Hubert249 4 272 Opublikowano 3 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 41 minut temu, krzysiek923 napisał: Ja mocno liczę, że MS po przejęciu Activision ogarnie to jakoś z rigczem, bo jak nie, to chuy mi z tego przejęcia marki. Niech sobie będą mikrotransakcje z jakimiś skórkami, ale w pewnych granicach przyzwoitości, albo niech dadzą opcję podmiany skinów na normalne u mnie na TV i wtedy niech robią co chcą. No co za problem dać taką opcję, żebym u siebie widział tylko domyślne, podstawowe skiny, a ci którym to pasuje niech sobie patrzą na to u siebie. Bodajże w war of warships jest taka opcja. Opcja, która nigdy nie będzie dostępna w CoD. Np taka Minaj czy Spawn, to po prostu postać w grze( jak Price czy Ghost) a nie skórka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 373 Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 GOTY, kupuję kolekcjonerkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 MWIII to jest gra która ma kampanię wzorowaną na MW3 z 2011 roku, za to multiplayer posiada zremasterowane mapy z MW2 z 2009 roku które pierwotnie miały trafić do MWII z 2022 roku czego kurwa nie rozumiecie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Kto tam napyrtala we wczesną betę? Wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 7 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 Ja i co tu duzo mowic. Dla mnie to jest 1:1 to samo co w MW2. Czyli jest dobrze Czy ta gra to taki map pack z kampania na 4h za pelna cene? Tak Czy za 2 miesiace po mapach beda biegac Nicki Minaj, Bieber i Stuu pedofil? Tak Czy chetnie bym zmarnowal na granie w to +100h zycia tak jak w mw2? Tak Ogolnie to dobrze ze nie mam czasu na regularne granie w multi bo bym pewnie dal sie wyruchac. Tak to kupie uzywke dla kampanii i zachowam godnosc. Zajebiscie sie strzela ale skok na kase zrobili przesadzony Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 7 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 Jakie mapy dali do bety oprócz Highrise? Od której godziny będzie można napierać jutro w otwartą betę na PS5? Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 63 Opublikowano 7 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 Skidrow, favela, estate... mam mieszane uczucia, moze troche lepiej niz przy MWII. MW 2019 byl game changer. Te killstreaky sa biedne jak w BO3. Moim zdaniem tylko Infinity Ward potrafi robic CODy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 8 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 Grałem to samo co wcześniej plus delikatne usprawnienia Cytuj Odnośnik do komentarza
meffju41 11 Opublikowano 8 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 (edytowane) Serio to samo co wcześniej? Ja nie mogę pozbyć się wrażenia, że strzelanie zostało uproszczone na maxa.. Dla mnie pod tym względem krok w tył, znów nie czuć ciężaru broni, prawie zero odrzutu. Szkoda, że Sledge brali się za nowe MW, bo tylko zjebali to co było dobre w dwójce. A wystarczyło dodać tylko nowe stare mapy... Bronie z bety wyglądają strasznie nijako, jedna podobna do drugiej. Szybkostrzelność snajp na poziomie karabinów bojowych z mw2. Ogólnie poszli w arkejd okrutnie xD Frajerzy z Sledge mieli tylko dodać zawartość, te mapy, kampanię, ewentualnie parę broni nie ruszając rozgrywki z mw2. Wtedy te dlc byłoby więcej warte niż udawana nowa odsłona. Miałem kupić, jednak niech się pierdolą. Edytowane 9 Października 2023 przez meffju41 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 12 godzin temu, Whisker napisał: to samo co wcześniej plus delikatne usprawnienia żadne usprawnienia tylko regres Zgadzam się w 100% z postem wyżej. Ściągnąłem betę na PS5 i stwierdzam że to chujnia jest. Gdyby to było rzeczywiście DLC do MWII to by było znacznie lepiej, jednak postanowili zrobić skok na kasę i zrobili z tego oddzielną grę, jednocześnie zmieniając gameplay. Ta gra wcale nie jest podobna do MWI/MWII tylko do Black Ops Cold War albo past genowych codów, czyli jest arkejdowo, bronię maja gorszy feeling (mniejszy odrzut, gorszy dźwięk), by zabić przeciwnika trzeba o wiele więcej pestek niż w poprzedniej części, same movement jakiś sztywny. Nie wiem po kiego chuja zmieniali szkielet gry, kiedy problemem MWII był co najwyżej dziwny system perków i inne detale typu czerwone kropki na mapie, a cała reszta była topem w branży. Przyznam szczerze że nawet w Vanguardzie lepiej się strzelało i po paru meczach nie mam już na więcej ochoty. Oczywiście gra też sprawia wrażenie że wygląda gorzej i jest regresem nie tylko w stosunku do MWII ale też do MWI. W ogóle ten ostatni odpaliłem pare dni temu i nadal się w to pięknie gra i nie chce zabrzmieć patetycznie, ale czuć w MW2019 że oni się naprawdę postarali i zrobili next genowy shooter, teraz natomiast liczy się dla nich jedynie zysk z przepłaconych, chujowych bundli. Patrząc na Reddit można zobaczyć że sporo ludzi podziela to samo wrażenie Biorąc pod uwagę ze Modern Warfare 2019 naprawili po wyłączeniu oryginalnego Warzone'a to zostanę na casualowym graniu w MWI i MWII a z tym cashgrabem niech się walą na ryj. Kupię może w przyszłym roku dla kampanii, nostalgią mnie nie przyciągną tym razem. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 311 Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Zgadzam się. Gierka porażka, już nie mówiąc o tym, że sprawia wrażenia zrobionej totalnie na kolanie a graficznie to jakby generacja wstecz względem poprzednika. Ogromny regres. