Opublikowano czwartek o 10:232 dni 1 minutę temu, Szermac napisał(a):Empik naprzykładJest jeden, ale bez steela. do tego sprzedaje mediamarkt
Opublikowano czwartek o 12:132 dni Nie no panowie, ktoś to musi w końcu powiedzieć: to wygląda jak gówno xddddd
Opublikowano czwartek o 12:152 dni To ja w kontrze do kolegi sutka powiem, że wygląda zajebiście Oczywiście dzień jeden będzie grany najprawdopodobniej, bo klimat wylewa się z każdej sekundy tego trailerka.
Opublikowano czwartek o 12:182 dni Widzę Adaś, że wstałeś i wybrałeś KONTROWERSJĘ. Ja jedynie liczę na to, że nie puszczą mi zwieracze podczas grania, bo nerwy już nie te. :/ #residentevil2remakeofshame
Opublikowano czwartek o 12:312 dni 17 minut temu, suteq napisał(a):Nie no panowie, ktoś to musi w końcu powiedzieć: to wygląda jak gówno xdddddIGN: not enough geh and blecks, 2/10
Opublikowano czwartek o 15:272 dni Ja jestem uchachany. Day1 jak nic wpadnie a moze i wczesniej. To w koncu nowy SH wiec jak mogloby byc inaczej. Szybka premiera tez zaskakuje - no jest jaranko
Opublikowano czwartek o 15:432 dni Będzie day one. Wygląd potworów + japoński klimat i jestem kupiony.
Opublikowano czwartek o 17:272 dni Zajebiście się zapowiada. Nie jestem przekonany czy będzie strasznie, bo na razie nic mnie nie rusza, ale jest klimat, jest mistrzowski dizajn, a nawet gameplay jak na standardy serii nie jest zły. Przynajmniej na pierwszy rzut oka. No i przede wszystkim fabuła musi dostarczyć, może z tego być kolejny czarny koń.
Opublikowano czwartek o 17:312 dni 5 godzin temu, suteq napisał(a):Nie no panowie, ktoś to musi w końcu powiedzieć: to wygląda jak gówno xdddddPisałem to w temacie, gdzie komentowaliśmy State of Play - wygląda biednie, tak typowo po japońsku - sztucznie, sterylnie, pusto, wręcz "mobilnie".Przy "naszym" SH2 to nawet nie stało.Ale tak jak również tam pisałem - jak klimat i gameplay dowiozą to yebać biedne wizualia, bo to nie jest dla mnie jakiś wymóg konieczny do świetnej zabawy.
Opublikowano wczoraj o 15:33 1 dzień Do Empiku wrócił steelbook. Jak się zamówi grę to można dodać go do koszyka za 2 grosze
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Nic już nie oglądam. Premiera tuż tuż, więc po co sobie zdradzać - zwłaszcza, że mam przeczucie, że gra nie będzie należeć do przesadnie długich. W necie mignęły mi projekty potworów, ale też się nie przypatrywałem bo zwiastuny i tak już dużo pokazały. A te powykręcane sylwetki wyglądają mega creepy. No i liczę na konkret fabułę.A nastawienie gry na akcję wcale nie musi jej odebrać klimatu. Narzekano na intensyfikację starć w SH2R, a mnie to się nawet podobało. Zresztą sam gdybym robił Silencika to zaprzągłbym trochę systemów z gier akcji, szczególnie z TLOU2 z jego fantastycznym systemem ruchu. Żeby żyć seria musi się zmieniać i podejmować ryzyka. Edytowane 9 godzin temu9 godz. przez Wojtq
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. No ogólnie mówi się, że jeśli chodzi o fabułę to będzie jakaś tam powtórka motywów z Higurashi. Czy źle czy dobrze? Różnie może być. Może Ci co nie czytali mangi, albo nie oglądali anime trochę będą mieli więcej zaskoczek. Ale i tak powinno być grubo. 108 dni
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Właśnie specjalnie ominąłem Higurashi, żeby nie wiedzieć czego się spodziewać. Liczę na dramy, ale takie poryte, egzystencjalne, nie pitu pitu z The Short Message. Tutaj ewidentnie czuć ekscytację od tego autora, podczas gdy w wywiadach dotyczących TSM jego scenarzysta mówił, że było dla niego wyzwaniem wczuć się w licealistki, więc naturalnie fabuła nie wypłynęła z jego głębi serca. Edytowane 9 godzin temu9 godz. przez Wojtq
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Szczególnie, że zwracają się do naszej bohaterki Traitor,Spoilera jedna z postaci, która tak mówi, i jej rodzina należy do kultu ze świątyni.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Teraz, wodny1988 napisał(a):Trochę martwi mnie to, że gra będzie mocno nastawiona na akcję.Po 1000 wrogów w SH2 ciężko sobie wyobrazić, by było ich tutaj więcej xD.
Opublikowano 53 minuty temu53 min W opisie przedmiotów z edycji deluxe, jest wzmianka, że aby wyposażyć się w strój lub odebrać przedmiot, trzeba odwiedzić hokorę (kapliczke) i wybrać 'zmień ubiór' lub 'premie'.Soulslike jak nic xD