Opublikowano piątek o 11:123 dni Gra typu cziluwa, demo dostępne na steam, fantastycznie sie gra, mega czekam
Opublikowano piątek o 11:202 dni Sorki że mam różnorodną diete gracza a nie tylko przechodzenie gier ze stoperem w ręku
Opublikowano piątek o 11:392 dni 15 godzin temu, smoo napisał(a):NARESZCIE Nice, jeden z moich ulubionych indyków wraca
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. W dniu 28.12.2025 o 15:42, Wojtq napisał(a):CAIRN - na PSS i Steamie wylądowało demko tej gry. Właśnie ograłem i jestem bardzo zadowolony. Gra polega na wspinaczce, gdzie kontrolujemy każdy ruch i wytężamy swój wzrok na każdą wypukłość ściany, w czym pomaga przejrzysta cel-shadingowa oprawa graficzna. Bije z tej gry jakiś taki spokój. Będzie grane.Ogrywam od piątku, póki co jakoś z 6-7h. Fantastyczny tytuł, serio. Demko kompletnie mnie nie chwyciło (wywaliłem z dysku po 10 minutach), jednak od pełniaka nie jestem w stanie się oderwać. Gra absolutnie warta swojej ceny.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Również polecam. Świetny tytuł z gameplayem jakiego jeszcze nie było.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 6 godzin temu, Kibot napisał(a):Również polecam. Świetny tytuł z gameplayem jakiego jeszcze nie było.Prawda, takie gierki są bardzo potrzebne. Wiadomo, że molochy z fabułą są super i fajnie przeżywać jakieś przygody, ale to właśnie takie twory jak Cairn sprawiają, że człowiek sobie przypomina za co kiedyś pokochał gry. Jeszcze mam 2/3 godziny do końca, ale mogę już z czystym sumieniem wystawić tej grze 10/10. Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez rafanus2
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Też wziąłem (PC) i cóż demo mnie zniechęciło, a niesłusznie. Co prawda ogrywam na zmianę z CP2077, więc w sumie mało grałem, ale jezu klimat, chill i gameplay top.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W dniu 30.01.2026 o 12:12, Pupcio napisał(a):Gra typu cziluwa, demo dostępne na steam, fantastycznie sie gra, mega czekam@WisnieR
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 34 minuty temu, Basior napisał(a):Też wziąłem (PC) i cóż demo mnie zniechęciło, a niesłusznie. Co prawda ogrywam na zmianę z CP2077, więc w sumie mało grałem, ale jezu klimat, chill i gameplay top.Ja ogrywam na zmianę z BB i kurde porzuciłem dziecko FS na rzecz ukończenia Cairn w pierwszej kolejności. A zazwyczaj jak gram w gry od FS to świata poza nimi nie widzę.