Pupcio 18 271 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 To są właśnie Ci gracze od czasów ps3 i asasynów. Jak mają zrobić coś więcej niż zakraść się do chłopa i wcisnąć guzik z duszeniem to już ich przerasta 1 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 782 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 7 minut temu, McDrive napisał: Nie bez powodu ten gatunek jest zdechły. I niech tak zostanie. Przestań bredzić. Dobrych skradanek nigdy za wiele. O ile w jedynce odrzuciło mnie zarządzanie zasobami i dialogi (pograłem 2 godziny, więc wiem, że to nie jest miarodajne), tak po obejrzeniu tego zwiastuna utwierdzam się w przekonaniu, że Kojima to jest świetny reżyser wizualny. Te wszystkie jego pokręcone pomysły wyglądają niesamowicie i chętnie obejrzałbym wielki film kinowy osadzony w tym uniwersum. Żeby jeszcze tylko ktoś mu pomógł z dialogami to byłoby cycuś glancuś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Na Kojime trzeba po prostu dorosnąć - tak było z mgs2, tak było przy death stranding, tak będzie w przyszłości - nie wszyscy docenia wizjonerstwo tego kochanego skośnookiego Pana. CZEKAM FCHUJ Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Ciekawe czy Kojimo znowu zrobi z całą historię tak pokręcona, że wyjdzie z tego Goofy cringe jak ostatnio. Drugi raz nie dam się nabrać i kupię u żyda. 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Ma chłop fantazje i albo się to lubi albo nie. Mi tam pasowało death stranding mimo wielu WTF jakie miałem podczas grania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 1 godzinę temu, Pupcio napisał: To są właśnie Ci gracze od czasów ps3 i asasynów. Jak mają zrobić coś więcej niż zakraść się do chłopa i wcisnąć guzik z duszeniem to już ich przerasta A w której skradance musiałeś zrobić coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza
Soyokaze 75 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 22 godziny temu, Paolo1986 napisał: To kiedy startują preordery? To kiedy zamawiamy? Brak Ps5 ale i tak kupię samą grę Kolejny powód czemu odkładam kasę i czekam na wersję Pro Ps5, niż dokładać do PieCa . Wolę w inwestować tam gdzie są fajne i ciekawe tytuły, niż przepłacać za rosnący licznik klatek FPS, a mieć ograniczone tytuł. Muszę dokończyć 1. Mnie martwi co zrobię, gdy ją skończę. Przedłużam jak nie wiem z budowaniami, by najdłużej się w tej "piaskownicy" bawić" Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 1 hour ago, Soyokaze said: To kiedy zamawiamy? Brak Ps5 ale i tak kupię samą grę Kolejny powód czemu odkładam kasę i czekam na wersję Pro Ps5, niż dokładać do PieCa . Wolę w inwestować tam gdzie są fajne i ciekawe tytuły, niż przepłacać za rosnący licznik klatek FPS, a mieć ograniczone tytuł. Muszę dokończyć 1. Mnie martwi co zrobię, gdy ją skończę. Przedłużam jak nie wiem z budowaniami, by najdłużej się w tej "piaskownicy" bawić" DS2 pewnie też wyjdzie dość szybko na PC Cytuj Odnośnik do komentarza
Soyokaze 75 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 (edytowane) 11 minut temu, Czoperrr napisał: DS2 pewnie też wyjdzie dość szybko na PC Dlatego muszę wydać min 2 tyś na GPU, a mi się nie chce po prostu. Wolę Prosiaka nawet za 2500 i mieć spokój na te 3-4 lata. Jak nie 5 lat. Plus ani myślę teraz wracać na PieCa. Nic mnie nie ciagnie z gatunku PeCetowych. Te gry co gram uciągnie moja kilkuletnia karta GTX. To co mnie kręci jest bardziej właśnie konsolowe. Ja byłem zmuszony grać na PC, z powodu ograniczeń budżetowych. Coś za Coś. Edytowane 10 Grudnia 2022 przez Soyokaze Cytuj Odnośnik do komentarza
hudiny 14 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 5 godzin temu, McDrive napisał: Nie bez powodu ten gatunek jest zdechły. I niech tak zostanie. Nie wiem czy jest zdechły i czy tak zostanie ale na pewno lepsza skradanka niż chodzonka (DS) 5 godzin temu, XM. napisał: Na Kojime trzeba po prostu dorosnąć Dokładnie. Gra nie dla wszystkich. Tylko dla dojrzałych graczy. Oniryczne doświadczenie i inne bzdury, żeby wyjaśnić, że robienie tego samego przez 30h jest fajne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 (edytowane) Edytowane 10 Grudnia 2022 przez Szermac Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 6 godzin temu, Pupcio napisał: To są właśnie Ci gracze od czasów ps3 i asasynów. Jak mają zrobić coś więcej niż zakraść się do chłopa i wcisnąć guzik z duszeniem to już ich przerasta Nie każdy lubi gry Kojimy, ale jednak każda z nich na koniec była GOTY lub top 3 w swoim roku, nawet mimo braku np. 3 aktu w MGS V xDD. Nawet mega niszowy Death Stranding zjechany przez niektórych pseudo recenzentów za brak strzelania, dla mnie top3 poprzedniej generacji i magnus opus gier kurierskich, zdobywajac mega popularność rownież na dlugo po premierze za swoją odmienność. . Gra od razu wpada do topu najbardziej oczekiwanych produkcji. Ciekawe, co tam Hideo zaserwuje tym razem, na pewno będzie to znowu nieoczywiste. Gameplay loop podejrzewam, że będzie zupełnie inny niż w jedynce. Tutaj można sporo powariować. Cytuj Odnośnik do komentarza
