Opublikowano 15 września 20231 r Te reżyserowane sztuczne rozmowy które mają naśladować naturalne konwersacje to jak zwykle największy cringe. Sama gra nie wygląda aż tak źle, ot średniobudzetowy gaasowy shooter PvE że strzelaniem do hord kosmitów, w stylu DayZ czy innych strzelanek
Opublikowano 17 września 20231 r Tak oglądam sobie te trailery i gameplaye to jednak brakuje tam prawdziwego sznytu Helldivers z jedynki, przegrałem tam setki jak nie tysiące godzin i platynka też weszła. A tutaj jakieś takie no nie wiem.
Opublikowano 17 września 20231 r Zmiana kamery wyprała grę z tego, za co się ja lubiło. Jak nie wpadnie za darmo do plusa, to raczej długo nie pożyje.
Opublikowano 17 września 20231 r Mi się setup podoba, jak będzie wyzwanie w coopie to tym bardziej. To ladowanie lufy kolegi () to tez niezły pomysl. Ostatnio widzialem ten patent w mgs:pw i fajnie to działało.
Opublikowano 17 września 20231 r 2 godziny temu, oFi napisał: To ladowanie lufy kolegi () to tez niezły pomysl To chyba już w jedynce był taki ficzer, ale już dokładnie nie pamiętam, bo ja zawsze bywałem One Man Army z pewnym buildem w tych wszystkich walkach. To też była taka jedyna gierka, gdzie nawet nie potrzebowałeś komunikacji z graczami, bo wiedzieli jak się trybi w walkach i było spoko.
Opublikowano 17 września 20231 r Autor 4 godziny temu, Moldar napisał: Jak nie wpadnie za darmo do plusa, to raczej długo nie pożyje. nie wpadnie, preordery startują 22 września, ciekaw jestem ceny, jak to będzie trzy i pół bomby to będzie jak z tymi samochodzikami na start PS5 ciekawe czy beta jakaś będzie bliżej premiery
Opublikowano 17 września 20231 r Nie pamiętam tego ładowania, może nie używałem za często albo to juz tak stare dzieje ze ciężko sobie przypomnieć
Opublikowano 22 września 20231 r Autor 169zł, tyle samo na steam niech dadzą jakąś betę ze stres testem serwerów i i wtedy się pomyśli edit. będzie też pudełeczko
Opublikowano 22 września 20231 r Obejrzalem sobie trailerek Są nawet rzuty jak w mgsie. Duzo fajnych mechanik wpletli, jak dla mnie to must buy jeżeli ktoś często gra w coopiku
Opublikowano 22 września 20231 r Cena sugeruje, że to nie będzie jakiś duży projekt. Pewnie zrobienie wszystkiego to taki max 20 godzin. Pytanie czy będzie jakiś end game w tej grze i sens powtarzania misji.
Opublikowano 10 stycznia 20241 r W dniu 22.09.2023 o 19:07, Patricko napisał: Cena sugeruje, że to nie będzie jakiś duży projekt. Pewnie zrobienie wszystkiego to taki max 20 godzin. Pytanie czy będzie jakiś end game w tej grze i sens powtarzania misji. Kolega pewnie nie grał w jedynkę. Tak czy siak, czekam. Jedynka opierdolona na wszystkie sposoby i ponad 1k godzin grania.
Opublikowano 16 stycznia 20241 r Launch traila! Kurczę, jak nie gram za bardzo w multi tak ten Helldivers 2 wygląda zabawowo. Czekam na recki i chyba wbiję na rzeźnię.
Opublikowano 24 stycznia 20241 r Oby tylko wszystko techniczne dojechało, bo trochę niepokoi brak preview żadnego w sieci.
Opublikowano 1 lutego 20241 r Nie no, kurde, czekam. Jedynka tak mnie oczarowała gameplayem i klimatem Starship Troopers, to i tutaj liczę na tonę zabawy z graczami.
Opublikowano 2 lutego 20241 r Wygląda spoko. Ciakawe czy będzie w to można pograć tylko w dwójkę czy na siłę będzie szukało randomow do gry.
Opublikowano 3 lutego 20241 r Nie oglądałem jeszcze powyższych filmików, mówią czy jest lokalny coop?