Skocz do zawartości

(Forza Motorsport) Liga Forumkowa

Jak wybieramy auto? 23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak wybieramy auto?

• co tydzień ankieta z 5 autami do wyboru
    • co tydzień wybiera auto jeden z uczestników według listy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Liga ma 22 osoby na tą chwilę, na auto oddano 36 głosów. Także nie ma to żadnego sensu.

Jak ktoś ma tu znajomego admina niech zapyta jak ogarnąć ankietę. Inaczej albo co tydzień ustala ktoś inny, albo przestajemy się bawić. 

• Odpowiedzi 537
  • Wyświetleń 29,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• I MIEJSCE      2:23,460 @Michał102   2 MIEJSCE     2.23,472 @Magik   3 MIEJSCE     2:25,392 @Bartg     Gratulacje dla całej trójki   

• No to lecimy    2.12.792    

• I MIEJSCE      2:12,792 @Magik   2 MIEJSCE     2:13,385 @Marcin_wawa   3 MIEJSCE     2:13,547 @Michał102   Gratulacje dla całej trójki        Jeśli kt

Opublikowano
  • Autor

Dobra, spróbujmy tak. Będę wybierać 5 losowych osób i one będą odpowiadać w poście. Do wyboru 1 z 2 aut i 1 z 2 torów. To będzie najszybsze i chyba najsensowniejsze. A jak komuś nie pasuje to pretensje do tych od ankiety. 

Tory do wyboru: Maple Valley (pełny) lub Circuit de Spa-Francorchamps (pełny)

Auta do wyboru: 2020 Ferrari SF90 Stradale lub 2012 Mercedes-Benz C 63 AMG Coupé Black Series 

Głosujący: @Ins @Wooyek @Michał102 @Hubert249 @Aleks

Im szybciej wybrańcy odpiszą, tym szybciej zacznie się rywalizacja na ten tydzień. 

Edytowane przez PiPoLiNiO

Opublikowano
  • Autor

Okej. 3 głosy zwyciężają, więc:

Tor na nowy tydzień: Circuit de Spa-Francorchamps (pełny)

Auto na nowy tydzień: 2020 Ferrari SF90 Stradale

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Bartg napisał:

Eh myślałem, że czymś wolniejszym pojedziemy w tym tygodniu :frog:

Wezmę Cię do losowania na 3 tydzień. Dam do wyboru coś wolniejszego. 

Opublikowano
22 minuty temu, PiPoLiNiO napisał:

Okej. 3 głosy zwyciężają, więc:

Tor na nowy tydzień: Circuit de Spa-Francorchamps (pełny)

Auto na nowy tydzień: 2020 Ferrari SF90 Stradale

Chciałem tylko zauważyć, że Magik nie był wśród wytypowanych osób, więc na moje jest na razie 2:1 ;)

Tak tylko komentuję jako obserwator :hi:

Opublikowano
  • Autor
14 minut temu, Luqat napisał:

Chciałem tylko zauważyć, że Magik nie był wśród wytypowanych osób, więc na moje jest na razie 2:1 ;)

Tak tylko komentuję jako obserwator :hi:

Haha, faktycznie. nie spojrzałem na nicki. No więc czekamy na kolejne głosy. Dzięki

Opublikowano
Just now, PiPoLiNiO said:

Okolice 2:33 póki co. Wyczuwam w tym tygodniu baaaaaardzo duży rozstrzał czasów...

Właśnie dlatego chciałem coś wolnego, żeby ciekawsza rywalizacja była, a nie 15s różnicy jak przy Audi ;)

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Bartg napisał:

Właśnie dlatego chciałem coś wolnego, żeby ciekawsza rywalizacja była, a nie 15s różnicy jak przy Audi ;)

Jak pisałem wcześniej, na kolejny tydzień dam jakieś słabsze auta do wyboru.

Opublikowano

Też jestem za słabszym autem jak by co. Przy tym Ferrari to pewnie będzie jak z Audi, że będę miał czas gdzieś z końcówki stawki :D

Opublikowano

Myślę, że dużo zależy od swoich ustawień. Każdy jeździ na swoich co IMO mija się z celem. U mnie jedyną asystą jest ABS i , bo chcę odtworzyć warunki najbardziej zbliżonych do tych w rzeczywistości, a niektórzy jeżdzą z linią hamowania. :reggie: IMO wszyscy powinniśmy sprawdzać się na tych samych ustawieniach gry i tych samych warunkach pogodowych.

Opublikowano

Bez jaj z tą linią. Jak ktoś bardziej ogarnia, to ją wyłącza, bo to tylko przeszkadza. Natomiast dla początkujących, którzy nie znają toru jak najbardziej przydatne i nie widzę powodu, dla którego to zakazywać.

Opublikowano

Po to mamy kampanię, naukę auta i toru aby radzić sobie bez linii która jest no naprawdę potężnym ułatwieniem. W sumie cała nauka kontroli pojazdu ogranicza się do tego to kurczowiej trzymać sie będzie kolorowej linii. :reggie: 

Opublikowano

Ja jezdze z linia hamowania i asystami na symulacje :]

Opublikowano

2.27.5 na start.

Fotki nie daję bo będe potem poprawiał.

Opublikowano

Pierwsze okrążenie 2.37 ... Jak na razie jedyne bez trójkąta :P

755393dd-4b94-40ef-b1d8-f52f742333e6.thumb.png.db8bd50f947e2dcaa5e607fb90248b45.png

10 sekund różnicy w porównaniu do Pana powyżej. No w sumie wszystko się zgadza :P

Edytowane przez Ins