addhoc 61 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Mi też się jedyneczka bardzo podobała. W czasach badziewia i copy/paste to unikatowe doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jachu 1 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Czyli miałem rację Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 719 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Czyli rozumiem, że skoro: - pierwsza część DS bardzo mi siadła - wbiłem calaczka - uważam ją za jedną z gier życia - na możliwość złożenia preordera na część drugą czekam jak na zbawienie To mogę uznać siebie za dojrzałego gracza? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 2 godziny temu, Szermac napisał: Dla mnie to troche taki kolejny hint idący w stronę rimejku MGS albo coś. Tak jak było z trailerem DS Directors Cut i chowanie się Sama w pudełku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Dziwne to jest dla mnie. Tamto(DC) wyglądało na symboliczne pożegnanie, a tutaj cały czas się tego trzyma, nawet ten metal gear w trailerze. W samym DS też za dużo bezpośrednich nawiązań Spoiler walka z higgsem jak z ocelotem w mgs4 , zamiast tworzyć zupełnie nowe "momenty", które będą pamiętane na lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Nawet Pan Kojima dał się złapać na robienie nostalgicznych głupot dla starych zagrajmerów. Dopóki nie przysłonią nowych rzeczy to niech sobie będą Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 17 minut temu, Szermac napisał: Dla mnie to troche taki kolejny hint idący w stronę rimejku MGS albo coś. Tak jak było z trailerem DS Directors Cut i chowanie się Sama w pudełku hahaha znowu zaczyna się odklejka. "Chłopaki, spokojnie kojima nas trolluje i w tym trailerze nie pokazal prawdziwego gameplayu" Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 7 minut temu, SlimShady napisał: Dziwne to jest dla mnie. Tamto(DC) wyglądało na symboliczne pożegnanie, a tutaj cały czas się tego trzyma, nawet ten metal gear w trailerze. W samym DS też za dużo bezpośrednich nawiązań Ukryj zawartość walka z higgsem jak z ocelotem w mgs4 , zamiast tworzyć zupełnie nowe "momenty", które będą pamiętane na lata. Na razie to może grać na nas jak na skrzypcach, wiadomo że z tym panem nic nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 (edytowane) Dopóki nie poinformuje jak się będzie nazywała ta część to gameplayu też nie poznamy zbyt prędko Edytowane 11 Grudnia 2022 przez Szermac Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Liczę, że Kojimbo zaskoczy nas innym gameplayem niż jedynka. Nie dlatego, że mnie nudził, ale Spoiler jednak ending i ten trailer sugeruje, że Bridges przestał mieć sens, a przynajmniej jego główny powód istnienia. No chyba, że ludzkość znowu będzie miała pod górkę i trzeba jeszcze raz zorganizować spedycję, ale nie lubię takich tanich zabiegów Myślę jednak, że dostaniemy coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 3 minuty temu, Bartolinsky napisał: Liczę, że Kojimbo zaskoczy nas innym gameplayem niż jedynka. Nie dlatego, że mnie nudził, ale Pokaż ukrytą zawartość jednak ending i ten trailer sugeruje, że Bridges przestał mieć sens, a przynajmniej jego główny powód istnienia. No chyba, że ludzkość znowu będzie miała pod górkę i trzeba jeszcze raz zorganizować spedycję, ale nie lubię takich tanich zabiegów Myślę jednak, że dostaniemy coś innego. Dokuadnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 3 godziny temu, Bartolinsky napisał: Liczę, że Kojimbo zaskoczy nas innym gameplayem niż jedynka Jestem ciekaw co z tego wyjdzie. Pierwsza część ma ciekawą mechanikę podróżowania, ale już sama walka była dla mnie drętwa i nudna. Konfrontacji z MULami wolałem unikać, a bossowie byli rozczarowywujący. Walki wydawały się jakieś takie ślamazarne. Nawet ostatnie potyczki na froncie chciałem by jak najszybciej się skończyły. Dla mnie to był duży krok wstecz względem MGSa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi