Opublikowano 30 stycznia30 sty Gra typu cziluwa, demo dostępne na steam, fantastycznie sie gra, mega czekam
Opublikowano 30 stycznia30 sty Sorki że mam różnorodną diete gracza a nie tylko przechodzenie gier ze stoperem w ręku
Opublikowano 30 stycznia30 sty 15 godzin temu, smoo napisał(a):NARESZCIE Nice, jeden z moich ulubionych indyków wraca
Opublikowano 1 lutego1 lut W dniu 28.12.2025 o 15:42, Wojtq napisał(a):CAIRN - na PSS i Steamie wylądowało demko tej gry. Właśnie ograłem i jestem bardzo zadowolony. Gra polega na wspinaczce, gdzie kontrolujemy każdy ruch i wytężamy swój wzrok na każdą wypukłość ściany, w czym pomaga przejrzysta cel-shadingowa oprawa graficzna. Bije z tej gry jakiś taki spokój. Będzie grane.Ogrywam od piątku, póki co jakoś z 6-7h. Fantastyczny tytuł, serio. Demko kompletnie mnie nie chwyciło (wywaliłem z dysku po 10 minutach), jednak od pełniaka nie jestem w stanie się oderwać. Gra absolutnie warta swojej ceny.
Opublikowano 2 lutego2 lut 6 godzin temu, Kibot napisał(a):Również polecam. Świetny tytuł z gameplayem jakiego jeszcze nie było.Prawda, takie gierki są bardzo potrzebne. Wiadomo, że molochy z fabułą są super i fajnie przeżywać jakieś przygody, ale to właśnie takie twory jak Cairn sprawiają, że człowiek sobie przypomina za co kiedyś pokochał gry. Jeszcze mam 2/3 godziny do końca, ale mogę już z czystym sumieniem wystawić tej grze 10/10. Edytowane 2 lutego2 lut przez rafanus2
Opublikowano 2 lutego2 lut Też wziąłem (PC) i cóż demo mnie zniechęciło, a niesłusznie. Co prawda ogrywam na zmianę z CP2077, więc w sumie mało grałem, ale jezu klimat, chill i gameplay top.
Opublikowano 2 lutego2 lut W dniu 30.01.2026 o 12:12, Pupcio napisał(a):Gra typu cziluwa, demo dostępne na steam, fantastycznie sie gra, mega czekam@WisnieR
Opublikowano 2 lutego2 lut 34 minuty temu, Basior napisał(a):Też wziąłem (PC) i cóż demo mnie zniechęciło, a niesłusznie. Co prawda ogrywam na zmianę z CP2077, więc w sumie mało grałem, ale jezu klimat, chill i gameplay top.Ja ogrywam na zmianę z BB i kurde porzuciłem dziecko FS na rzecz ukończenia Cairn w pierwszej kolejności. A zazwyczaj jak gram w gry od FS to świata poza nimi nie widzę.
Opublikowano 2 lutego2 lut Wiedz, że marketing nie istnieje skoro dowiaduję się o dacie premiery swojej najbardziej oczekiwanej gry tego roku 4 dni po fakcie
Opublikowano 2 lutego2 lut A wersja w pudełku wyprzedana na pniu. Szkoda, bo fajna limitka.https://limitedrungames.com/products/scott-pilgrim-ex-ultimate-adventure-edition-switch-ps5-xbox-pc Edytowane 2 lutego2 lut przez Emtebe
Opublikowano 3 lutego3 lut Beholgar.Bardzo przyjemna metroidvania na 3-4 godziny. Styl graficzny mega mi siadl, a przerywniki miedzy elemntami fabuly to mistrzostwo swiata.Aktualnie na promce za 12zl na eShop Edytowane 3 lutego3 lut przez Pierre Deck
Opublikowano 4 lutego4 lut Atrakcyjna metroidóweczka Perfect Pencil z pozytywnymi pierwszymi opiniami.Nastawienie raczej na opowieść niż walkę, wyjątkowy wygląd, dźwięk.
Opublikowano 5 lutego5 lut W dniu 3.02.2026 o 17:43, Pierre Deck napisał(a):Beholgar.Bardzo przyjemna metroidvania na 3-4 godziny. Styl graficzny mega mi siadl, a przerywniki miedzy elemntami fabuly to mistrzostwo swiata.Aktualnie na promce za 12zl na eShopJak poziom trudności normalny czy dla hardcorowców?
Opublikowano 5 lutego5 lut 1 godzinę temu, balon napisał(a):Jak poziom trudności normalny czy dla hardcorowców?Moim zdaniem dosyc prosta gra. Ale jest kilka segmentow zrecznosciowych, gdzie mialem pare powtorek. Ale to raczej wina sterowania, niz samej budowy poziomow
Opublikowano 5 lutego5 lut aaaaa to luz zręcznościowe / platformowe mi niestraszne. Nie trawię przegiętych walk z bossami, gdzie trzeba się uczyć na pamięć każdego ruchu oraz powtarzać x razy.
Opublikowano 6 lutego6 lut W dniu 5.02.2026 o 08:25, Pierre Deck napisał(a):Moim zdaniem dosyc prosta gra. Ale jest kilka segmentow zrecznosciowych, gdzie mialem pare powtorek. Ale to raczej wina sterowania, niz samej budowy poziomowCzyli łatwiejsza od Volgarr? :)
Opublikowano 6 lutego6 lut Ostatnio jak na liście "najbardziej oczekiwanych 2026" wymieniłem Megewnics, to chyba było jedyne wspomnienie tego tytułu w historii hehe. A gra powstawała w sumie od, bagatela, 15 lat. Niesamowite było usłyszeć nagle w zeszłym roku, że serio istnieje i jest serio dobra. Szykuje się kolejna mania dla wielu ludzi po Isaacu, ludzie mówią że grali 100 godzin i sporo jeszcze przed nimi. Szkoda, że tylko PC (i twórcy wydają się sugerować, że utrzyma się to co najmniej pół roku).
Opublikowano 8 lutego8 lut 10 godzin temu, Shen napisał(a):Tylko remaster, ale nie wiedziałem gdzie wrzucić, premiera 27 lutegoWczoraj zamówiłem pudełko, ale niestety jedynkę przegapiłem - widziałem gdzieś ploty, że ma wyjść w normalnej dystrybucji (jedynka, ale jeśli to prawda to ta pewnie też), więc może nie wszystko stracone.