Opublikowano 17 kwietnia17 kwi 8 godzin temu, Bzduras napisał(a):Wygląda pysznie i mam nadzieję, że ta gierka nie zgubi się w zalewie indyków z gatunku "2D metroidvania platformer combat heavy".Ale pisiorka masuje to Wiadomo kiedy premiera ?
Opublikowano 17 kwietnia17 kwi 12 godzin temu, Bzduras napisał(a):Wygląda pysznie i mam nadzieję, że ta gierka nie zgubi się w zalewie indyków z gatunku "2D metroidvania platformer combat heavy".Na szczęście z tego co mówi, to nie jest metroidvania. Nie żebym miał coś przeciwko, bo lubię, ale również bardzo lubię bardziej liniowe "idzie ludek w prawo". No i wygląda jednak mimo wszystko bardziej przystępnie od zwyczajowego NG w 3D, bo kiedyś spróbowałem pograć chyba w jedynkę i w momencie gra dała mi w ryj. Także może tym razem będzie lepiej.No i w tym roku jest jeszcze oczywiście Shinobi z gierek typu Ninja, więc mam nadzieję, że przynajmniej jedna będzie dla mnie Edytowane 17 kwietnia17 kwi przez Luqat
Opublikowano niedziela o 08:075 dni Takie trochę Tearaway z Vity.Get a fresh look at Hirogami in this new trailer for the upcoming 3D action platformer game inspired by the ancient Japanese art of origami (paper folding). Explore a beautiful origami world as Hiro, a fan-wielding master of the art of ‘folding’. Embark on a mystical journey to save your fragile home from deadly digital invaders. Take on animal forms to traverse the landscape, solve puzzles, overcome enemies, and save the realm. Hirogami will be available on PC in 2025.
Opublikowano niedziela o 08:324 dni Wygląda naprawde spoko. Tearaway na Vicie przeszedłem z przyjemnoscią chociaż przyznam, że wyzwania nie było tam wcale nawet jak się robiło platyne.
Opublikowano niedziela o 08:384 dni Tak, tearaway było śliczne, ale jako gra był zwykłym średniakiem. Na vituni bawiłem się super, ale już wersje z ps4 dość szybko olałem bo bez tych bajerów vity to już nie było to