SlimShady 3 372 Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Majk chyba ciężko schorowany, więc można mu wybaczyć, bo pewnie na mocnych lekach. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 To niech to AI jeszcze prenumeraty dowozi, bo u mnie pusto. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 No to jest szansa, że PSX będzie wydawany wiecznie. Jak już autorom nie będzie się chciało pisać, a redakcji składać, to zrobi to A.I. Wystarczy, że przeanalizuje wszystkie numery i voila. Roger pomyśl tam o tym. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Benson 22 Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Czyli jednak jest ten nowy. Myślałem że tylko zmiana ksywki, bo ten szablon wygląda tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Już jest jedno A.I. na ppe o nazwie iza łęcka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Tekst o Unity - liczyłem na coś przyjemnego do czytania, ale tekst chaotyczny i rozwleczony - co chwila cofamy się i czytamy o mękach i wersji 1.0, a potem szybko sukces i pyk akapit o Riccitiello, pora na CS-a. Cóź - no nie pisał tego klasyczny Z(red.), więc wiele można wybaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Numer dotarł, woń farby drukarskiej jest w nim silna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mari4n 399 Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 W tym numerze wysyp recenzji. Do tego stopnia, że retrorecenzja została przesunięta z idealnego środka troszkę dalej. Moje OCD nie jest zadowolone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 U mnie niestety pusto… wiem że to wina poczty, mam jeszcze cd-a do przeczytania. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Niestety, po grubszych kartkach w NG, CDA i EVO (zmienili papier od obecnego numeru), ten w PSX, choć miły w dotyku jest cienki jak barszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grześ 373 Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 U mnie również pusto. Dwa poprzednie miesiące prenumerata w tygodbiu wysyłki, tym razem nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Atherius 30 Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Również pusto. Gazetki na październik można było dawniej dorwać w połowie września, a teraz przypadnie to na listopad. Takie prawie półtoramiesięczne przesunięcie względem tego, co było kiedyś. Kiedyś to było.. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 (edytowane) Spodziewajcie się komunikatu, że kolejna drukarnia padła czy coś albo alkon za coś nie zapłacił, u mnie też pusto ale jeszcze półtora numeru do przeczytania, chociaż jak zapłaciłem za produkt z góry to dobrze by go miało mieć w widełkach wysyłkowo +/- te 4, no niech będzie już nawet 7 dni od wydania w domu, także do piątku raczej dojdzie. Dojdzie? Edytowane 31 Października 2023 przez mitra Cytuj Odnośnik do komentarza
macGyver 96 Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 W dniu 30.10.2023 o 13:59, Bartg napisał: Co zabawne, tylko ten screen ma podpis: "projekty zwiedzanych lokacji wyglądają fenomenalnie". Przecież babole (te widoczne nawet bez znajomości gier w ogóle) to przechodzą w druku notorycznie. Wystarczy przeczytać, ale po co czytać. Chyba autor sprawdził, nie ? Nie ? Żeby daleko nie szukać, to wystarczy spojrzeć do tzw. liczb numeru (dział: co nowego) w numerach 313 czy 311. Czy tam w ogóle jest jeszcze ktoś na stanowisku korektor ? Patrzę do stopki: nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Eskimos 88 Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Primo - przed weekendem dotarł do mnie numer z Extreme Plusem, z tym że on jest wysyłany w kartonie i priorytetem Polecam wspierać stówką, gazetka będzie zawsze o czasie Z trochę innej beczki - link do artykułu jak wiele prasy się wysypało w ostatnim czasie (https://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/koniec-prasa-zamkniete-tytuly-forum-pixel-auto-moto-auto-swiat-naj-men-s-health-claudia) Auto Świat wyleciał całkiem, Przegląd Sportowy jest wydawany 2 razy w tygodniu. Po lekturze tego artykułu mam mieszankę podziwu i niedowierzania że Szmatławiec dalej ciągnie! Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Dlatego też pozostaną tylko (dwu)miesięczniki, albo kwartalniki. Mnie zastanawia, że pisma moto jak EVO, Classicauto, Automobilista, czy GP/F1 Racing, które też swoje kosztują, nadal są na rynku i nie zamierzają zniknąć. W kraju, w którym nawet Auto Świat nie zdołał się utrzymać.. Cytuj Odnośnik do komentarza
snejk04 413 Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 (edytowane) Być może łatwiej, paradoksalnie, przetrwać bardziej niszowym, specjalistycznym czasopismom, które publikują treści, które trudno znaleźć w internecie. Mają mniej czytelników, ale za to takich, którzy są dość wierni danemu tytułowi. Artykułów o sporcie czy powierzchownych testów samochodów jest w necie na pęczki, więc stąd taki, a nie innym los "PS" czy auto świata. Przegląd Sportowy zresztą niech zdycha, życzę im tego od kiedy przejęli Tempo (krakowska gazeta sportowa), i połączyli w jeden tytuł, który szybko stał się takim sportowym brukowcem, ze zdjęciami na cała stronę i głupimi artykułami o niczym Edytowane 1 Listopada 2023 przez snejk04 Cytuj Odnośnik do komentarza
Atherius 30 Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 W temacie prenumeraty. https://youtu.be/FxYw0XPEoKE?si=BDvTMNck35Hsh1UQ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Winopijca 12 Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Najnowszy nr dziś dotarł do skrzynki. PS Faktycznie farba drukarska śmierdzi strasznie i niezbyt miło... Tak bardzo, że żona kazała mi wywietrzyć szmatlawca na balkonie... Pzdr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 958 Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Śmierdzi, nie śmierdzi, ważne, że doszło Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. oFi 2 429 Opublikowano 2 Listopada 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 (edytowane) 3 godziny temu, Winopijca napisał: Najnowszy nr dziś dotarł do skrzynki. PS Faktycznie farba drukarska śmierdzi strasznie i niezbyt miło... Tak bardzo, że żona kazała mi wywietrzyć szmatlawca na balkonie... Pzdr Ja się aż parę razy zaciągnąłem, mi podpasowal nowy zapaszek. Anyway, gazetka kupiona, ostatni numer kupiony prawie rok temu. Skusiły mnie tytuły retro i felietonów więc zabieram się zaraz za czytanie. A i Roger we wstepniczku przypomniał mi o jednej rzeczy Do dzisiaj nie mogę sie wytłumaczyć znajomym dlaczego u mnie na ścianie wisiało dwoch facetów, którzy stykali się przyrodzeniem w styczniu: Ale plus byl taki że paru z nich obejrzało dbz pierwszy raz w życiu, bo ciekawość była od nich silniejsza. Edytowane 2 Listopada 2023 przez oFi 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grześ 373 Opublikowano 4 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 4 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 Do mnie dopiero wczoraj dotarła, więc cóż, cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 4 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi