Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Pierwsza PRO konsola gdzie opłaca sie grac w wersje bazową. Cerny jebany geniusz inżynierii.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Godzinę temu, Pupcio napisał(a):Na series s nie wygląda to zbyt dobrzeNa pewno fabułę SH łatwiej zrozumieć niż cokolwiek z Shenmue. Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Josh
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a):Pierwsza PRO konsola gdzie opłaca sie grac w wersje bazową. Cerny jebany geniusz inżynierii. Konami wszystkie 3 gry dokładnie tak samo poprowadziło jeżeli chodzi o wsparcie dla wszystkich konsol i PC, ten sam silnik, te same miniproblemy, ale imo nic potężnego. Nie do końca, albo raczej to zależy. Upscalery srery, w jednym gorsze rośliny, ale znacznie lepsze iq i performance, w innym blur, w innym shader compilation, no niestety tak już będzie na każdym sprzęcie coś innego ma problem, jednakże szczerze mówiąc to raczej jest jakieś uwielbienie do liczb i Digital Foundry, gdyby nie te newsy to większość graczy nigdy by nie zwrociła uwagi co jest lepsze i gdzie, szczególnie na Unrealu, na którym zawsze coś nie trybi jak na Decimie, czy innym Id Techu. Najważniejsze, że gra wyszła podobno znakomicie. Byle do czwartku...:)
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jeszcze troszkieeekurde ta muza w menu Pizza z biedronki przygotowana, mleko na kakałko się będzie grzało, słuchawki i pad naładowane, drzemka po południu długa, urlop do końca tygodnia, zaraz Święto
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 26 minut temu, Szermac napisał(a):Jeszcze troszkieeekurde ta muza w menu Pizza z biedronki przygotowana, mleko na kakałko się będzie grzało, słuchawki i pad naładowane, drzemka po południu długa, urlop do końca tygodnia, zaraz Święto Panie Szermac, jutro poproszę o pierwsze BEZSPOILEROWE wrażenia
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 godzinę temu, Szermac napisał(a):Jeszcze troszkieeekurde ta muza w menu Pizza z biedronki przygotowana, mleko na kakałko się będzie grzało, słuchawki i pad naładowane, drzemka po południu długa, urlop do końca tygodnia, zaraz Święto Swoją drogą - jakby mi ktoś screen z tego dashboardu pokazał ze 3 lata temu i spojrzał na te gierki to bym stwierdził że fejk że ja pierd.ole. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Cedric
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Zazdro. Kusiło, żeby przypierdolić L4 od czwartku, ale chyba jednak opanuję swoje żądze i wykorzystam je dopiero na Ninja Gaiden Wiadomo, że to nie będzie zbyt obiektywna opinia, ale też chętnie poczytam Twoje wrażenia ;)
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 7 minut temu, Cedric napisał(a):Swoją drogą - jakby mi ktoś screen z tego dashboardu pokazał ze 3 lata temu i spojrzał na te gierki to bym stwierdził że fejk że ja pierd.ole. Sorry za cytowanie samego siebie, ale o kur.wa jeszcze ta 21:37 na zegarze - dopiero teraz zauważyłem ten subtelny detal. @Szermac