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Jedyne co wyglada dobrze w tym całym badziewiu to nowa mapa w Warzone Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 10 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 W dniu 9.10.2023 o 00:20, Whisker napisał: Grałem to samo co wcześniej plus delikatne usprawnienia W którym miejscu jest to samo? Przecież w tej becie żadna z broni nie ma odrzutu W mw II jak próbuję ściągnąć kogoś z połowy mapy, to muszę często walić serią żeby zabić. W becie na skidrow, tam gdzie ten duży plac jak widzę zarys postaci, to celuję i walę cały magazynek i często pod koniec cel pada Jakbym to samo zrobił w mwII, to trafiłbym pierwszymi kulami, a reszta w niebo. Zapowiada się powtórka z MW2 gdzie ludzie będą biegać z pm-ami, akimbo i snajperki Trzeba czekać na mw IV od IW, bo pewnie najbliższe 3 gry będą takie bez wyrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 10 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 21 godzin temu, MaZZeo napisał: Przyznam szczerze że nawet w Vanguardzie lepiej się strzelało Ja aktualnie w niego pykam I jest bardzo spoko, a i ludzi na serwerach od groma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Czy komukolwiek z Was udało się już pograć w betę na xboxie? U mnie pisze, że "Mamy problem z pobraniem zawartości", czy jakoś tak... Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 12 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 7 minut temu, Czezare napisał: Czy komukolwiek z Was udało się już pograć w betę na xboxie? U mnie pisze, że "Mamy problem z pobraniem zawartości", czy jakoś tak... mi wywaliło multi w MWII ( dosłownie pliki ), także ten Z tego co widzę betę odpala się z poziomu MW2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Master_Lukas 202 Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 (edytowane) 3 godziny temu, Czezare napisał: Czy komukolwiek z Was udało się już pograć w betę na xboxie? U mnie pisze, że "Mamy problem z pobraniem zawartości", czy jakoś tak... Gram od 18:33. Edytowane 12 Października 2023 przez Master_Lukas Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Pograłem trochę powiedziałbym że to ta sama gra co 2 tylko nowe mapy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 (edytowane) Wczoraj cały wieczór było grane. Ttk znacznie wyższy niż w mw2, czego będzie trzeba się nauczyć chociaż czasem jest tak, że ładujesz cały magazynek, a czasem na momencie zabijasz. Wiadomo nowe bronie będzie trzeba potestować, ustawić i powinno być git. Graficznie to samo co w mw2. Ogólnie dobrze się gra i pewnie też zrobię 400+h Edytowane 13 Października 2023 przez creatinfreak 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
meffju41 11 Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Co tam ustawiać skoro już od początku, bez żadnych dodatków, odrzutu praktycznie nie ma. Chwalą się, że będzie ponad 100 broni. Już widzę ten recykling, wszystko podobne do kalacha i M4, albo pójdą w jakiś delikatny futuryzm. Braknie tylko laserów. No mam ogromny ból dupy z tą częścią. Te mapy mega fajne, miały pojawić się w MW2 i byłbym zadowolony. Mieli gamonie zostawić wszystko jak było, nic nie zepsuć. A zjebali po całości z tym feelingiem strzelania. Bliżej temu do XDfianta niż do MW2. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 2 godziny temu, meffju41 napisał: Co tam ustawiać skoro już od początku, bez żadnych dodatków, odrzutu praktycznie nie ma. Chwalą się, że będzie ponad 100 broni. Już widzę ten recykling, wszystko podobne do kalacha i M4, albo pójdą w jakiś delikatny futuryzm. Braknie tylko laserów. No mam ogromny ból dupy z tą częścią. Te mapy mega fajne, miały pojawić się w MW2 i byłbym zadowolony. Mieli gamonie zostawić wszystko jak było, nic nie zepsuć. A zjebali po całości z tym feelingiem strzelania. Bliżej temu do XDfianta niż do MW2. A teraz cię zaskoczę, bo połowa z tych broni będzie z MW2, a reszta dojdzie z poprzednich części gier. Już są przecieki, że każdy sezon to będą mapy i bronie z jakiejś poprzedniej gry. Np. W trzecim sezonie będą bronie i mapy z Advanced Warfare, w tym właśnie broń laserowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Tylko, ze odrzut się mocno nie zmienił, prawie nic, testowali to już w becie Codowi jutuberzy, to co się zmieniło to rozrzut WIZUALNY, w dwójce trzepało bronią niewspółmiernie mocno do faktycznego rorzutu, do tego zmniejszyli efekty dymu i trzęsawkę np kropek/znaczników w celownikach. Więc teraz to wygląda faktycznie, jakby rozrzutu nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 163 Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Gra ta sama, ale nie będzie można zagrać w mapy z MW2 (2022)? Multi MW2 i MW3 zostają jako osobne byty? Absolutnie niezrozumiała polityka. Dzielenie community po roku mimo żadnych zmian w samej grze? WTF Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 373 Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Raczej mało komu to będzie przeszkadzać. Jak wiemy milion osób tylko na Sonkach ma konsole do CoD, więc uskuteczniają ostro granie, a i się interesują CDL. Więc każdy będzie chciał grać w te tryby co Teamy w USA. Psioczący casuale czy inni zwolennicy powagi w grze wideo akurat w tym przypadku nie mają nic do gadania. Do gadania ma więcej ten co kupuje skórkę Optic i chce być jak shootzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi