Opublikowano 5 stycznia5 sty Numer o SNES już był i był świetnym więc kolej na Nintendo 64 Czekam niecierpliwie :)
Opublikowano 6 stycznia6 sty Może dla śmiechu "Failure Extreme"? Vita, N-gage, WiiU, Jaguar... Trochę by się znalazło sprzętu. Edytowane 6 stycznia6 sty przez Jutrzen
Opublikowano 6 stycznia6 sty 51 minut temu, PiotrekP napisał(a):A potem "Extreme dla koneserów brązu" o crapiastych grach.Tu jest mega potencjał na fajne teksty z pazurem ;)
Opublikowano 6 stycznia6 sty 33 minuty temu, BRY@N napisał(a):W zestawie z rolką papieru toaletowegoWspółpraca z CDA?
Opublikowano 6 stycznia6 sty Cda ciężko by było. Piłka nożna byłaby lepsza, tylko trzebaby 3 razy składać, bo tam papier cieńszy niż w gazetkach reklamowych biedronki.
Opublikowano 6 stycznia6 sty Szczerze mówiąc to chętnie łyknąłbym takiego Crap Extreme z największymi growymi porażkami. Chociaż wątpię, że redaktorom chciałoby się wymęczyć takie wydawnictwo.
Opublikowano 6 stycznia6 sty W pierwszej chwili myślałem, że fajnie byłoby poczytać album z reckami PE oznaczonymi jako dla koneserów brązu, ale z drugiej prawie wszystkie te gry to były jakieś indyki z tysięcznej strony na steamie
Opublikowano czwartek o 08:514 dni Czy na dzisiejszym resident evil showcase będzie zapowiedź albumu???
Opublikowano czwartek o 09:144 dni No to by była niezła bomba, gdyby na koniec szołkejsu wyszedł Pan Redaktor Prowadzący Adam S. Piechota i zapowiedział oficjalnie album.Arigato gozaimasu, please be excited
Opublikowano czwartek o 09:254 dni "Otóż drodzy Panowie, będzie to album skupiający się na grach multiplayer, z serii RE".
Opublikowano czwartek o 10:574 dni On 1/5/2026 at 11:09 PM, [InSaNe] said:Numer o SNES już był i był świetnym więc kolej na Nintendo 64 Czekam niecierpliwie :)Właśnie czytam ten numer i jest fptę. Zastanawiam się o czym byłoby Mega Drive Extreme bo temat wojny SNES vs Genesis już był tutaj opisany.
Opublikowano czwartek o 11:114 dni 12 minut temu, Czoperrr napisał(a):Właśnie czytam ten numer i jest fptę. Zastanawiam się o czym byłoby Mega Drive Extreme bo temat wojny SNES vs Genesis już był tutaj opisany.Mozna by sie skupic na samej wojence Sega JP i Sega US. Do tego artykul o dodatkach CD i 32X oraz np o rynku w Ameryce Poludniowej gdzie Mega Drive nigdy nie umarl. Cos na pewno by sie znalazlo.
Opublikowano czwartek o 11:214 dni Tak, dzięki Tec-Toy w Brazylii pojawiło się sporo dobrego. Podobnie było z Saturnem i Dreamcastem.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Crap EXTREME, czy Creep EXTREME. Pismo o naj@%# grach w historii. Myślę, że NR Geek jako redaktor naczelny, pierwszy raz by nikt nie miał pretensji, że się udziela. Z pewnością pomysł dobry, bo ile można męczyć tematy sprzętowe.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Gdzieś mi kiedyś mignęło info, że nrgeek mówił na streamie, że proponował właśnie wydanie Crap Extreme. Ja pomysł popieram, na pewno bym wziął
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Prosze nie... Mam ciareczki od samego wyobrażenia sobie czegoś takiego pod nadzorem nrgeeka
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 36 minut temu, kazetwu napisał(a):Gdzieś mi kiedyś mignęło info, że nrgeek mówił na streamie, że proponował właśnie wydanie Crap Extreme. Ja pomysł popieram, na pewno bym wziąłNie musi być nrgeek. Aysnel recenzuje takie krapiszcza na łapach normalnego PE, że dałby radę to redagować W ogóle to nie muszą być same gry z kosza. Było pełno fajnych gier, które miały potencjał a wyszedł średniak na szelkach. Taki Matrix Path of neo to był niezły potworek, a finalnie zagrałbym w to jeszcze raz wiedząc jak ta gra działa.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Crap Extreme brzmi fajnie, mogłoby być całkiem śmiesznie, ale prowadzenie takiego wydawnictwa dałbym jednak komuś bardziej ogarniętemu.Już widzę te okładki z E.T., Superman 64 i Concord
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Byle nie energejowi. Od czasu jak wszedł w patronejty to poziom jego materiałów poleciał wyraźnie w dół i dalej się tam utrzymuje. A crapy to mu najgorzej wychodzą.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Przypominam jego wypociny z Dreamcast Extreme, które poszły bez korekty. Ktoś by mi musiał sporo zapłacić, żebym zmarnował czas na czytanie czegoś pod jego redakcją. Edytowane 11 godzin temu11 godz. przez Grześ