Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Crew Motorfest

Featured Replies

• Odpowiedzi 127
  • Wyświetleń 27,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jo. Już dawno. Festiwal stutter w niemal każdej grze zniszczył mi psychikę. 

• Ja też dzisiaj chwilke pograłem i w sumie już mogę odpowiedzieć na pytanie @Faka. To chyba najlepsza gra samochodowa ostatnich lat! Znakomity system jazdy oferujący genialną adrenalinę, fantastyc

• Pierwsze wrażenie: zaskakująco dobre, w dwojke gralem z godzine ale tragiczny model jazdy po przesiadce z Horizona mnie odrzucił. A tutaj no przyjemnie, poki jest przyczepność to śmierdzi Forza, jest

Opublikowano

jeśli wrócą vibem do pierwszego TDU to chyba sypnę srebrnikami. 

Opublikowano

No ja chyba też, już the crew 2 miało niezłe momenty a porozbijać się troche w tropikach nigdy nie zaszkodzi. Ale inspiracja horizonem, aż niesmaczna.

Opublikowano

czuć że ludzie odpowiedzialni za stare dobre TDU przy tym dłubią. dobrze że wracają, trzeci gracz obok Forzy i NFS'a tylko na plus. cieszy nawet bardziej bo nowy TDU wyjdzie w bólach, o ile w ogóle :/ 

Opublikowano

Dobrze, że coś innego od Forzy Horizon z arcade wychodzi. Teraz bedzie mniejsza lokacja, to pewnie bardziej dopracowana niz cale Stany Zjednoczone.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Zobaczymy czy model jazdy będzie dobry bo w poprzedniej części był strasznie nijaki. Oby gadanie o 'live game' nie oznaczało setek śmieci do customizacji. No i niestety crossgen.

Opublikowano

- Mamo kupimy Forzę Horizon?

- Przecież mamy Forzę Horizon w domu.

Forza Horizon w domu:

Z tego trailera aż wylewa się bieda i drewno. 

Opublikowano

Crossgen, smuteczek. Dwójka to dla mnie było typowe UBi game tylko z samochodami, no rozmach świata robił wrażenie, wybó aut też, ale gameplayowo to max 6/10 było.

Opublikowano

Dla mnie tym, co nie pozwalało w to grać był nijaki model jazdy i jakoś nie jestem przekonany czy w końcu uda im się to zrobić jak trzeba. Jakby model jazdy był jak np. w DriveClubie lub Forzy Horizon byłoby świetnie. Z drugiej strony na trailerze auta "bujają" się jakby całkiem przyjemnie... Oby było jakieś demko.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

1 i 2 to były straszne kupsztyle. Zero optymizmu i oczekiwań. Mam nadzieje, że wyjebali te motorówki i samoloty.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Każde Crew to były co najwyżej średniaki. Model jazdy w każdej części był okropny... Ubi z tym ma od zawsze problem, bo w Watch Dogs jazda też ssie po całości. Co lepsze, w Crew 2 najlepiej operowało się samolotami i łódkami, miały przyzwoity model sterownia, a samochody dalej kupa.

Ubi jest ostatnio w bardzo cienkiej formie, także nie wiem czy inwestowanie w tego kasztana ma sens. Dwa razy już nie pykło, do trzech razy sztuka.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Zeszło embargo na gameplaye z bety, intrygująco to wygląda, wg grających samochody nabrały masy i podstawowe prawa fizyki, mapa jest śliczna, może to będzie NFS, którym miał być Unbound?

Opublikowano

A lusterka dalej nie działają. Chvj z tym, że w 2007 w TDU już się dało to zrobić. Zobaczymy co z tego wyjdzie, bo poza FH4 dawno w dobrą ścigałkę nie grałem- gdyby Unbound nie miał tej durnej policji i spartaczonego systemu kolizji- grałbym do upadłego.

Opublikowano

Jeśli tylko będzie lajtowy klimat i porządny (arcade'owy) model jazdy to z chęcią ogram w plusie, he he. A poważnie, to podejrzewam, że będą chcieli zrobić ubisoftowe FH i będzie mnóstwo dlc, rozszerzeń i mikro. Poczeka się na edycję ultimate i może się kupi (dla syna).

Opublikowano

O wszystkim zadecyduje model jazdy. Do The Crew 2 podchodziłem kilka razy.... i nie wytrzymywałem dłużej niż kilkanaście minut jazdy właśnie przez słaby model jazdy (chociaż i tak milion razy lepszy niż to coś co jest w ostatnich kilku NFSach).

Opublikowano

Chciałbym się przekonać do tej gry, ale cały czas wygląda na tańszą Forzę Horizon, z której czerpie garściami.

Opublikowano

Mnie najbardziej dziwi wybór Oahu, które ograłem na setki godzin lata temu w TDU. Wiadomo inne czasy graficznie, ale sama wyspa wygląda podobnie siłą rzeczy

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zmieniam zdanie o tej produkcji, obejrzałem gameplaye i pograłem w the crew 2 po tym patchu trochę więcej i musze powiedzieć, że beztroski klimat hawajów mocno przekonuje. Gdyby nie to, że gry ubi lecą z ceną błyskawicznie to bym rozważył nawet day one. Szkoda tylko, że gameplaye w necie są w jakiejś tragicznej jakości. Ten cały Youji720 coś mówił, że mógł testować grę tylko przez clouda i stąd pewnie tragiczna jakość. Te wyścigi po jungli wyglądają naprawdę świetnie.