj straszenia ale ten sam gatunek. Trzymam kciuki za soczyste miesko dzis wieczor:ohboy:

RE Showcase już wcześniej był zapowiedziany, zaraz po pokazie RE4 Remake

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Pokaz ma być o 23 naszego czasu czy później?

Tak, 23

48 minut 

Opublikowano

2 godzinki do prezentacji, a tyle lat czekania. :obama: 

Czuję się jak dzieciak w oczekiwaniu na prezenty pod choinką.

Opublikowano

Czekam na ten dźwięk :cool:

Edytowane przez Szermac

Opublikowano

Snitch teasuje Sakure czyli to grywalne demko

nie ma spania dzisiaj <3

Opublikowano

No to jutro espresso z rana i jakoś to dowieziemy xD

Opublikowano

Ktoś mi wyjaśni dlaczego 2? A jedynka to co? Może jakiś commingout będzie i obie części będą :sadkek:

Opublikowano

W sumie nawet gdyby okazało się, że te gry to będą niewypały (Konami i Bloober to nie są żadne gwaranty sukcesu), to jedno jest pewne - przynajmniej ścieżka dźwiękowa będzie zajebista. Do dzisiaj uwielbiam odpalać sobie niektóre kawałki z SH1, 2, 3, 4, a nawet z Homecoming. 

Opublikowano

image.png.575addd14d59a5630c88bb9fcc68b567.png

OT
Ostatnio ktoś wspomniał tutaj o analizach serii robionej przez Falcona, właśnie dzisiaj, przed chwilą właściwie xD z kilkoma innymi Sajlentowymi zapaleńcami ruszyli z kanałem Silent Hill Polska

EOT

Edytowane przez Szermac

Opublikowano

A jak się okaże że to znowu jakaś deskorolka z motywem pielęgniarki?

Nic nie oczekuję po Konami, jak rzadko kiedy, mam nadzieję ze się pozytywnie zaskoczę.

Opublikowano
2 godziny temu, Szermac napisał:

I trzaski radia dobiegające z DualSensa :notbad:

W ghostwire tokyo to dawało rade :obama:

Opublikowano
31 minutes ago, iluck85 said:

Ktoś mi wyjaśni dlaczego 2? A jedynka to co? Może jakiś commingout będzie i obie części będą :sadkek:

Też bym wolał jedynkę ale dwójka uchodzi za kultową.

Opublikowano

Zabijając czas do streama nabazgrałem potworka:

Spoiler

hungry_for_more_by_wojteq1st_dffvp0c-ful

Opublikowano
50 minut temu, iluck85 napisał:

Bo jest najbardziej popularna i ma największe szanse na sukces komercyjny? Jeżeli Konami będzie zadowolone ze sprzedaży, to może zdecyduje się na remake jedynki.

Opublikowano

Ja tymczasem przegladam PSStora. Moze cos wrzuca przedwcześnie :music:

Opublikowano

Przesuwajcie do 10 minuty bo debile nie dali livestream tylko całą prezentację od razu

Opublikowano

Myślałem, że to będzie live jak jakieś E3, a tu od razu cały film 48-minutowy do obejrzenia. Chyba nie tak to miało zostać ujawnione, albo może się mylę.

Opublikowano

Odliczanko.

Opublikowano

Ten Silent Hill F zapowiada się bardzo ciekawie, trochę czuć Fatal Frame.